Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Amin hepimizin inşallah ben gec yumurtladgm icin ne kadarlık oldugunu bilemiyorum 5.hafta icinde oldugumu tahmin ediyorum dün keseyi gördük çok şükür. Bayramdan sonra tekrar randevum var hem bebegi hem kalp atışını gorucez inşallah. O zaman söyler sanırım ne kadarlık olduğunu

Bulantı için satılan bileklikler varmış eczanelerde ve bazı kozmetik mağazalarında satılıyormus memnun kalanlar çok fazla. Dün aksam eşime söyledim bugün alıcak bulabilirse. Memnun kalırsam sizlere de söylerim :)

Kese için daha erken zaten canım bende dün vajinalle görebildim henüz. Hayır ben daha hic test yaptrmadm ne testi peki bunlar ?
Bilmiyorumya kan testi seker testi galiba ayri ayri testler gebelik icin bide bunlara bakacaklarmis gittigim ozel hastane bu seferde hamile degmiyim yani 28 ol degerim snra 141 ol bunlar neyani daha ne olsun gebelik belli olmasi icin bu seferde korktum eczaneden test aldim morelim bozuk

Benim bildiğim bu testler ilerleyen dönemde yapılıyor bende özel hastaneye gidiyorum doktorum herhangi bi test yapmıcam suan için dedi. Değerin kaç gün sonra 141 oldu canım? Canını sıkma her doktor malesef işinin ehli değil başka doktordan randevu alırsın güven alamadıysan.

senin keseni görememeleri çok normal ama..beta hcg istemiştir büyük ihtimal..bir de belki demir,folik asit fln..moral bozacak bir şey yok..sıkma canını..

senin keseni görememeleri çok normal ama..beta hcg istemiştir büyük ihtimal..bir de belki demir,folik asit fln..moral bozacak bir şey yok..sıkma canını..
9 tane test yani demir seker vs. Soylettiremedim ucreti duyunca danisayim dedim yaptiranlara

Sadece beta hcg yapıldı ayrıca bi test istemedi. Diğer testler ilerleyen zamanlarda dedi. Sizin yapıldı mı
benim elimde hazır vardı testlerim ilk gittiğimde..hamilelikten önce gitmiştim kadın doğuma..yeni yaptırdığım için istemediğini söylemişti..
şimdi elimde yine yeni sonuçlarım var..ctesi gittiğimde onları da götürcem..büyük ihtimal yine istemez..geçen hafta yaptırdım çünkü..
bence istenmeli çünkü gizli şeker olabilir,tsh olabilir,demir eksikliği olabilir..bunlar gebelikte önemli şeyler..
ya da ben obsesif derecesinde bi kadınım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…