- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- 18
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Insallh insallh rabbim yuzumuzu guldursun insallhInsallah canımevet birbirimizi unutmayalım yazalım burdan. Bebeklerimizi birlikte buyutucez inşallah kocaman göbüslerimiz olucak
Karında görülmüyor mu biraz ilerlesin öyle baktiririm ama herkes sakın baktirma diyo düşüğe yol açıyormuş bide benim dha 3 4 haftalık ozmn bile görülmez ki senn kactiVajinalden bakılmasının herhangi bi zararı yok canım rahim kontrol ediliyor. Ben 2 kere doktora gittim ikisinde de vajinal bakıldı keseyi öyle gördük. Vajinalden bakıldığında kesede herhangi bi sıkıntı kanama alanı şekil bozukluğu gibi sorun varsa önceden tespit edilmesini sağlıyor. Ama yine de senin kararın tabiki.
Benden henüz herhangi bi test istemedi doktorum. Bebegi ve kalp atışını görmeyi bekledi. Ondan sonra ister sanırım testleriKızlar tam kan sayımını falan istedi mi sizden doktor
Içmeye calsyrm en az 1 5 ama 2 ye bazen tamamliyorm şuan kese görebilmek için bile gerekli herldBol su icin günde 2 litreye tamamlayin
Inanki canim sehir efsanesi bile olsa stres etkisi yaratiyor bizlerde canimya afedersin karnin bi alti genital bolgemin kenarlari agri yapiyor sizlerdede oluyormuHaklısın canım devlet hastanesi olsa bende baktırmazdm. Herkes bişey yazıyor ama artık böyle şeyler şehir efsanesi olmuş. Doktorundan o güveni aldıktan sonra inan hiçbir sıkıntı olmuyor.
Hahaha olsun cnm nerden bilcen yumurta da oralarda bi yerlerde bebiş girmiş mi keseye ? .. 7 haftadan sonra vajinal tehlikesi kalkıyor mu doktorun göstermesi lazım ilk defa hamis oluyoruz herseyicsorcaz tabi benin 346 idi en son çarşamba kan vercm kese 5 6 haftalarda görünür diyosunuz bayradan sonrada 6.haftam olacak bakalmEvet aynen oyle yap canim benimde dedi erken oldugu icin gozukmuyor vajinal yapalim ultrason yapalim hayir dedim bnde sonra karin ultarasonda iyicene bakarak keseyi gordu cok sukur hatta sonuclari gosterdigim zaman yumurtaliga kese bumu diye gosterdim tam rezil oldum hocaya karsi ama ne bilim yumurta nasil gozukur kese nasil gozukur diye 3 tane utrason resmi elimde vardi bak su kucuk olan kese dedi gosterdi kesemi vajinal yapma sakin 7 haftaya kadar
Düşüğe yol açsa doktorum bunu göze almazdı ben buna inanan biri değilim. Benim arkadaşım hic vajinal yaptrmadı ama 7.haftasnda düşük yaptı malesef. Eğer yaşayacak ömrü varsa hiçbir şey olmaz ben Allaha emanet ettim 2 kere de yaptrdm cok şükür sıkıntım yok. Benimde ilk baktgnda 3 4 haftalktı daha sonraki randevuda kese gözüktüKarında görülmüyor mu biraz ilerlesin öyle baktiririm ama herkes sakın baktirma diyo düşüğe yol açıyormuş bide benim dha 3 4 haftalık ozmn bile görülmez ki senn kacti
Haklısın canım bende sizi rahatlatmak adına yazıyorum tabiki karar sizin. Oluyor vajinal bölge de değişime uğruyor çünküInanki canim sehir efsanesi bile olsa stres etkisi yaratiyor bizlerde canimya afedersin karnin bi alti genital bolgemin kenarlari agri yapiyor sizlerdede oluyormu
Ama doktorların acıması yok çünkü umursamıyorlar bnce ya benin icim rahat etmiyor herkesin vücudu farklı bebek tam tutunmaya çalışacak sen tetikliyo olablir hayırlısı olsun bakalmDüşüğe yol açsa doktorum bunu göze almazdı ben buna inanan biri değilim. Benim arkadaşım hic vajinal yaptrmadı ama 7.haftasnda düşük yaptı malesef. Eğer yaşayacak ömrü varsa hiçbir şey olmaz ben Allaha emanet ettim 2 kere de yaptrdm cok şükür sıkıntım yok. Benimde ilk baktgnda 3 4 haftalktı daha sonraki randevuda kese gözüktü
Illaki o haftada goruncek diye bisey yok 8. Hafatalarda goren bile olmus stres yapma en buyuk dusmanin bol duani et canimHahaha olsun cnm nerden bilcen yumurta da oralarda bi yerlerde bebiş girmiş mi keseye ? .. 7 haftadan sonra vajinal tehlikesi kalkıyor mu doktorun göstermesi lazım ilk defa hamis oluyoruz herseyicsorcaz tabi benin 346 idi en son çarşamba kan vercm kese 5 6 haftalarda görünür diyosunuz bayradan sonrada 6.haftam olacak bakalm
Tabiki senin kararın. Ben seni rahatlatmak adına yazdım bunları. Hiçbirimiz istemeyiz bebegimize bişey olmasını. Allaha emanet hepsi Rabbim onları korusun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAma doktorların acıması yok çünkü umursamıyorlar bnce ya benin icim rahat etmiyor herkesin vücudu farklı bebek tam tutunmaya çalışacak sen tetikliyo olablir hayırlısı olsun bakalm
Insallh ya bebegimide goreyim kalp atisinida dinleyeyim baslayacagim ilerde bebegim icin neler yapacagim insallh diye not edecegimTabiki senin kararın. Ben seni rahatlatmak adına yazdım bunları. Hiçbirimiz istemeyiz bebegimize bişey olmasını. Allaha emanet hepsi Rabbim onları korusun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canımInsallh ya bebegimide goreyim kalp atisinida dinleyeyim baslayacagim ilerde bebegim icin neler yapacagim insallh diye not edecegim
Ahahshd kız Allah seni ne yazdın onlarda ne diyo bu demiştirAman yarabbim rezil oldum yaburaya yazacağım şeyi bdv deki kocam beni dövdü konusuna yazmışım nasil oldu anlamadım
Ahahshd kız Allah seni ne yazdın onlarda ne diyo bu demiştir
Eki Görüntüle 2156433 Eki Görüntüle 2156433 Selam kızlar çarşamba günü 2 gün sonra regl olmam gerekiyor ve hamile gibi hissediyorum kendimi, şüpheli ilişkiden 18 gün geçti ve 3 gündür regl öncesi bende olmayan şeffaf kokusuz su gibi akıntım var. Iki taraflı kasik ağrısı alt karın ağrısı göbeğimin attığını hissediyorum... bundan dolayı bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizginin karaltı şeklinde var gibi görüyorum... lütfen siz de bakın eşimde sperm bozukluğu var bilmiyorum yorum yapabilir misiniz
Aaa ben gibi :) aşılama ile hamile kaldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?