Mayıs ayında hamile kalanlar:)

amin cnm yaptım evet 4 aylık . kızım oldu çok şükür darısı sana inşallah sağlıklı sıhhatli .geçen sene bu zamanlar yeni hamileydim işte
allah analı ve babalı büyütsün inşallah sağlıkla bende o günleri görürüm
ben mart ayında tüp bebek denedim tuttu kimyasal gebelik ile düşük yaptım ondan sonra nasıl oldu bilemidim doğal yoldan gebe kaldım

merhaba herkese,
ben de mayıs ayı içinde hamile kaldım..28 mayısta öğrendim..reglime 2 gün kala..değerim 141.9 du..
2 gün sonra tekrar kan verdim 495 çıktı değerim..
bu cumartesi doktora gitcez..keseyi görmeyi hatta kalp atışını duyabilmeyi umuyorum ama bakalım..

Doktor 1000in ustunde olduğu zaman ultrason da görülür diyor kizlar
canım ulrasonlar vajinal ancak görünür oda 2000 üstü olmalı diyor drlar
en azından benim muhatap olduğum drlardan duyduğum bu

karından görünmesi için daha büyümesi gerek kesenin onun için hcg dahada artmalı 5000 olmaan karından zor hele kilolu bayanlarda yağ dokusu fazla ise daha zor karından görünmesi

amin cnm ,demekki kısmet bu zamanaymış bende bu yıl düşünüyordum ama bizim fındık erken geldi,görürsün tabi sen içini ferah tut ,sende kucağına alacaksın Allahın izniyle

Ay hepsi farklı diyor demekki

Mrb canm seninle ayniyiz asagi yukari bende 31 Mayıs ta öğrendim regil gunumde.henuz hic Dr a gitmedim yarın kan vericem haftaya Dr a gitmeyi planliyorum.onceki cocugumda kese 5+2 de gorulmustu buda aşağı yukarı ona denk geliyor

Merhaba kizlar carsamba gunu 3 haftalik olcagiz insallh ilk gebeligim bir agrim olsa cok endiseleniyorum kizlar bugun yuruyus yaptim mecburi yavas yaptim oda eve geldikten snra sarik akintim oldu ve adet agrisi gibi agrim var gelip gidiyor normalmi dayanamayacagim carsaba gunu doktora gidecegim belki ozamanda keseyi gorurum insallh hepimiz yavrularimizi kucagimiza alriz insallh evlat isteyenlerede rabbim nasip etsin insallah

çok normal arkadaşım ben 8. haftadayım hala kasık ağrılarım oluyor ara ara
5. haftada daha yoğundu
Bu haftalarda kese oluştuğu için bu kadar yoğun yaşanıyor sanırım. Kusmalar da başladı keseyi çok şükür gördük bugün. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Siz kalp atışını ne zaman duymustunuz ?

Amin inşallah hepimiz. Bende sanırım 5.hafta içindeyim bugün keseyi gördük. Benimde çok fazla kasık ağrılarım oluyor en ufak bi ıslaklıkta kendimi kontrol ediyorum. Doktora sordum bi sıkıntı yok vücut alışmaya ve adapte olmaya çalışıyor dedi. Sende merak etme bebeğin annesine tutunmaya yerleşmeye çalışıyor

Insallh canim dedigin gibidir koruyan rabbim korur zaten bazen gaz sancisi agrim oluyor kabizim ondan dolayi insallh yavruma zarar vermez bugunde arabanin sigorta islemlerini yapmaya gittik esimle eve yuruyerek geldim yavas yavas eve geldikten snra sari akintim vardi o beni biraz endisrlendirdi normalmidir acaba yuruyus dusururmu diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…