- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Görünür cnm bi kaç gün sonra vajinalde görülürBen de bugün kan tahlil sonucumu aldım bthcg 2450 çıktı haftaya perşembe kese gorunur mu acaba ?
cnm kaç haftalık vajinal duydun
Ben de bugün kan tahlil sonucumu aldım bthcg 2450 çıktı haftaya perşembe kese gorunur mu acaba ?
bnm yarın 6+2 görebilirmiyim diye yedim kendimi:)canım bugün 6+6 dün 6+5 di :)
merhaba dün bizim nazlının kalp atışlarını duyduk zorla :) yine vajinal ultrasonla saklanıyor benden
Ben de bugün kan tahlil sonucumu aldım bthcg 2450 çıktı haftaya perşembe kese gorunur mu acaba ?
görünür allahın izniyle ben 6+0da gördüm ve duydum kalp atışınıbnm yarın 6+2 görebilirmiyim diye yedim kendimi:)
gözün aydın arkadaşım maşallah miniğine
bnm yarın 6+2 görebilirmiyim diye yedim kendimi:)
vajinalde baktırmak istemiyorum ya ::) puff napsam bilmiyorum kendi dr uma gitmicem suan da erkek bi dr ondan da vajinal istemiyorum ama bakalım meraktan ölcek duruma gelirsem baktırırım artık:)görünür canım tahminimce karından olmazsa bile vajinalden duyarsın diye düşünüyorum
Amin inşallah canım randevu aldım öncesine yokmus malesef perşembeyi bekleyeceğim özel hastane olduğu halde böyle :)canım pazartesi bile gitsen görünür kesen hayırlı olsun hamileliğin allah tamamına erdirsin
hamile kalınca gördüm özel hastanelerde drlarda yer bulmak çok zor gerçektenAmin inşallah canım randevu aldım öncesine yokmus malesef perşembeyi bekleyeceğim özel hastane olduğu halde böyle :)
Aynen oyle buna da şükür.Gittiğim doktor hastane değiştirdi Allahtan il değiştirmedi :))hamile kalınca gördüm özel hastanelerde drlarda yer bulmak çok zor gerçekten
vajinalde baktırmak istemiyorum ya ::) puff napsam bilmiyorum kendi dr uma gitmicem suan da erkek bi dr ondan da vajinal istemiyorum ama bakalım meraktan ölcek duruma gelirsem baktırırım artık:)
bakalım yazarım inş bi sorun çıkmasın da geç görmeyede razıyımbelki karından görünür benimki biraz nazlı sanırım
bakalım yazarım inş bi sorun çıkmasın da geç görmeyede razıyım
vajinalde baktırmak istemiyorum ya ::) puff napsam bilmiyorum kendi dr uma gitmicem suan da erkek bi dr ondan da vajinal istemiyorum ama bakalım meraktan ölcek duruma gelirsem baktırırım artık:)
Merhaba kizlar bende mayis ayinda hamile kaldim 2 bucuk haftaligiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?