Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Anladim canım benim de yapilmisti indirekt coombs negatif cikti 24.haftadan sonra yine yapalım dedi.Ignesi icin bende 28.haftayi bekliyorum .O igne ücretli imis sanirim

Evet canım ücretli ama doktorum bikaç saat gözlem altında olmamı istiyor iğnenin yapıldığı gün neden anlamadım bende 13 Ekim’de yazarım size nasıl oluyor ne oluyor bende de test negatif çıktı ama iğne şart diyor doktorum ne olur ne olmaz ama arkadaşlarımın doktoru yaptırmadı Doğumdan sonra dediler

Aynen canım artık varlıklarını hissettiriyolar daha karnım ufakken böyle ağrılar oluyor acaba son aylara doğru neler yaşıcaz cok merak ediyorum

Kızlar yatış pozisyonunuzu nasıl ayarlıyosunuz? Ben sürekli sol tarafıma yatamıyorum kasıklarım ağrımaya başlıyor kendimi çoğunlukla sırt üstü şekilde buluyorum ve aklıma takılıyor bebege bi zararı var mıdır? Doktorum bununla ilgili bana herhangi bi bilgi vermedi

ay sorma bende aynı doktorum soluna yatmaya çalış dedi bebeğe kan akışı ve oksijen daha rahat sağlanıyormuş ama yürürken bile sola çekmeye başladım artık solum ağrıyor bazen sağa dönüyorum bazende sırt üstü yalan yok yani

Canim sola yatmaya calis solda bebege kan akisi daha iyi gidiyormus 20 haftadan snra fazla uzun sure sirt ustu kalma iyi degilmis bende saga yatamiyorum sol ve sirt ustu biraz durabiliyorum bir ara gece 4e kadar uyuyamadim bebegim oyle bir hareketliydiki masallah cok guzel bir duygu artik guclu hareketleri oldugu zaman acik karnimla da farkedebiliyorum kucagimiza almak nasip olsun insallah

Evet bu ignede öyleymiş yatış da yapılıyormuş 1 saat kadar hastanede oyle okumuştum bir yerde.Evet bana da sart dedi doktorum degisti 2 side 28.hafta igneyi onerdi.Doğumdan sonra da negatif grubuysa zaten gerek kalmayacak pozitifse bir igne daha

Ben ya sag ya da sola yatiyorum sirt ustu yatinca rahatsiz oluyorum

Bu igne ne icindirki doktorum hic bahsetmedi igne konusunda neden gerekli bu igne pek bilgim yok

Haber veririm ben size sanırım yatışı birazda devlet karşılasın diye veriyorlar

Kan uyusmazligi varmi yokmu diyr testmi yapiliyor

Test değil canım anne kan grubu negatif baba pozitif olunca rh uyuşmazlığı olmuş oluyor yani bebek babanın kanını alırsa anne vücudu düşman olarak algılayıp bebeği vücuttan atmaya çalışıyor bazı doktorlar ilk gebelikte 28. Hafta iğnesini yaptırmıyorlar ama Doğumdan sonra eğer bebek babanın pozitifini almışsa 72 saat içinde anneye iğne yapılıyor ikinci bebek zarar görmesin anne vücudu tanıdı diye ama benim doktorum ne olur ne olmaz 28. Haftada yapıp Doğumdan sonra da pozitif almışsa ikinci bir iğneyi daha yapacak 72 saat içinde ama negatif almışsa gerek Yok Doğumdan sonra

Ya ben nereye dönersem döneyim kasıklarım ağrıyor sürekli soluma da yatamıyorum rahatsız oluyorum geceleri napcagımı sapıtıyorm artık

Amin canım inşallah. Benimki de dün gece cok hareketliydi doğru düzgün uyuyamadm sürekli yatış şeklimi değiştirdim rahat değil herhalde diye. Doğurana kadar bu konuda baya sıkıntı yaşıcam belli

Ya ben nereye dönersem döneyim kasıklarım ağrıyor sürekli soluma da yatamıyorum rahatsız oluyorum geceleri napcagımı sapıtıyorm artık

bu kadar aynı geçirmeyi nasıl başarıyoruz acaba hamileliklerimizi kasıklarım ağrıyor benimde doktorum zayıf olduğum için biraz da bu ağrıyı çektiğimi söyledi muhtemelen sende aynısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…