Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Kabız olduğun için kendini çok fazla tuvalette zorlama canım zorlamanın iyi olmadığını söylüyorlar. Sarı akıntı arada bende de oluyor merak etme. Yürüyüş zarar vermez sen yine de ayaklarını biraz yukarı kaldır o sekilde dinlen. Ben senin kadar hamileyken haberim yoktu pazara gittim ellerim o kadar ağırdı ki anlatamam ve onu 5 kat yukarı çıkardım. Hepsi Rabbime emanet o koruyor.

Kabiz oldugumda tuvalette fazla zorlamiyorum gohus agrim vardi gecen gunlerde simdi yok sadece uclari dik hafif damarlari belirgin seninde oylemi allh razi olsun icim biraz ferahlandi

Kabiz oldugumda tuvalette fazla zorlamiyorum gohus agrim vardi gecen gunlerde simdi yok sadece uclari dik hafif damarlari belirgin seninde oylemi allh razi olsun icim biraz ferahlandi
Sağol canım rahatla ki bebeğinde stresten etkilenmesin bende senin gibiyim herseyi kafamıza takıyoruz. Ben gogus ağrısından suphelenerek ogrendim hamile olduğumu özellikle uçları çok yanıyodu. Benimde damarları hafif belirgin ama ağrısı devam ediyor simdiden dolgunlasmaya başladı.

Bende ilk ogrenmeden once agriyordu uclari dokunuca agriyordu simdi durgun bide gohuslerim kucuk acaba ondanmi habide arada gohus uclarimin ustunde kurumus sut goruyorum az bisey normalmi acaba

Bende ilk ogrenmeden once agriyordu uclari dokunuca agriyordu simdi durgun bide gohuslerim kucuk acaba ondanmi habide arada gohus uclarimin ustunde kurumus sut goruyorum az bisey normalmi acaba
Benimde goguslerim kucuk o yuzden anladım dolgunlastıgını zaten yeni başladı dolgunlasmaya seninde 5.haftanda falan başlar :) Ben yaşamadım ama burda yaşayanları okudum canım. Belki yaşayan arkadaşlar cevap verir bu konuda

Sagol canim yinede yorumda bulundugun icin ilk cocugunmu

Ya kizlarya genital bolgede agri ve adet olcakmis hissi normalmi genital bolgede agriyla beraber

Evet canim benimde ilk insallh hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallh zaman hic gecmiyor az oncede adet sancilarim gelip gidiyor sendede oylemi
Evet canım benimde oyleydi adet zamanını atlatana kadar yaşadım onu hatta ilk doktor kontrolumde her an adet olcakmıs gibi hissediyorum cok ağrım oluyo kendimi kontrol ediyorum dedim. Doktor normal oldugunu adet olamadıgın ve vucutta bircok hormonun yukselmesiyle birlikte bunun yaşandığını söyledi. Ben çok şükür daha iyiyim.

Allah daha iyi etsin insallah ilk oldugu icin ve yeni haftalarda oldugumuz icin telaslaniyoruz rabbim saglikli bir sekilde kucahimiza almayi nasip etsin insallah

5.haftamın icindeyim sanırım bugün keseyi gördük. Doktor bebeği görmeden net bilgi veremedi.
Benim de daha yeni 6.haftaya bugün girdim perşembe randevum var doktorum hastane değiştirdiği için geç oldu ben de bulantı vs olmuyor şükür bulantıyi kesen bileklik var eczaneye bir sorun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…