Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Anladım bidahaki gittiğimde mutlaka sorarım.

Kizlar beta hcg 2386 normalmi catlatma ignesyle 3 haftalik oluyor

Ya kizlarya kendi kendimi yiyorumya normalmi sizce bu degerlerya

Kızlar bişey soracağım benim cumartesi den beri az az lekelenmem var. Doktora gidiyorum nerdeyse iki günde bir doktor kırmızı olmadığı sürece korkma aktif kanama değil dedi. Progestan ı 3 e çıkardı bol bol dinlen dedi. Cumartesi günü beta 7700 dü sonra baktırmadım zaten. Bugün doktora sordum kaç haftalık diye 4-5 haftalık dedi. Kese yi ta cumartesi görmüştük zaten hala yerinde çok şükür. :) kesenin boyutu 11 9 mm dedi sizce normal midir

değerle alakalı değil kese görünmesi..haftalık hatta günlük ilerlemeyle alakalı..
Analdim canim bazilari hani diyorya degerlerim cok yukselmis dis gebelik diyorlarya hani ondan korkuyorum rabbim sen yuzmuzu guldur kucagimiza almayi nasip et insallah

Analdim canim bazilari hani diyorya degerlerim cok yukselmis dis gebelik diyorlarya hani ondan korkuyorum rabbim sen yuzmuzu guldur kucagimiza almayi nasip et insallah
Ben ilk 20 ile öğrendim iki günde bir 3 buçuk kat arttı sonra baktırmadım şu an durum ne bilmiyorum kese göründükten sonra tekrar baktırmadım kese gayet olması gerektiği yerde dedi

Ma
Ben ilk 20 ile öğrendim iki günde bir 3 buçuk kat arttı sonra baktırmadım şu an durum ne bilmiyorum kese göründükten sonra tekrar baktırmadım kese gayet olması gerektiği yerde dedi
Masallahya bazi testlerim vardi devlette yaptirdim devletteki doktor sonucun guzel dedi insallh da hep oyle guzel haberler aliriz kendimi strese sokmayacagim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…