Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Karında görülmüyor mu biraz ilerlesin öyle baktiririm ama herkes sakın baktirma diyo düşüğe yol açıyormuş bide benim dha 3 4 haftalık ozmn bile görülmez ki senn kacti

Haklısın canım devlet hastanesi olsa bende baktırmazdm. Herkes bişey yazıyor ama artık böyle şeyler şehir efsanesi olmuş. Doktorundan o güveni aldıktan sonra inan hiçbir sıkıntı olmuyor.
Inanki canim sehir efsanesi bile olsa stres etkisi yaratiyor bizlerde canimya afedersin karnin bi alti genital bolgemin kenarlari agri yapiyor sizlerdede oluyormu

Hahaha olsun cnm nerden bilcen yumurta da oralarda bi yerlerde bebiş girmiş mi keseye ? .. 7 haftadan sonra vajinal tehlikesi kalkıyor mu doktorun göstermesi lazım ilk defa hamis oluyoruz herseyicsorcaz tabi benin 346 idi en son çarşamba kan vercm kese 5 6 haftalarda görünür diyosunuz bayradan sonrada 6.haftam olacak bakalm

Karında görülmüyor mu biraz ilerlesin öyle baktiririm ama herkes sakın baktirma diyo düşüğe yol açıyormuş bide benim dha 3 4 haftalık ozmn bile görülmez ki senn kacti
Düşüğe yol açsa doktorum bunu göze almazdı ben buna inanan biri değilim. Benim arkadaşım hic vajinal yaptrmadı ama 7.haftasnda düşük yaptı malesef. Eğer yaşayacak ömrü varsa hiçbir şey olmaz ben Allaha emanet ettim 2 kere de yaptrdm cok şükür sıkıntım yok. Benimde ilk baktgnda 3 4 haftalktı daha sonraki randevuda kese gözüktü

Inanki canim sehir efsanesi bile olsa stres etkisi yaratiyor bizlerde canimya afedersin karnin bi alti genital bolgemin kenarlari agri yapiyor sizlerdede oluyormu
Haklısın canım bende sizi rahatlatmak adına yazıyorum tabiki karar sizin. Oluyor vajinal bölge de değişime uğruyor çünkü

Ama doktorların acıması yok çünkü umursamıyorlar bnce ya benin icim rahat etmiyor herkesin vücudu farklı bebek tam tutunmaya çalışacak sen tetikliyo olablir hayırlısı olsun bakalm

Illaki o haftada goruncek diye bisey yok 8. Hafatalarda goren bile olmus stres yapma en buyuk dusmanin bol duani et canim

Ama doktorların acıması yok çünkü umursamıyorlar bnce ya benin icim rahat etmiyor herkesin vücudu farklı bebek tam tutunmaya çalışacak sen tetikliyo olablir hayırlısı olsun bakalm
Tabiki senin kararın. Ben seni rahatlatmak adına yazdım bunları. Hiçbirimiz istemeyiz bebegimize bişey olmasını. Allaha emanet hepsi Rabbim onları korusun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Insallh ya bebegimide goreyim kalp atisinida dinleyeyim baslayacagim ilerde bebegim icin neler yapacagim insallh diye not edecegim

Aman yarabbim rezil oldum ya buraya yazacağım şeyi bdv deki kocam beni dövdü konusuna yazmışım nasil oldu anlamadım

Selam kızlar çarşamba günü 2 gün sonra regl olmam gerekiyor ve hamile gibi hissediyorum kendimi, şüpheli ilişkiden 18 gün geçti ve 3 gündür regl öncesi bende olmayan şeffaf kokusuz su gibi akıntım var. Iki taraflı kasik ağrısı alt karın ağrısı göbeğimin attığını hissediyorum... bundan dolayı bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizginin karaltı şeklinde var gibi görüyorum... lütfen siz de bakın eşimde sperm bozukluğu var bilmiyorum yorum yapabilir misiniz

Çok çok silik gibi bişey görür gibi oldum ama emin değilim yarın yada Çarşamba tekrar yap istersen daha net çıkar,birde erken gebelik testlerini sabah ilk idrarda yapmak gerekiyor

Aaa ben gibi :) aşılama ile hamile kaldım bende

merhaba :) bende çatlatma iğnesi falan denedim olmadı doktor rahim filminden sonra tüplerin kapalı olduğunu ve tüp bebekle olacağını söyledi üzüldüm bıraktım tedaviyi eylül gibi başlarım küçük şehirdeyim iki güne bir gidip gelmem zor olacak sıcakla diye bir baktım rabbimin mucizesi iki ay sonra bir çift çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…