- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.241
Benimki renkliydi de ne değişti göremedik o yüzden boşver :) amin canım inşallahA
Aranizda bir renkli gormeyen benim ahh ne hevesle girdik esimle neyse saglikli cok sukur kucagimiza almak nasip olsun insallah evet bazi arkadaslariminda renkliye gittigi zaman sanslarina yuzunu kapatan oluyor
Benimle beraber uyuyup uyanmadıgı kesin :) çok şükür inşallah hayırlısıyla kalan zamanı da atlatalımAslinda bebekler bizimle beraber uyuyup bizimle beraber kalkarlarmis ne kadar dogru bilmiyorum internettede iki saat uyuyorlar yaziyor bizimki herhalde cok hareketliler cok sukur cogu gitti azi kaldi
Benimde boyum uzun canım 1.74 ama kasık ve bel ağrım var malesef onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Vücut yapısıyla alakalı belki de ama kafaya takmıyor değilim doğru düzgün is yapamıyorum doktora gittiğimde sormam gerekiyor sanırım.Bende zayifim ama boyum var ne kadar evi temizlesem kasiklarima hic agri girmiyor uzanirken hapsururken bacaklarimi kendime dogru cekmessem kasik agrisi oluyor baska yok aa bide bir ara sabah sag taraftan donerken sol kasigima kramp girdi allah korusun erken dogum oluyor sandim cok korkmustum cok sukur yerimden kipirdanmadan gecti
Valla benimkini bu gidişle doğunca gorucezarkadaşımın bebeği 30. haftada gösterdi gül yüzününaz yapmadı Allahtan bizimki
Benimki de vermek icin çabalıyor ama ya elini yüzüne kapattı yada arkasını döndü14. haftadan beri renkli ultrason kağıdını veriyor bana
Benimki de vermek icin çabalıyor ama ya elini yüzüne kapattı yada arkasını döndü
Insallah insallah zamaninda dogumlarimiz olur insallah:)Benimle beraber uyuyup uyanmadıgı kesin :) çok şükür inşallah hayırlısıyla kalan zamanı da atlatalım
Bende 1.70 canim kilomda en son 60ti su an 63 kilo olmusumdur saglikli olsunlarda insallah rabbim guc kuvvet eksik etmesin insallah bu 4 ayi sapa saglam atlatalim insallahBenimde boyum uzun canım 1.74 ama kasık ve bel ağrım var malesef onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Vücut yapısıyla alakalı belki de ama kafaya takmıyor değilim doğru düzgün is yapamıyorum doktora gittiğimde sormam gerekiyor sanırım.
Dun gece gaz sancisindan uyuyamadim 4e kadar bol yesil sogani yersem oyle olur tabi doktorum bol yesillik ye deyince bende yesilliklerde yesil sogani severim bolcanada yedim karnimin her tarafi agriyordu vajinama bile igne gibi agri atiyordu soda icince gecti cok sukur gaz sancisida cok zormus hamilelikteBenimle beraber uyuyup uyanmadıgı kesin :) çok şükür inşallah hayırlısıyla kalan zamanı da atlatalım
Aynen öyle gözüküyornazlı olacak küçük hanım
Ben 57 kiloyla hamile kaldım kusmaktan 49 kilolara düştüm en son tartıldıgımda 57ye yeni ulasmıstım simdi kac oldum bilmiyorum. Amin canım insallahBende 1.70 canim kilomda en son 60ti su an 63 kilo olmusumdur saglikli olsunlarda insallah rabbim guc kuvvet eksik etmesin insallah bu 4 ayi sapa saglam atlatalim insallah
Kararında yememiz gerekiyor ama bazen kaptırabiliyoruz bende aksam yemekle turşuyu çok kaçırmışım baya bi kıvrandım durdumDun gece gaz sancisindan uyuyamadim 4e kadar bol yesil sogani yersem oyle olur tabi doktorum bol yesillik ye deyince bende yesilliklerde yesil sogani severim bolcanada yedim karnimin her tarafi agriyordu vajinama bile igne gibi agri atiyordu soda icince gecti cok sukur gaz sancisida cok zormus hamilelikte
Aynen canim yesil soganada oyle bir alistirmisimki kendimi midem bulansa aklima yesil sogan geliyor atistirmalik olarak goturuyorum ama fazlasini yersem acisida cikarKararında yememiz gerekiyor ama bazen kaptırabiliyoruz bende aksam yemekle turşuyu çok kaçırmışım baya bi kıvrandım durdumzor tabiki herseyden daha fazla etkileniyoruz
Ben 57 kiloyla hamile kaldım kusmaktan 49 kilolara düştüm en son tartıldıgımda 57ye yeni ulasmıstım simdi kac oldum bilmiyorum. Amin canım insallah
Ben ilk dozu 17 eylülde oldum.30 ekimde 2.si olacak insallah.Merhaba kızlar.
20 haftalık hamileyim tetanoz aşısı vurundum sağlık ocağında kasım da tekrar aşım varmış .
acaba siz tetanoz aşısı oldunuz mu?
Bende severim ama salata içinde yerim bu aralar salata tüketmeye çalışıyorum sende o şekilde ye canımAynen canim yesil soganada oyle bir alistirmisimki kendimi midem bulansa aklima yesil sogan geliyor atistirmalik olarak goturuyorum ama fazlasini yersem acisida cikar
Benim hala midem tam geçmiş değil sabahları kusuyorum bulantı kesici ilaca devam ediyorum yoksa gün içinde de kusuyorumboyum 160 benimde 44 le hamile kaldım şuan 48 kiloyum iştahım yeni açılıyor midem çok kötüydü
Ben olmadım henüz 18inde doktor randevum var sorucam sağlık ocağındaki ebede kasımda gitmemi söylemiştiMerhaba kızlar.
20 haftalık hamileyim tetanoz aşısı vurundum sağlık ocağında kasım da tekrar aşım varmış .
acaba siz tetanoz aşısı oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?