Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Bende öyle diyodum bugün gördüm. Şimdi de zaman geçse de bebeği ve kalp atışını görsem diyorum. İstekler bitmiyor yani :)
Evet gercekten bitmiyor bazen esim hayal kuruyor bekle diyorum keseyi ve kalp atisinida gorelim baslariz hayal kurmaya adamida depresyona soktum resmenya tez vakit olsada insallah kucagimiza alsak insallh

Benim de daha yeni 6.haftaya bugün girdim perşembe randevum var doktorum hastane değiştirdiği için geç oldu ben de bulantı vs olmuyor şükür bulantıyi kesen bileklik var eczaneye bir sorun isterseniz
Evet bugün arkadaşım söyledi bende onu almayı düşünüyorum ilk fırsatta. İnşallah sizde gorursunuz kesenizi sağlıkla ilerleyelim hep birlikte

Evet gercekten bitmiyor bazen esim hayal kuruyor bekle diyorum keseyi ve kalp atisinida gorelim baslariz hayal kurmaya adamida depresyona soktum resmenya tez vakit olsada insallah kucagimiza alsak insallh
Aynı şeyleri yaşıyoruz :) bugün eşim doktora cinsiyeti ne zaman belli olur dedi o kadar heyecanlı ki ard arda sorular soruyor bende bulantıdan kıvranıyorum. Doktor bile çok güldü koyun can kasap et derdinde deniyor sanırım buna dedi :) onlara da hak vermek lazım ilk heyecan ve bizden daha çok meraklılar :)

Evet canim aynen hak vermek lazim gercekten hamileliginde stresi endisesi safak saymasi bitmiyor ben yarin doktora gorunucegim kan degerime bi baksin artmismi diye insallh belki yarin keseyi gormek mucize ve nasip olur insallah daha erken ama insallh guzel haberler alirim

Aynen öyle daha yolun başındayz sakin olmamız ve sukretmemiz gerekiyor. Allah herkese nasip etsin. Bende senin gibi endiseliydim merak etme ufaklık yerlesmeye çalıştığı için ağrıların oluyor kese oluştuğu hafta kasık ve bel ağrısı iyice artıyor. Guzel haberleri alıcaksın icin rahat olsun.

Insallh kuzumya dua et yarin guel haberler alayim insallh su genital bolgenin ustunde neden igne batma gibi agri var onu cozemedim o cok endiselendiriyor beni

Insallh kuzumya dua et yarin guel haberler alayim insallh su genital bolgenin ustunde neden igne batma gibi agri var onu cozemedim o cok endiselendiriyor beni
Dualarımdasın canım merak etme. Rahim hazırlık yaptığı için o ağrıyı hissediyosun aynı şeyleri ben hala yaşıyorum. Endiselenme stres iyi gelmiyor herseyi takıyosun bu sefer. Sakince yarını bekle

Insallh canimya bu 9 ayi saglikli bir sekilde atlatip evladimizi kucagimiza alsak insallh ayyy ne guzel our dimi rabbim nasip etsin insallh

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Kaç haftalık oldun ben 6+0 da karından ekranda kalp atışını gördüm 7+3 te duyduk
Maşallah minigime

Kusma bulantı bende 6 haftada başladı kusma arada oluyor ama bulantı hissi hep var

Çok normal o akıntı bende oluyor en baştan beri Dr kokulu olmadıkça korkma dedi

Amin duan için inşallah sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları

çok normal canım hiç merak etme..5 haftaya kadar o kasıklardaki batma oluyor..benim 1 2 gün oldu geçeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…