- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
- 73
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
4-5 haftalık dedi doktor kese göründü ama daha bebek ve kalp atışı için süre var dedi. Bi de şu lekelenmeden kurtulsamInsallh cabim benim kac haftaliksiniz
Ilgisi yoktur bence benim de ilk hamileliğim haftaya göre değişiyor 3.haftadaydin galiba ondandirYa bisey diyecegim hamile oldugumu ogrendigimden beri fazla is yapmiyorum az yaptiktan snra aksam yemegi vakti gelene kadar izaniyorum acab kesenin gozukmemesi ondan olabilir hareketsizlik falan
Insallh zarari olmaz doktora syledinmi lekelenmem var diye4-5 haftalık dedi doktor kese göründü ama daha bebek ve kalp atışı için süre var dedi. Bi de şu lekelenmeden kurtulsam
Karnından baktıysa gozukmeyebilir benimde vajinalden gözüktü canım. Değerin artıyosa sıkıntı yok bebeğin gelişiyor demek ki. Stres yapma kendine bebeği kötü etkiliyorsun.Zaten 3 haftalık kese gözükmesi mümkün değilYa kizlarya kendi kendimi yiyorumya normalmi sizce bu degerlerya
Haklisin canimya gebelikle ilgili kotu haber almaktan korkuyorum doktor normal guzel dedi ama o da devlet doktoru dediKarnından baktıysa gozukmeyebilir benimde vajinalden gözüktü canım. Değerin artıyosa sıkıntı yok bebeğin gelişiyor demek ki. Stres yapma kendine bebeği kötü etkiliyorsun.Zaten 3 haftalık kese gözükmesi mümkün değil
Canm bnde suan tutmuyorum oruc doktor ilac verdi sabah aksam kazalarini tutacagim ramazan gibi yerine gecmez oruc ama ilactan dolayi bebegin gelisimi icin mecburYarın nasipse keseyi görmeye gideceğim ama ultrasona ilk defa gireceğim için sorayim mazur görünaç tok fark ediyor mu ya da ne bileyim dikkat etmem gereken ya da bilmem gerekn ? Oruç tutamıyorum denedim halsiz kalınca bıraktım
Ben de tutmuyorum canım ultrasonda once su içilmesi gerekiyor mu peki ilk defa gideceğim deCanm bnde suan tutmuyorum oruc doktor ilac verdi sabah aksam kazalarini tutacagim ramazan gibi yerine gecmez oruc ama ilactan dolayi bebegin gelisimi icin mecbur
Bildigim kadarini soyleyeyim gercekten bnde cok merak ettim en son yumurtam catlamismi diye bakacaklarinda idrara sıkışıkmısin dediler evet deyince ondan sonra hep idrara sıkısık gittim bende merak ettim kese gormek icin idrada sıkısıkmı gidilir diyeBen de tutmuyorum canım ultrasonda once su içilmesi gerekiyor mu peki ilk defa gideceğim de
Çok şükür keseyi gördük haftaya bugün de kalp atışı icin çağırdı darısı bekleyen herkese inşallah
Merak etme herşey yolunda gidicek. Sen kafanı rahatlat yeter ki. İlk gebelik olduğu için tecrubesisiz napalım olucak bunlar :) ben şimdi bulantı ve kusmadan mafoldum yakında da onu araştırmaya başlarsın ne yapmam lazım geçmesi için diye :)Haklisin canimya gebelikle ilgili kotu haber almaktan korkuyorum doktor normal guzel dedi ama o da devlet doktoru dedi
MaşallahÇok şükür keseyi gördük haftaya bugün de kalp atışı icin çağırdı darısı bekleyen herkese inşallah
5.haftanın içinde görürsün canım merak etmebayrak gozuktu sukur senin adina cok sevindim hadi insah darisi basima bende gorurum insallah
Güzel bekleyiş inşallah kaç haftalık sizinMaşallahbeni de bayramdan sonra çağırdı kalp atışı ve bebeği görmek için hem biraz büyümüş olur dedi :) bakalım zaman geçmiyor
Insallh gorurumde kapl atisini duyarimda insallh butun stresim sikintim gitmis olur insallh5.haftanın içinde görürsün canım merak etme
Benim 5 haftalık imis 6 haftalıkken kalp atışı için çağırdı idrara sıkışık gel dedi ilk ultrasonda gerek yokmus :)Insallh gorurumde kapl atisini duyarimda insallh butun stresim sikintim gitmis olur insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?