Ben 11 senelik evliyim 10 yasında bi kızım var normal yolla kalmıstım adet düzensizligi için ilaç kullanırken kaldım ikinci gebelik içinde 2017 den beri ugrasıyorum malesef sebebsiz diyeyim olmuyo tek sorun yumurta büyütmemesi oda ilaçla büyğmedi 2 seferdir igneyle büyütüyoruz insallah güzel sonucu alırızÇocuk düşüneli çok oldu mu bu arada? biz 2 yıla yakındır evliyiz ilk bir yıl istemedik bilseydim bi problem olduğunu hiç korunmazdık tek pişmanlığım o.
Ne güzel bi evladınız varmış Allah yine nasip eder inşallah size de bize de. Yaşarız umarım o duyguyuBen 11 senelik evliyim 10 yasında bi kızım var normal yolla kalmıstım adet düzensizligi için ilaç kullanırken kaldım ikinci gebelik içinde 2017 den beri ugrasıyorum malesef sebebsiz diyeyim olmuyo tek sorun yumurta büyütmemesi oda ilaçla büyğmedi 2 seferdir igneyle büyütüyoruz insallah güzel sonucu alırız
Bence çok düşük değil zaten genelde aşılamada 75 yaptırıyorlarBen günde 75 gonal f kullanıyorum dozu düşük mü acaba? Gerçi perşembe günü kontrole gideceğim.
ins bizde de yararDoktorum bana aşılamanın en çok sebepsiz infertilitede işe yaradığını söyledi
beana da fostimon 75 yazdıBence çok düşük değil zaten genelde aşılamada 75 yaptırıyorlar
Doktorum iki ucu riskli az versek dozu yumurta yeterli büyümez çok versek çoğul ihtimali ile iptal edilebilir aşılaama demişti. Bakalım kontrole perşembe gidince belli olur yumurtaların durumuBence çok düşük değil zaten genelde aşılamada 75 yaptırıyorlar
Merhaba benim de iki yumurtam oluştu pazartesi aşılama olacak en son Cumartesi gittiğimde öyle planladı doktorum. Umarım pozitif sonuçlar alırız. Aynı gün olacak aşılamamız gidişatlarımız benzerTekrar merhaba, dün kontrole gittim. İki tane yumurtam gelişmiş. Biri 13, biri 14mm olmuş. Doktorun tahmini ile pazartesi günü aşılamam olacak. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim. Sizde nasıl durumlar?
Çipli daha iyi diyorlar ama doktorum sonuçlarda çok da anlamlı bi fark olmadığınu maaliyeti artırdığını bu yüzden artık yapmadıklarını söyledimerhabalar, salı günü aşılamam olacak. Ama çipli mi normal mi karar veremedim bir türlü. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba bende 1 mayıs yani dün aşılamamı oldum. 14 mayıs test tarihim, gonalf kullanmadım sadece klomenle 1 yumurta gelişti ve aşılama yapıldı. Şuan yaptıranlar varsa yıkama işleminden sonra kaç sperm transfer edildi ileri hareketli ne kadardı bilgisi olan yazabilir mi lüt
Canım mrb bende ayın 4 oldum ilk asilamam yıkamadan sonra 66 milyon canlı siperm oldu inşallah rabbim bizleri de yüzünü guldur. Ben hiç ilaç kullnadirmadi dokturum gebelik oranı artsın diye sadec gonalf kullandım onunla. 4 yumurta gelişti bakalım Önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum inşallah matiz 17 belli olcak sonuçMerhaba bende 1 mayıs yani dün aşılamamı oldum. 14 mayıs test tarihim, gonalf kullanmadım sadece klomenle 1 yumurta gelişti ve aşılama yapıldı. Şuan yaptıranlar varsa yıkama işleminden sonra kaç sperm transfer edildi ileri hareketli ne kadardı bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Maliyet iki katına çıkıyor evet. Doktorum şansı biraz arttırır dedi. O yüzden çok kararsızım.Çipli daha iyi diyorlar ama doktorum sonuçlarda çok da anlamlı bi fark olmadığınu maaliyeti artırdığını bu yüzden artık yapmadıklarını söyledi
Ben de cumartesi gittim doktora. Benim salı günü aşılamam olacak. Doktor pazartesi gibi görünüyor demişti daha önce şimdi salıya çekti. Yumurta boyutlarınız nedir? Benim acaba yeterli büyümedi mi?Merhaba benim de iki yumurtam oluştu pazartesi aşılama olacak en son Cumartesi gittiğimde öyle planladı doktorum. Umarım pozitif sonuçlar alırız. Aynı gün olacak aşılamamız gidişatlarımız benzer
1,5- 2 yıl kadar istedik, ama düzenli bir uğraş gösteremedik. Yaş ilerlemeden de tedaviye başlamak istedik. Doktorumuz aşılama önerdi.Ne zamandır çocuk istiyorsunuz aşılamaya nasıl karar verdiniz?
4 yumurta ile aşılama mı yapıldı? ben max 2 yumurta ile yapıyorlar diye biliyorum. Bu arada olumlu sonuçlar alırsınız umarım.Canım mrb bende ayın 4 oldum ilk asilamam yıkamadan sonra 66 milyon canlı siperm oldu inşallah rabbim bizleri de yüzünü guldur. Ben hiç ilaç kullnadirmadi dokturum gebelik oranı artsın diye sadec gonalf kullandım onunla. 4 yumurta gelişti bakalım Önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum inşallah matiz 17 belli olcak sonuç
Evet canım yapildi inşallah canım seninde güzel haberlerini alırız4 yumurta ile aşılama mı yapıldı? ben max 2 yumurta ile yapıyorlar diye biliyorum. Bu arada olumlu sonuçlar alırsınız umarım.
Bu arada benden önceki bir bayanada aynı şekilde tedavi uygulandı pko olduğumuz için oda bende aynı şekilde ilerledi yumrtalar birden cevap verince onada aşılama yapıldı çoklu gebelik olma ihtimali de var ama bir tanesi tutunmuş ve şimdi gebelik takibi yapılıyor o kızında4 yumurta ile aşılama mı yapıldı? ben max 2 yumurta ile yapıyorlar diye biliyorum. Bu arada olumlu sonuçlar alırsınız umarım.
insEvet canım yapildi inşallah canım seninde güzel haberlerini alırız
evet sonuçta şans artıyor.Bu arada benden önceki bir bayanada aynı şekilde tedavi uygulandı pko olduğumuz için oda bende aynı şekilde ilerledi yumrtalar birden cevap verince onada aşılama yapıldı çoklu gebelik olma ihtimali de var ama bir tanesi tutunmuş ve şimdi gebelik takibi yapılıyor o kızında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?