- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Kabız olduğun için kendini çok fazla tuvalette zorlama canım zorlamanın iyi olmadığını söylüyorlar. Sarı akıntı arada bende de oluyor merak etme. Yürüyüş zarar vermez sen yine de ayaklarını biraz yukarı kaldır o sekilde dinlen. Ben senin kadar hamileyken haberim yoktu pazara gittim ellerim o kadar ağırdı ki anlatamam ve onu 5 kat yukarı çıkardım. Hepsi Rabbime emanet o koruyor.Insallh canim dedigin gibidir koruyan rabbim korur zaten bazen gaz sancisi agrim oluyor kabizim ondan dolayi insallh yavruma zarar vermez bugunde arabanin sigorta islemlerini yapmaya gittik esimle eve yuruyerek geldim yavas yavas eve geldikten snra sari akintim vardi o beni biraz endisrlendirdi normalmidir acaba yuruyus dusururmu diye korkuyorum
Amin canm inşallahAllah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah
Kabiz oldugumda tuvalette fazla zorlamiyorum gohus agrim vardi gecen gunlerde simdi yok sadece uclari dik hafif damarlari belirgin seninde oylemi allh razi olsun icim biraz ferahlandiKabız olduğun için kendini çok fazla tuvalette zorlama canım zorlamanın iyi olmadığını söylüyorlar. Sarı akıntı arada bende de oluyor merak etme. Yürüyüş zarar vermez sen yine de ayaklarını biraz yukarı kaldır o sekilde dinlen. Ben senin kadar hamileyken haberim yoktu pazara gittim ellerim o kadar ağırdı ki anlatamam ve onu 5 kat yukarı çıkardım. Hepsi Rabbime emanet o koruyor.
Sağol canım rahatla ki bebeğinde stresten etkilenmesin bende senin gibiyim herseyi kafamıza takıyoruz. Ben gogus ağrısından suphelenerek ogrendim hamile olduğumu özellikle uçları çok yanıyodu. Benimde damarları hafif belirgin ama ağrısı devam ediyor simdiden dolgunlasmaya başladı.Kabiz oldugumda tuvalette fazla zorlamiyorum gohus agrim vardi gecen gunlerde simdi yok sadece uclari dik hafif damarlari belirgin seninde oylemi allh razi olsun icim biraz ferahlandi
Bende ilk ogrenmeden once agriyordu uclari dokunuca agriyordu simdi durgun bide gohuslerim kucuk acaba ondanmi habide arada gohus uclarimin ustunde kurumus sut goruyorum az bisey normalmi acabaSağol canım rahatla ki bebeğinde stresten etkilenmesin bende senin gibiyim herseyi kafamıza takıyoruz. Ben gogus ağrısından suphelenerek ogrendim hamile olduğumu özellikle uçları çok yanıyodu. Benimde damarları hafif belirgin ama ağrısı devam ediyor simdiden dolgunlasmaya başladı.
Benimde goguslerim kucuk o yuzden anladım dolgunlastıgını zaten yeni başladı dolgunlasmaya seninde 5.haftanda falan başlar :) Ben yaşamadım ama burda yaşayanları okudum canım. Belki yaşayan arkadaşlar cevap verir bu konudaBende ilk ogrenmeden once agriyordu uclari dokunuca agriyordu simdi durgun bide gohuslerim kucuk acaba ondanmi habide arada gohus uclarimin ustunde kurumus sut goruyorum az bisey normalmi acaba
Sagol canim yinede yorumda bulundugun icin ilk cocugunmuBenimde goguslerim kucuk o yuzden anladım dolgunlastıgını zaten yeni başladı dolgunlasmaya seninde 5.haftanda falan başlar :) Ben yaşamadım ama burda yaşayanları okudum canım. Belki yaşayan arkadaşlar cevap verir bu konuda
Evet canım 10 aylık evliyim dahaSagol canim yinede yorumda bulundugun icin ilk cocugunmu
Evet canim benimde ilk insallh hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallh zaman hic gecmiyor az oncede adet sancilarim gelip gidiyor sendede oylemiEvet canım 10 aylık evliyim dahaSeninde ilk sanırım
Evet canım benimde oyleydi adet zamanını atlatana kadar yaşadım onu hatta ilk doktor kontrolumde her an adet olcakmıs gibi hissediyorum cok ağrım oluyo kendimi kontrol ediyorum dedim. Doktor normal oldugunu adet olamadıgın ve vucutta bircok hormonun yukselmesiyle birlikte bunun yaşandığını söyledi. Ben çok şükür daha iyiyim.Evet canim benimde ilk insallh hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallh zaman hic gecmiyor az oncede adet sancilarim gelip gidiyor sendede oylemi
Kaçıncı haftadasınızAğrılar azalıyor ve sonrasında bulantı ve kusma başlıyor. Ben dünden beri hep kusuyorum mafoldum
5.haftamın icindeyim sanırım bugün keseyi gördük. Doktor bebeği görmeden net bilgi veremedi.Kaçıncı haftadasınız
Allah daha iyi etsin insallah ilk oldugu icin ve yeni haftalarda oldugumuz icin telaslaniyoruz rabbim saglikli bir sekilde kucahimiza almayi nasip etsin insallahEvet canım benimde oyleydi adet zamanını atlatana kadar yaşadım onu hatta ilk doktor kontrolumde her an adet olcakmıs gibi hissediyorum cok ağrım oluyo kendimi kontrol ediyorum dedim. Doktor normal oldugunu adet olamadıgın ve vucutta bircok hormonun yukselmesiyle birlikte bunun yaşandığını söyledi. Ben çok şükür daha iyiyim.
Amin inşallahAllah daha iyi etsin insallah ilk oldugu icin ve yeni haftalarda oldugumuz icin telaslaniyoruz rabbim saglikli bir sekilde kucahimiza almayi nasip etsin insallah
Benim de daha yeni 6.haftaya bugün girdim perşembe randevum var doktorum hastane değiştirdiği için geç oldu ben de bulantı vs olmuyor şükür bulantıyi kesen bileklik var eczaneye bir sorun isterseniz5.haftamın icindeyim sanırım bugün keseyi gördük. Doktor bebeği görmeden net bilgi veremedi.
Evet bencede ya insallah bnde keseyi bir gorebilsem insallahAmin inşallahilk gebelikte ağrılar biraz daha fazla hissediliyormus o yüzden de böyleyiz sanırım
Siz de mi kese görmeyi bekliyorsunuz :)Evet b
Evet bencede ya insallah bnde keseyi bir gorebilsem insallah
Bende öyle diyodum bugün gördüm. Şimdi de zaman geçse de bebeği ve kalp atışını görsem diyorum. İstekler bitmiyor yani :)Evet b
Evet bencede ya insallah bnde keseyi bir gorebilsem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?