- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Yumurta büyüyüp catlamayınca kist oluyomus canım merak etme zararı yoktur kendi doktorunla da konuşursun. Amin inşallahS
agol canimya cok sukur benim yumurtalikta normalde kist yokbende catlatma ignesiyle hamile kaldigim icin olabilir diyorum yada yumurtalarim cok canli ve iri demisti bir doktorum cabuk buyuyup kist olusmusta olabilir saglikla sonuclansin insallah hepimizin
Amin canım insallah Allaha emanetlerI
nsallh goruruz bebegimizi ne zaman hastanede olsam dua hep dilimde rabbim bebegimiz duayla korusun insallh cabi verende o alanda
Carsamba gunu doktoruma gidecegim beni cagirmisti testlerimide tamamladim insallh olumlu sonuclar alirimYumurta büyüyüp catlamayınca kist oluyomus canım merak etme zararı yoktur kendi doktorunla da konuşursun. Amin inşallah
7 haftalıkken mi göründüGunaydin kizlar.kac haftalik hamilesiniz ve keseniz ne zaman gorundu.ben 4+3 oldum bugun.pazartesi gunu ilk kontrole gittim ve kesem gorundu cok sukur.allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah :)
Daha erken canim doktora gittinmiKızlar benim de değerim beta 346 kaç haftalık kese gözükür mu 11 mayis son adet tarihim
Alıcaksın merak etme sen olumlu düşün güzel olsun :)Carsamba gunu doktoruma gidecegim beni cagirmisti testlerimide tamamladim insallh olumlu sonuclar alirim
Cnmmm gittim vajinal bakmak istedi baktirmadim tehlikeli diye 3 4 haftalık diyo internette .. bilemedim 2 hafta sonra ultrason dedi bende batırmamak için bklicem ama barama kafam rahat girsin diye kan vercem çarşamba gunuDaha erken canim doktora gittinmi
Aaa ben gibi :) aşılama ile hamile kaldım bendeevet :) 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim :)
Evet aynen oyle yap canim benimde dedi erken oldugu icin gozukmuyor vajinal yapalim ultrason yapalim hayir dedim bnde sonra karin ultarasonda iyicene bakarak keseyi gordu cok sukur hatta sonuclari gosterdigim zaman yumurtaliga kese bumu diye gosterdim tam rezil oldum hocaya karsi ama ne bilim yumurta nasil gozukur kese nasil gozukur diye 3 tane utrason resmi elimde vardi bak su kucuk olan kese dedi gosterdi kesemi vajinal yapma sakin 7 haftaya kadarCnmmm gittim vajinal bakmak istedi baktirmadim tehlikeli diye 3 4 haftalık diyo internette .. bilemedim 2 hafta sonra ultrason dedi bende batırmamak için bklicem ama barama kafam rahat girsin diye kan vercem çarşamba gunu
Bol su icin günde 2 litreye tamamlayinYa kaç gündür iştahım iyiydi bugün zor yedim bide ıkınmayım diye sıkıyorum kendimi kabizim ya lavaboya giderken korkuyorum ..
Vajinalden bakılmasının herhangi bi zararı yok canım rahim kontrol ediliyor. Ben 2 kere doktora gittim ikisinde de vajinal bakıldı keseyi öyle gördük. Vajinalden bakıldığında kesede herhangi bi sıkıntı kanama alanı şekil bozukluğu gibi sorun varsa önceden tespit edilmesini sağlıyor. Ama yine de senin kararın tabiki.Cnmmm gittim vajinal bakmak istedi baktirmadim tehlikeli diye 3 4 haftalık diyo internette .. bilemedim 2 hafta sonra ultrason dedi bende batırmamak için bklicem ama barama kafam rahat girsin diye kan vercem çarşamba gunu
Vajinalden bakılmasında herhangi bi sıkıntı yok canım arkadasa da soyledim hatta tam tersi bi sıkıntı varsa onun tespiti daha kolay yapılıyor araştırabilirsiniz.Evet aynen oyle yap canim benimde dedi erken oldugu icin gozukmuyor vajinal yapalim ultrason yapalim hayir dedim bnde sonra karin ultarasonda iyicene bakarak keseyi gordu cok sukur hatta sonuclari gosterdigim zaman yumurtaliga kese bumu diye gosterdim tam rezil oldum hocaya karsi ama ne bilim yumurta nasil gozukur kese nasil gozukur diye 3 tane utrason resmi elimde vardi bak su kucuk olan kese dedi gosterdi kesemi vajinal yapma sakin 7 haftaya kadar
Vajinallemi baktirdin canim gerci kisiden kisiye degisebiliyor kiminki hemen ardindan kanama geliyor leke gibi benimde kendi doktorum kendisi soylerse yaptiririm insallh bidaha gerek kalmazVajinalden bakılmasının herhangi bi zararı yok canım rahim kontrol ediliyor. Ben 2 kere doktora gittim ikisinde de vajinal bakıldı keseyi öyle gördük. Vajinalden bakıldığında kesede herhangi bi sıkıntı kanama alanı şekil bozukluğu gibi sorun varsa önceden tespit edilmesini sağlıyor. Ama yine de senin kararın tabiki.
Evet doktorum doçent olduğu için ona güveniyorum ve cok araştırdım. Bende cok şükür herhangi bi sıkıntı olmadı.Vajinallemi baktirdin canim gerci kisiden kisiye degisebiliyor kiminki hemen ardindan kanama geliyor leke gibi benimde kendi doktorum kendisi soylerse yaptiririm insallh bidaha gerek kalmaz
Bende korktum internettede okudum ama aman vajinal ultrason yapmayin diyorlar ben iliskiye bile suanda girmiyorum tehlike arz etmesin diye ama kendi doktorum uygun gorurse baktiririm gittigim doktor ozel ve cok iyi o yuzden ona guvenerek baktiririm yani devlet hastanesindekine guvenemedim hem doktor kendisi yoktu yardimci doktoru vardi oda karnima bastira bastira keseye bakti ne kadar sinir oldum korktum bisey olacak diyeVajinalden bakılmasında herhangi bi sıkıntı yok canım arkadasa da soyledim hatta tam tersi bi sıkıntı varsa onun tespiti daha kolay yapılıyor araştırabilirsiniz.
Insallh birdahada sorun olmaz canim benim ayyy hayal ediyorumda hamileligimizin 35.haftalarinda bile hala buraya yaziyoruz rabbim ogunleri gostersin insallahEvet doktorum doçent olduğu için ona güveniyorum ve cok araştırdım. Bende cok şükür herhangi bi sıkıntı olmadı.
Haklısın canım devlet hastanesi olsa bende baktırmazdm. Herkes bişey yazıyor ama artık böyle şeyler şehir efsanesi olmuş. Doktorundan o güveni aldıktan sonra inan hiçbir sıkıntı olmuyor.Bende korktum internettede okudum ama aman vajinal ultrason yapmayin diyorlar ben iliskiye bile suanda girmiyorum tehlike arz etmesin diye ama kendi doktorum uygun gorurse baktiririm gittigim doktor ozel ve cok iyi o yuzden ona guvenerek baktiririm yani devlet hastanesindekine guvenemedim hem doktor kendisi yoktu yardimci doktoru vardi oda karnima bastira bastira keseye bakti ne kadar sinir oldum korktum bisey olacak diye
Insallah canımInsallh birdahada sorun olmaz canim benim ayyy hayal ediyorumda hamileligimizin 35.haftalarinda bile hala buraya yaziyoruz rabbim ogunleri gostersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?