Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

bende 8 mayısta kaybettim bebeğimi22+3 haftalıktı suyum geldi kanamayla birlikte doğuma aldılar ölü doğdu bebeğim doğuma almadan ultrasonla baktığında kalbi atıyordu yavrumun ama küçüktü zorla doğum yaptırdılar tarif edilmez acı yaşadım acı umrumda değil bebeğim yanımda olaydı nasip Allahım sabır versin hepimize bizde varikosel ameliyatından sonra ve bende düzewnsizzlik vardı hiç beklemediğim zaman da hamile kalmıştım inanamamıştık 3 defa test yapmıştım bizim için çok değerliydi bundan sonra hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım herkese isteyen herkese kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda doldursun inşalllah

canım benim,gerçekten acılar aynı hissedilenler aynı,ben kırkım çıkınca nisaya asiye hanıma gittiğimde bu travma ancak yeni bir bebeğiniz olduğunda hafifler demişti bizde rabbim bize bu bebeği nasip ettiyse yeniden nasip eder diyoruz ve dua ediyoruz.bizim bebeğimizde bizim için bir mucizeydi dua edelim rabbim bize yeni mucizeler nasip etsin bu bizim imtihanımızmış cennette bi bebğimiz var artık ben bununla avunuyorum çok acı çektim doğumum zor oldu iyileşme sürecim zor oldu,karnımda çatlaklarımı görüp ağlıyorum,sütüm aktıkça ağladım küçük bebek sesi duyduğumda hala ağlıyorum,üstelik kendi ailemle sorunlarım var bütün bu yaşadıklarıma rağmen destek olucaklarına köstek oldular bi kardeşim var canımıniçi onun desteği var bide eşim..hamileliğim stresli geçti ve ben hep kendimi suçladım acaba benim yüzümdenmi oldu diye...işte böyle içim ne kadar doluymuş kusura bakma acını tazelediysem,rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..

amin arkadaşım inşallahisteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlarımızı nasip etsin

arkadaşlar bugün uludağ tıp fakültesine gittim tam bir rezaletti 11.40 da ki randevumu ancak 14.30 da aldılar doktor tamamen ilgisizdi ilk düşük hiç bişe değilmiş önemli değilmiş 2 düşük olmalıymış bazı testleri isteyebilmesi için yani bana git bidaha düşür öyle gel dedi resmen. muayene bile etmicekti ben zorla istedim başka hastalar muayene istemez siz zorla istiyosunuz dedi bide bana ayy şok oldum hiç böyle bir tıp fak. görmedim ben ktü tıp fak. giderdim orası böyle değildi. bide 2 gün önce bende bartolin kisti oluştu gene onu söyledim işte dedim 1 sene önce yine olmuştu antiibiyotik ile geçmişti dedim ozaman onu kendi doktorunuza gösterin yine dedi... ee yuhh dedim sen nesin dedim tabi içimden... yani ben kendi doktoruma değil sana gelmişim sen de doktorsun yani şok oldum bide yalovadan kalktım sabahın köründe gittim saat 15:00 de çıkabildik neyse lütfetti de bazı testleri yazdı karım o diyorum artık ama rezalet ötesiydi yani hayal kırıklığına uğradım. bende bursada medicabil diye özel bir hastaneden randevu aldım o da 2 hafta sonrasına gün verdi tıp fak.deki sonuçları ordaki doktora göstericem diğer testleri de belki o yazar... Allah bizleri doktorsuz da bırakmasın ama onların ellerine de düşürmesin inşallah...

valla hıc ugrasma devletın ne zaman faydası oldu ki şimdi olsun.ben bugun gıttım erzurume tekrar eşimin ve benım genetık testlerı ıcın kan tahlıllerını aldılar özel şifa hastanesi 1 saatte bıttı işimiz.benımkını kadın dogumdan eşiminkinide ürolojiden hallettık canım.dedıgın gıbı 3 düşükten önce yapmıyor devlet hıc ugrasma gıt özele neyse parasını ver.valla acık konusacagım gırtlagıma kadar borc ıcındeyım aslında yaptıracak gucum gercekten de yoktu .ama baska bır bebek daha tedbirsizlikten kaybetmek yerıne bıraz daha borca batarım dedım.rabbım nasıplerıyle bırlıkte verır bebeklerımızı insallah canım.

O nasıl bir insanmış yaa doktorluğunu geçtim insanlığından şüphe ettim.Zaten bizler hassasız biraz daha şefkat ilgi bekliyoruz doktorumuzdan bir de böylesi çıkınca karşımıza daha da kötü oluyoruz.Benim doktor maceram nasıl olacak bakalım doktorum çok insani yaklaşıyor hastalarına bu bana güven veriyor ama yine de tedirginlikler olmuyor değil.Gidince doktoruma neler dedi ne yaptı hepsini yazarım size.Bir de size tavsiyem alanı riskli gebelik olan bir doktorla yola başlamanız ve onunla devam etmeniz canlarım.

evet haklsınız arkadaşlar artık devlete asla gidilmez... yaa en azından kan tahlillerimin bir kısmını orda yaptırdım yani faydası o oldu diyorum artık. ben de randevu aldım 29 hazirana özelden. orda da tıp fak.de yapmadıkları testleri yaptırırım en azından bu yaptırdıklarımın parasını vermemiş olurum. aynen meliha bizde maddi olarak zor durumdayız ama napalım araştırıcaz. bu arada ben mantar enfeksiyonu kapmışım. oysa hamile kalmadan önce gittimde yoktu ve smear testimde de yoktu yeni olmuş. fitil verdi henüz almadım bugün alcam ama bişey olmaz demi fitil kullanmaktan? rahim ağzın da iyi durumda dedi bukadar. hani zorla muayene istedim yaaa!!!! bu iki şeyi söyledi. üff neyse düşünmücem daha fazla resmen hayal kırıklığına uğradım arkadaşlar. sevdalinka sen ne zaman gideceksin?

canım benim kürtajdan sonra tam 60 gün oldu bugün.İlk adetimi kürtajdan sonra 38. günde oldum.şimdi ikiniciyi bekliyorum o olsun btince gitcem Allah izin verirse.yani bu ayın sonuna yada tmmuzun başı gibi giderim

canım benim kürtajdan sonra tam 60 gün oldu bugün.İlk adetimi kürtajdan sonra 38. günde oldum.şimdi ikiniciyi bekliyorum o olsun btince gitcem Allah izin verirse.yani bu ayın sonuna yada tmmuzun başı gibi giderim

anladım canım sen hamilelilk öncesi kontrol için gideceksin... ne güzel inşallah zaman gçabucak geçer de ben de ağustosta giderim... umarım sen ozamana 1 aylık hamile olursun :) ne güzel olur...

anladım canım sen hamilelilk öncesi kontrol için gideceksin... ne güzel inşallah zaman gçabucak geçer de ben de ağustosta giderim... umarım sen ozamana 1 aylık hamile olursun :) ne güzel olur...

evet canım kontrol için gitcem çünkü bana kürtajdan sonra kontrole gittiğimde hamile kalmadan önce gelirsin demişti.Bakalım neler olacak:)İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırız ve bebeklerimizi bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz canım

üç yıl önce yaşamıstım mayıs 9 da umarım Allah kimseye göstermez

canım 3 yıl haaa allah sabırlar versin rabbim cennete kavuştursun inş. rabbim birdaha kimselere göstermesin inş. evlat acısıyla kimseleri sınamasın allahımm yaranı açıcam ama nasıl kaybettin gebeyken mi doğduktan sonramı? rabbim inş. gene verir o vericidir gönlü boldur rabbimin allahım tüm boş kucaklarımız inş. hayırlısıyla doldurur inş.

ve ilk tahlıl sonucumu aldım kızlar...protein s eksikliği çıktı kanda pıhtılasma gorunuyor yanı dıger test sonuclarım ıcın bıraz daha beklemem gereklı ama sımdılık net olan bırsey var gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğnelere baslayacagım ve 9 ay hergün vurulacagım.Rabbim herkesin hakkın da hayırlısını versin

Kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor.Meliha doktora gitmişsin hakkında hayırlısı olsun canım.Ben de kürtajdan sonra ikinci adeti gördüm çok şükür.29. gün oldum çok ağrım falan da olmadı kürtajdan önce ağrı kesici içmeden duramazdım.Dün doktorumu aradım ne zaman geleyim diye.Adetin bitiminde gelebilirsin dedi inşallah iyi olur her şey.Meggie sen ne yaptın sesin soluğun çıkmıyor.

canım allah gönlüne göre versin inş. sağ salim hayırlı bebeklerine kavuştursun rabbim ....canını sıkma daha demin bende bi hastaya kanında pıhtılaşma olduğu için rapor çıkardım kadın doğumcudan iğne vurulacakmış onada canını sıkma anlayacan hiç birşey olmaz elindede bir bebeği daha var çok şükür ....rabbim istedikten sonra herşey olur yani biz rabbime sığınalım yeter inş. bizlerin kucaklarınıda boş koymaz allahım....büyük allahım...

ooofff bu pıhtılaşmada moda mı oldu nedir anlamadım kim doktora gitse aynı sonuç çıkıyor kızlar yaa bu gidişle bende de bu çıkacak herhalde(Gerçi benim doktorum bana çok kızıyor nette duyduğum her şeyi kafama takmama ama ne yapayım elden bir şey gelmiyor(((

melihacım geçmiş olsun ama en azından öğrendin ve de çaresi var inşallah bundan sonraki hamileliğinde kucağına alırsın bebişini... ben daha hiç bişe öğrenemedim çünkü bana yapmadılar o tahlilleri ama bu cuma gidiyorum özele ne yapıp edip yaptırıcam. üzülme meliha tamam mı en azından çaresi var ve sen bebeklerini neden kaybettiğini öğrendin. darısı bana inşallah...

sevdalinka burdayım canım yaa valla buhafta sınav görevleriyle uğraşıyorum. hıı ayrıca gebelikle başlayan bel ağrılarım için de emar çekildim ve bugün de dişimi çektirdim :) anlıcağınız 2.hamileliğime hazırlanıyorum tüm pürüzleri ortadan kaldırmakla uğraşıyorum :) sen neler yapıyosun? hadi bakalım git doktoruna da güzel haberlerini al inşallah... temmuz sonunda bi bakıyosun buraya yazıyosun "kızlaaarrr hamileyim" diye :)))) en çok biz seviniriz valla :) yaa kızlar 32 gün oldu ben hala ilk adetimi olmadım :S acaba çok mu gecikecek... ben de ağustosta başlıcam çalışmalara bi ara kafayı bozdum temmuzda mı başlasam diye ama yok vazgeçtim abimin düğünü var ağustos sonunda ve ben çok koşturucam riske atmayayım...

canım tesekkur ederım .sanada gecmıs olsun dıyelım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…