- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
evet canım şükür sonunda rabbim nasip etti
sen doğum yaptın mı canım neyin oldu allah analı ve babalı büyütsün
allah analı ve babalı büyütsün inşallah sağlıkla bende o günleri görürümamin cnm yaptım evet 4 aylık . kızım oldu çok şükür darısı sana inşallah sağlıklı sıhhatli .geçen sene bu zamanlar yeni hamileydim işte
canım benim bildiğim 5000-6000 hcg ile kaından görünür
sizin bu değerle vajinal görünür
canım ulrasonlar vajinal ancak görünür oda 2000 üstü olmalı diyor drlarDoktor 1000in ustunde olduğu zaman ultrason da görülür diyor kizlar
amin cnm ,demekki kısmet bu zamanaymış bende bu yıl düşünüyordum ama bizim fındık erken geldi,görürsün tabi sen içini ferah tut ,sende kucağına alacaksın Allahın izniyleallah analı ve babalı büyütsün inşallah sağlıkla bende o günleri görürüm
ben mart ayında tüp bebek denedim tuttu kimyasal gebelik ile düşük yaptım ondan sonra nasıl oldu bilemidim doğal yoldan gebe kaldım
canım ulrasonlar vajinal ancak görünür oda 2000 üstü olmalı diyor drlar
en azından benim muhatap olduğum drlardan duyduğum bu
karından görünmesi için daha büyümesi gerek kesenin onun için hcg dahada artmalı 5000 olmaan karından zor hele kilolu bayanlarda yağ dokusu fazla ise daha zor karından görünmesi
Mrb canm seninle ayniyiz asagi yukari bende 31 Mayıs ta öğrendim regil gunumde.henuz hic Dr a gitmedim yarın kan vericem haftaya Dr a gitmeyi planliyorum.onceki cocugumda kese 5+2 de gorulmustu buda aşağı yukarı ona denk geliyormerhaba herkese,
ben de mayıs ayı içinde hamile kaldım..28 mayısta öğrendim..reglime 2 gün kala..değerim 141.9 du..
2 gün sonra tekrar kan verdim 495 çıktı değerim..
bu cumartesi doktora gitcez..keseyi görmeyi hatta kalp atışını duyabilmeyi umuyorum ama bakalım..
Canm benimde doğum tarihi 08.02 diyor benim pazartesi 5+3 nasıl oluyor net öyle hesapladı.belkide sen duyarsin kalp atisini moral bozma.makinadan makinaya bile fark varctesi benim de 5+3 olacak..kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek gibi
sat ne zaman senin?Canm benimde doğum tarihi 08.02 diyor benim pazartesi 5+3 nasıl oluyor net öyle hesapladı.belkide sen duyarsin kalp atisini moral bozma.makinadan makinaya bile fark var
Benim beta 2450 karından mi görünür alttan muayene ile mi
canım görünmemesi normal 5000-6000 hcg ile karından görünürbenim 2519 la görünmedi karından
Perşembe öğreneceğim bende inşallah gecen cuma aldım sonucu artmıştır bakıcaz artıkbenim 2519 la görünmedi karından
31 mayis Perşembe canm netten baktım dogum tarihi 08.02.2019 diyorsat ne zaman senin?
inşallah canım..
Bu haftalarda kese oluştuğu için bu kadar yoğun yaşanıyor sanırım. Kusmalar da başladıçok normal arkadaşım ben 8. haftadayım hala kasık ağrılarım oluyor ara ara
5. haftada daha yoğundu
Amin inşallah hepimiz. Bende sanırım 5.hafta içindeyim bugün keseyi gördük. Benimde çok fazla kasık ağrılarım oluyor en ufak bi ıslaklıkta kendimi kontrol ediyorum. Doktora sordum bi sıkıntı yok vücut alışmaya ve adapte olmaya çalışıyor dedi. Sende merak etme bebeğin annesine tutunmaya yerleşmeye çalışıyorMerhaba kizlar carsamba gunu 3 haftalik olcagiz insallh ilk gebeligim bir agrim olsa cok endiseleniyorum kizlar bugun yuruyus yaptim mecburi yavas yaptim oda eve geldikten snra sarik akintim oldu ve adet agrisi gibi agrim var gelip gidiyor normalmi dayanamayacagim carsaba gunu doktora gidecegim belki ozamanda keseyi gorurum insallh hepimiz yavrularimizi kucagimiza alriz insallh evlat isteyenlerede rabbim nasip etsin insallah
Allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallahBende aynı durumdayım canm
Insallh canim dedigin gibidir koruyan rabbim korur zaten bazen gaz sancisi agrim oluyor kabizim ondan dolayi insallh yavruma zarar vermez bugunde arabanin sigorta islemlerini yapmaya gittik esimle eve yuruyerek geldim yavas yavas eve geldikten snra sari akintim vardi o beni biraz endisrlendirdi normalmidir acaba yuruyus dusururmu diye korkuyorumAmin inşallah hepimiz. Bende sanırım 5.hafta içindeyim bugün keseyi gördük. Benimde çok fazla kasık ağrılarım oluyor en ufak bi ıslaklıkta kendimi kontrol ediyorum. Doktora sordum bi sıkıntı yok vücut alışmaya ve adapte olmaya çalışıyor dedi. Sende merak etme bebeğin annesine tutunmaya yerleşmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?