Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Yumurta büyüyüp catlamayınca kist oluyomus canım merak etme zararı yoktur kendi doktorunla da konuşursun. Amin inşallah

Ya kaç gündür iştahım iyiydi bugün zor yedim bide ıkınmayım diye sıkıyorum kendimi kabizim ya lavaboya giderken korkuyorum ..

Cnmmm gittim vajinal bakmak istedi baktirmadim tehlikeli diye 3 4 haftalık diyo internette .. bilemedim 2 hafta sonra ultrason dedi bende batırmamak için bklicem ama barama kafam rahat girsin diye kan vercem çarşamba gunu
Evet aynen oyle yap canim benimde dedi erken oldugu icin gozukmuyor vajinal yapalim ultrason yapalim hayir dedim bnde sonra karin ultarasonda iyicene bakarak keseyi gordu cok sukur hatta sonuclari gosterdigim zaman yumurtaliga kese bumu diye gosterdim tam rezil oldum hocaya karsi ama ne bilim yumurta nasil gozukur kese nasil gozukur diye 3 tane utrason resmi elimde vardi bak su kucuk olan kese dedi gosterdi kesemi vajinal yapma sakin 7 haftaya kadar

Cnmmm gittim vajinal bakmak istedi baktirmadim tehlikeli diye 3 4 haftalık diyo internette .. bilemedim 2 hafta sonra ultrason dedi bende batırmamak için bklicem ama barama kafam rahat girsin diye kan vercem çarşamba gunu
Vajinalden bakılmasının herhangi bi zararı yok canım rahim kontrol ediliyor. Ben 2 kere doktora gittim ikisinde de vajinal bakıldı keseyi öyle gördük. Vajinalden bakıldığında kesede herhangi bi sıkıntı kanama alanı şekil bozukluğu gibi sorun varsa önceden tespit edilmesini sağlıyor. Ama yine de senin kararın tabiki.

Vajinalden bakılmasında herhangi bi sıkıntı yok canım arkadasa da soyledim hatta tam tersi bi sıkıntı varsa onun tespiti daha kolay yapılıyor araştırabilirsiniz.

Vajinallemi baktirdin canim gerci kisiden kisiye degisebiliyor kiminki hemen ardindan kanama geliyor leke gibi benimde kendi doktorum kendisi soylerse yaptiririm insallh bidaha gerek kalmaz

Vajinallemi baktirdin canim gerci kisiden kisiye degisebiliyor kiminki hemen ardindan kanama geliyor leke gibi benimde kendi doktorum kendisi soylerse yaptiririm insallh bidaha gerek kalmaz
Evet doktorum doçent olduğu için ona güveniyorum ve cok araştırdım. Bende cok şükür herhangi bi sıkıntı olmadı.

Vajinalden bakılmasında herhangi bi sıkıntı yok canım arkadasa da soyledim hatta tam tersi bi sıkıntı varsa onun tespiti daha kolay yapılıyor araştırabilirsiniz.
Bende korktum internettede okudum ama aman vajinal ultrason yapmayin diyorlar ben iliskiye bile suanda girmiyorum tehlike arz etmesin diye ama kendi doktorum uygun gorurse baktiririm gittigim doktor ozel ve cok iyi o yuzden ona guvenerek baktiririm yani devlet hastanesindekine guvenemedim hem doktor kendisi yoktu yardimci doktoru vardi oda karnima bastira bastira keseye bakti ne kadar sinir oldum korktum bisey olacak diye

Evet doktorum doçent olduğu için ona güveniyorum ve cok araştırdım. Bende cok şükür herhangi bi sıkıntı olmadı.
Insallh birdahada sorun olmaz canim benim ayyy hayal ediyorumda hamileligimizin 35.haftalarinda bile hala buraya yaziyoruz rabbim ogunleri gostersin insallah

Haklısın canım devlet hastanesi olsa bende baktırmazdm. Herkes bişey yazıyor ama artık böyle şeyler şehir efsanesi olmuş. Doktorundan o güveni aldıktan sonra inan hiçbir sıkıntı olmuyor.

Insallh birdahada sorun olmaz canim benim ayyy hayal ediyorumda hamileligimizin 35.haftalarinda bile hala buraya yaziyoruz rabbim ogunleri gostersin insallah
Insallah canım evet birbirimizi unutmayalım yazalım burdan. Bebeklerimizi birlikte buyutucez inşallah kocaman göbüslerimiz olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…