- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Anladim canimya yorumun icin tesekkurler bakacagiz artikaçlık şekeri kolesterol fln onları istemiştir..tsh..hepsi istiyo sıkma canını..
Anladım bidahaki gittiğimde mutlaka sorarım.benim elimde hazır vardı testlerim ilk gittiğimde..hamilelikten önce gitmiştim kadın doğuma..yeni yaptırdığım için istemediğini söylemişti..
şimdi elimde yine yeni sonuçlarım var..ctesi gittiğimde onları da götürcem..büyük ihtimal yine istemez..geçen hafta yaptırdım çünkü..
bence istenmeli çünkü gizli şeker olabilir,tsh olabilir,demir eksikliği olabilir..bunlar gebelikte önemli şeyler..
ya da ben obsesif derecesinde bi kadınım bilemedim
çok iyi canım tebrikler..Kizlar beta hcg 2386 normalmi catlatma ignesyle 3 haftalik oluyor
Iyiyse neden ultrasonda kesem gozukmediçok iyi canım tebrikler..
3 haftalıkken kesenin görünmesi mümkün değil ki..Iyiyse neden ultrasonda kesem gozukmedi
Ama degerim fazla yukselmemismi banami oyle geliyor acaba3 haftalıkken kesenin görünmesi mümkün değil ki..
değerle alakalı değil kese görünmesi..haftalık hatta günlük ilerlemeyle alakalı..Ama degerim fazla yukselmemismi banami oyle geliyor acaba
Analdim canim bazilari hani diyorya degerlerim cok yukselmis dis gebelik diyorlarya hani ondan korkuyorum rabbim sen yuzmuzu guldur kucagimiza almayi nasip et insallahdeğerle alakalı değil kese görünmesi..haftalık hatta günlük ilerlemeyle alakalı..
Benim doktorum 5000 den sonra kese görünür dedi ben 1160 ken görünmedi 4 gün sonra 7700 e çıktığında gördükIyiyse neden ultrasonda kesem gozukmedi
Ben ilk 20 ile öğrendim iki günde bir 3 buçuk kat arttı sonra baktırmadım şu an durum ne bilmiyorum kese göründükten sonra tekrar baktırmadım kese gayet olması gerektiği yerde dediAnaldim canim bazilari hani diyorya degerlerim cok yukselmis dis gebelik diyorlarya hani ondan korkuyorum rabbim sen yuzmuzu guldur kucagimiza almayi nasip et insallah
Masallahya bazi testlerim vardi devlette yaptirdim devletteki doktor sonucun guzel dedi insallh da hep oyle guzel haberler aliriz kendimi strese sokmayacagim artikBen ilk 20 ile öğrendim iki günde bir 3 buçuk kat arttı sonra baktırmadım şu an durum ne bilmiyorum kese göründükten sonra tekrar baktırmadım kese gayet olması gerektiği yerde dedi
Yok sokma rahat ol herşey olması gerektiği gibi ilerleyecek zatenMa
Masallahya bazi testlerim vardi devlette yaptirdim devletteki doktor sonucun guzel dedi insallh da hep oyle guzel haberler aliriz kendimi strese sokmayacagim artik
Insallh cabim benim kac haftaliksinizYok sokma rahat ol herşey olması gerektiği gibi ilerleyecek zaten
Benim gecem persembe kan testimin sonucu da 2450 idi yarın keseyi görmeye gideceğim inşallah 6 haftaligim şu ançok iyi canım tebrikler..
Insallh gorursun birbirimize guzel haberler veririzBenim gecem persembe kan testimin sonucu da 2450 idi yarın keseyi görmeye gideceğim inşallah 6 haftaligim şu an
Amin amin inşallahInsallh gorursun birbirimize guzel haberler veririz
Ya bisey diyecegim hamile oldugumu ogrendigimden beri fazla is yapmiyorum az yaptiktan snra aksam yemegi vakti gelene kadar izaniyorum acab kesenin gozukmemesi ondan olabilir hareketsizlik falanAmin amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?