Mayıs ayında hamile kalanlar:)

A

Aranizda bir renkli gormeyen benim ahh ne hevesle girdik esimle neyse saglikli cok sukur kucagimiza almak nasip olsun insallah evet bazi arkadaslariminda renkliye gittigi zaman sanslarina yuzunu kapatan oluyor
Benimki renkliydi de ne değişti göremedik o yüzden boşver :) amin canım inşallah

Aslinda bebekler bizimle beraber uyuyup bizimle beraber kalkarlarmis ne kadar dogru bilmiyorum internettede iki saat uyuyorlar yaziyor bizimki herhalde cok hareketliler cok sukur cogu gitti azi kaldi
Benimle beraber uyuyup uyanmadıgı kesin :) çok şükür inşallah hayırlısıyla kalan zamanı da atlatalım

Benimde boyum uzun canım 1.74 ama kasık ve bel ağrım var malesef onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Vücut yapısıyla alakalı belki de ama kafaya takmıyor değilim doğru düzgün is yapamıyorum doktora gittiğimde sormam gerekiyor sanırım.

Bende 1.70 canim kilomda en son 60ti su an 63 kilo olmusumdur saglikli olsunlarda insallah rabbim guc kuvvet eksik etmesin insallah bu 4 ayi sapa saglam atlatalim insallah

Benimle beraber uyuyup uyanmadıgı kesin :) çok şükür inşallah hayırlısıyla kalan zamanı da atlatalım
Dun gece gaz sancisindan uyuyamadim 4e kadar bol yesil sogani yersem oyle olur tabi doktorum bol yesillik ye deyince bende yesilliklerde yesil sogani severim bolcanada yedim karnimin her tarafi agriyordu vajinama bile igne gibi agri atiyordu soda icince gecti cok sukur gaz sancisida cok zormus hamilelikte

Bende 1.70 canim kilomda en son 60ti su an 63 kilo olmusumdur saglikli olsunlarda insallah rabbim guc kuvvet eksik etmesin insallah bu 4 ayi sapa saglam atlatalim insallah
Ben 57 kiloyla hamile kaldım kusmaktan 49 kilolara düştüm en son tartıldıgımda 57ye yeni ulasmıstım simdi kac oldum bilmiyorum. Amin canım insallah

Kararında yememiz gerekiyor ama bazen kaptırabiliyoruz bende aksam yemekle turşuyu çok kaçırmışım baya bi kıvrandım durdum zor tabiki herseyden daha fazla etkileniyoruz

Kararında yememiz gerekiyor ama bazen kaptırabiliyoruz bende aksam yemekle turşuyu çok kaçırmışım baya bi kıvrandım durdum zor tabiki herseyden daha fazla etkileniyoruz
Aynen canim yesil soganada oyle bir alistirmisimki kendimi midem bulansa aklima yesil sogan geliyor atistirmalik olarak goturuyorum ama fazlasini yersem acisida cikar

Doğum ücretleri ne kadar sizin soran oldu mu hic ? Hastanemi doktordan dolayı değiştirmek zorunda kaldım ama bu doktoru da sevdim sonuna kadar iyi olur insallah.1500 tl denildi bize bir de sendika indirimi oluyormuş 1250 normal doğum da sezeryan da aynı fiyat.

Aynen canim yesil soganada oyle bir alistirmisimki kendimi midem bulansa aklima yesil sogan geliyor atistirmalik olarak goturuyorum ama fazlasini yersem acisida cikar
Bende severim ama salata içinde yerim bu aralar salata tüketmeye çalışıyorum sende o şekilde ye canım

boyum 160 benimde 44 le hamile kaldım şuan 48 kiloyum iştahım yeni açılıyor midem çok kötüydü
Benim hala midem tam geçmiş değil sabahları kusuyorum bulantı kesici ilaca devam ediyorum yoksa gün içinde de kusuyorum vücudum o yüzden kendini toparlayamıyor iştahım da düzene girmedi ama bugunlere geldik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…