Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

canım birazdan abdest alıp senin için dua edicem mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu :)) çok heyecanlandım.inşallah çok kolay bir doğum olur bebeğinle beraber bize biz iyiyiz diye yazmak nasip olsun canımmm.

Allah ım kabul etsin inşallah dualarımı yolladım tez vakitte güzel haberlerle gellll :) meggıe

Son düzenleme:
meggieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naptın kuzucugunu kucagına mı aldın ?yazmamıssın merak merak merak Allah yardımcın olsun guzel arkadasım...dualarımız senınlee haber et bıze en kısa zamandaaaa lutfennn canımmmm benım

canım yaaa, ben de 2 gündür giremiyorum nete, meggie ne yaptı acaba diye düşünüp duruyodum, yarın ayın 13'ü bebiş bu zmana kadar geldimi bilmiyorum ama gelmediyse de arık sayılı saatler kaldı kucağına almana, çok duygulu, çok heyecanlıyım senin adına, aklım da sen de dualarım da, Allahım meleğini de seni de korusun, tez zamanda güzel haberlerini görürüz inşallah burda, benim iki gündür ağrım sancım yok, ama giderek azalıyo günler, güzel günler bizleri bekliyor inşallah...

canlarımmmmmm ediz ozanımız dün geldi hayatımıza... :) 12.47 de doğdu tıpkı babasına benziyor. ikimizde iyiyiz çok şükür. 3 kilo doğduk boyumuz 49 cm. ultrasonla alakamız yok boyda :) ben ishal olmuşum onun sancısını doğum sancısı zannetmiş olabilirim yada tam tersi doğuma bağlı ishal olmuş da olabilirmişim. öyle yada böyle 1 gün erken gelmiş olduk dünyaya. epidural sezeryan oldum herşeyi gördüm çok memnun kaldım uyumadım sersem olmadım hep kendimdeydim. beni merak ettiğiniz için dualarınız için çok teşekkür ederim canlarım... ama yemin ederim hepinize tek tek dua ettim ferihaya hayırlı sağlıklı evlat melihanın bebişine sağlık incinaza hayırlı doğumlar sağlıklı bebiş diledim. görseniz tüm yakınlarıma hep dua ettim o esnada... Rabbim kabul etsin dualarımızı inş.

canım bundan böyle oğlunla beraber çektiğin acılar hergün biraz daha derinlere gömülsün. bebeğin yaşam sevincin olsun Rabbim oğluna sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin.ailelerimize dirlik düzenlik nasip etsin hiç ayırmasın eksiltmesin çoğaltsın inşallah.... çokkk çokkk sevindim şuanda yüzündeki o mutluluğu hayal edebiliyorum :)))) Rabbim dualarını kabul etmiştir inşallah burdan doğuma gidiyorum mesajını okuduktan sonra kuran okudum senin için rahat bir doğum yapmış olmanada çokkk sevindim darısı incinazımın başına... ve bigün burdan bende yazarım inşallah beni terkedip gitmeyin emi doğurduktan sonra (

Son düzenleme:
gözlerim doldu canım.Allah ıncınazzada baf32 de evladını kucagına almayı nasıp etsın ...aklına takılan bırsey olursa yaz zor bır kac gun gecıreceksın ama ınsallah ondan sonrası super super baldan tatlı oglusumuz edız ozanımızla gunler gelıp gececek:)öpüyoruz senı ve oglusunu babayıda tebrık edıyoruz....

yaaa meggiee çok duygulandım yaaa, Allahım ben de görücekmiyim o günleri. Allah analı bablı büyütsün canım, çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine, duaların için çok sağol, yaa ben de gece uyuyamadım nedense aklımdaydınya hep dua ettim ama zaten dün doğmuş ediz :) olsun önemli olan niyet dimi :)
benim de bugün kontrolüm vardı, bi sıkıntı yok ama doktorum izne ayrılıyomuş, bundan sonra haftada bir gel dedi, ama ben yokum diğer doktorlardan birine gelirsin dedi, ne zman geliceksiniz dedim, senin doğumun normal zamanında olursa 2eylül ya da 4 eylül de burda oluyorum görüşürüz o zman dedi, erken olursa diğer doktorlardan biri dedi, baya moralim bozuldu önce ne kadar şanssızım falan demeye başladım ama, napcaksın nasip kısmet, sağlıklı güzel bir doğum olsun da diğer doktorlar olsun dedim artık, ama yine de stresim arttı ister istemez, bakalım ne zman gelicek bizim kuzu
benim doğuma kadar, burda senin tecrübelerini alırım artık, tabi fırsat bulup yazabilirsen :) ayy çok heyecanlı, emiyo mu, sütün oldu mu, neler hissettin hepsini yaz olur mu canım :)

merhabalar tekrar.. arkadaşlar hepinize çk teşekkür ederim tekrardan. saolun dilekleriniz dualarınız için. incinazcım epiduralden çok memnun kaldım normal doğumda yapacak olsan epidural yap cnm istersen tabi... kızlar benim durumu anladık sizede anlatayım. akıllı ben incir yemiştim bide güzel üstüne su içmiştim o beni ishal yaptı gaz sancısı kıvrandırdı pazar günü acile doğumhaneye gittiğimizde 1 saar nst de kaldım sancılarım düşüktü 40 lardaydı am benim karnıma bıçak sokuyolardı sanki öyle felakettim meğer ishal ve gazdanmış. neyse pazartesi sabahı doktora gittiğimizde doktorum gene nst ye soktu bi karşılaştırayım dedi o günde sancılarım geçmişti gayet rahattım hatta kesin bugün almaz bebeği diyodum sancım geçti diyodum ama nst de sancılarım düzenli sancılar vardı ve 90 lara çıkmıştı şaştım kaldım. meğer gaz sancıları doğumu tetiklemiş. demekki gaz sancısı doğum sancısından betermiş :) yaa oğlumun 1 gün erken gelmsine sebep oldum çektiğim sancılarda cabası oldu. güle oynaya gidemedim doğuma neyse herşeyde bir hayır vardır... sağlıklı yaa önemli olan o. ama malwsef sütüm gelmedi okadar üzülüyorum ki aslında emiyo ama boş o da sinirleniyo ağlıyo mama veriyoruz ama ısrarla mamadan önce memeyi veriyoruz biberona alışmasın diye. oğlum bi hevesle çekiyo mememi ama yok. oysa o soğan olayını da yapmıştık doktorlar hemşiteler olabilir dediler gelir dediler bekliyoruz... inş. gelir Rabbim yavrumun rızkını memelerime doldurur inş. arkadaşlar bu nasıl bir duyguymuş Allahın bizlere nasip ettiği bu duygu nasıl birşeymiş üstüne hiç bir mutluluk yok. Rabbime şükürler olsun hala inanamıyorum benim mi diyorum içimde miydi diyorum hala şaşkınım... imcinazcım Allahım sana da nasip etcek inş. az kaldı ferhancım sanada 2.kez nasip etsin inş. dualar ettim hep. incinaz doğuma giderken sütüm gelmesi içinbana dua et olur mu çok üzülüyorum... kızlar dua edin bana. busabah üzüntüden ağladım gözyaşlarımı durduramadım. çok öpüyorum hepinizi meliha bebiş iyi değil mi sende sık sık haber ver bize...

canım bu günlerinin 1 saniyesini bile boşa geçirme bu mutluluğunu başka hiçbişeyde bulamayacaksın çünkü. Rabbim evladını uzun ömürlü sağlıklı kılsın.sütünde tez zamanda gelir inşallah.öle olabilior sakın stres yapma bebeğine ver boş boşta olsa çeksin o çektikçe süt inmeye başlayacak göreceksin.benim yerimede kokla öp o miniği :)

canım aglama demeyecegim lohusalıkdasın ya sımdı ota boka agalaycaksın malesef ama cok uzun surmeyecek ınsallah gun gectıkce kendını daha ıyı hıssedeceksın...sogan olayının sen de tutmayısına uzuldum moralını yukzek tut bak saglıklı sıhatlı geldı yavrucugun moral uyku sütünün gelmesı ıcın önemli ...gelmesede takma kafana anne sütü alan adam oluyorda mama alan olmuyor mu su an benımde sütüm cok az ek gıdalara devam sutune erken basladık...bır ıkı gune gelır sen kafanı takma...yemeklerden once besmele cek ve YA METİN de oda sutu artırıyormus..bız ıyıyız sen bızı merak etme oglusunla kendıne ıyı bak..bundan sonra hersey cok guzel olacak süper duygular ıcınde olacaksın ınsanın ayakları yerden kesılıyor anne olmak guzel duygu..:)guzel arkadasım guzel annecık:)

ayyyy canım yaa daha dün gibi aklımda, bu ay olmaz deyip de test sonucunda çift çizgiyi görmen, nasıl sevinmiştik, şimdi ise yavrucuğun kucağında, onu emzirmeye çalışıyosun, hiç üzülme ne olur, bak sütün gelmemiş bir de üzülürsen gelmesini geciktirirsin, herkes yaşıyo bu sorunu, benim bi arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı normal doğumdu ama sütü taa 10. gün anca gelmiş, biz de bugün eltimle konuştuk da, biberon ve mama al sütün olmazsa ilk başta zorlanırsın falan dedi, inşallah bi an önce gelir sütün...
inanamazsın tabi, ben de hep o anı düşünüyorum işte, diyorum ya görebilecek miyim kucağıma alıcak mıyım diye, ben de o zman senin gibi şaşkın olurum heralde, çok mutlusun ne güzel, az kaldı ben de inşallah senin gibi hissedeceğim, öpüyorum seni de bebişini de ohh misss kokuludur şimdi o ne güzel :) dualarımdasın hep....

canım nasip olacak çok yakında inş.sütümde geldi çok şükür ama beyfendi lop lop biberondan gelmesine alıştı az geliyo diye sinirleniyor cebelleşiyoruz memeyle kavga ediyor :) ben almıştım biberon bebedor un ama ağzındaki silikon yenidoğan silikonu olmalı onu ayrıca alcan biberonda cam oolsun cnm. mamayı hastanede kaldığım sürece hastane verdi çıktıktan sonrada biz aldık. kızlar sanki tüm hayatım değişti artık kendim hiç umrumda değilim varsa yoksa o... tüm dünyaya bakış açım değişti. Rabbim ne büyük...

canım yaaaaaaa :)
ohh ne güzel sütün gelmiş, çok sevindim çok şükür, ayrıca fırsat bulup bize yazmana da çok seviniyorum, fotolarını da görürüz inşallah paşanın :) sen nasılsın peki, ağrın falan oldu mu, ayakta rahat gezebiliyor musun

incinaz sen nasılsın az kaldı doktora gittin mi? meggıe sesin soluğun çıkmıyor.tabi cennet kokusu var odanda ne güzell :))) Allah ım banada tekrar o kokuyu duymayı nasip etsin inşallah.fotograf koysana meleği bizde görelim annesi.teyzeleri merak ediyor.kızlar çok boşladınız beni (( meliha sen nerlerdesinnnn?

evet canım az kaldı, bi sabırsızım ki sormayın, bir de üstümde bi rehavet var, daralıyorum sıcaktan bunalıyorum, iki gündür çok halsiz ve huzursuzum, son haftalar böyle oluyomuş herkes öyle diyo, heyecanla, hevesle bekliyorum sancılarımın geliceği günü, salı günü gitmiştm doktora, artık her hafta gel dedi, bu salı yien gidicem ama benim doktor izinde başka birine gidicem, benim doğuma kadar inşallah doktorum gelir. sıcaktan daraldığım için laptopu da pek kucağıma alamıyorum valla, o daha da daraltıyo, telefondan bakıyorum bşy yazan var mı diye, özellikle meggie yazıyo mu diye bakıyorum merak ediyorum napıyo küçük prensle, umarım her şey yolundadır, bafs sen de eskisine göre daha iyisindir umarım öyle tahmin ediyorum, ben elimden geldiğince girip bşyler yazmaya çalışıyorum, şöyle uzun bir süre giremezsem bilin ki doğumda falanım :) dualarınızı eksik etmeyin canlarım

iyi olmaya çalışıyorum canım ayağım iyileşse dahada iyi olacağım.sonra şu kafamdaki soru işaretleri yoruyor beni yinede zaman ilaç olur heralde ...doğumdan önce haber verme imkanın olursa megıe gibi haber vermeye çalış senin içinde okurum canım.inşallah tez vakit senin güzel haberlerinide alırız.bende bakıyorum megıe yazmıyor ne zamandır inşallah herşey yolundadır.şimdi yoğundur tabi emziricem altını alıcam gaz çıkarıcam derken. güzel telaşeler bunlar :)) o bu günleri çok bekledi tadını çıkarsın doya doya darısı başına başımıza inşallahhh

canlarım merhaba ben de sık yazamıyorum ınternete gırmek probşlemlı annemlerde yok kıznkardesıme gıtmem gerekıyor...meggiie ıyısındır umarım canım hersey yolunda gıdıyordur ınsallah paşamız nasıl?ıncınaz canım ya ıgneyı ne yaptın bıraktın mı devam mı merak ettım bak sımdı normal olacvak ya sımdı ıgne konusunu nasıl hallettınız meggiee de bırakmıstı degılmı dogumdan bır kac gun once aklımızda olsun ....bafs sen de calısmalar tekrar ne zaman baslayacak hayırlısıyla

canım sorun o ya zaten başlayamayacak ( ayağım iyileşmesi lazım öncelikle ki ben 1 ay oldu hala yatıyorum sonrasında trombofili paneli bakılacak pıhtılaşma için ( sonra batıya tayinimizin olması lazım ki temmuzda oda ( keşke burda denemeseydim enazından bilmiyor olurdum isteyince olcak sanırdım böyle onca gün nasıl geçer bu düşüncelerle bilmiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…