- 17 Mayıs 2018
- 263
- 146
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.201
Anladim canım benim de yapilmisti indirekt coombs negatif cikti 24.haftadan sonra yine yapalım dedi.Ignesi icin bende 28.haftayi bekliyorum .O igne ücretli imis sanirim
Banada vermediler canım rapor ve ultrason resimleri verildi. Her hastane aynı olmuyor.Ama bana ayrintilida cd vermediler
Aynen canım artık varlıklarını hissettiriyolar daha karnım ufakken böyle ağrılar oluyor acaba son aylara doğru neler yaşıcaz cok merak ediyorumKızlar herkese merhaba bebişler nasıl 26. Haftama giriyorum artık ve kasık ağrılarım bel ağrılarım olmaya başladı bir de prenses Organlarıma baskı yapıyormuş bağırsaklarımı falan sıkıştırmış şimdiden başladık yaramazlığa
Aynen canım artık varlıklarını hissettiriyolar daha karnım ufakken böyle ağrılar oluyor acaba son aylara doğru neler yaşıcaz cok merak ediyorum
Kızlar yatış pozisyonunuzu nasıl ayarlıyosunuz? Ben sürekli sol tarafıma yatamıyorum kasıklarım ağrımaya başlıyor kendimi çoğunlukla sırt üstü şekilde buluyorum ve aklıma takılıyor bebege bi zararı var mıdır? Doktorum bununla ilgili bana herhangi bi bilgi vermedi
Aynen canim esimlede daha bi hevesle giriyoruz renkli gorecez diye cok sukur saglikli olsunlarda yeter bizeBanada vermediler canım rapor ve ultrason resimleri verildi. Her hastane aynı olmuyor.
Canim sola yatmaya calis solda bebege kan akisi daha iyi gidiyormus 20 haftadan snra fazla uzun sure sirt ustu kalma iyi degilmis bende saga yatamiyorum sol ve sirt ustu biraz durabiliyorum bir ara gece 4e kadar uyuyamadim bebegim oyle bir hareketliydiki masallah cok guzel bir duygu artik guclu hareketleri oldugu zaman acik karnimla da farkedebiliyorum kucagimiza almak nasip olsun insallahKızlar yatış pozisyonunuzu nasıl ayarlıyosunuz? Ben sürekli sol tarafıma yatamıyorum kasıklarım ağrımaya başlıyor kendimi çoğunlukla sırt üstü şekilde buluyorum ve aklıma takılıyor bebege bi zararı var mıdır? Doktorum bununla ilgili bana herhangi bi bilgi vermedi
Evet canım ücretli ama doktorum bikaç saat gözlem altında olmamı istiyor iğnenin yapıldığı gün neden anlamadım bende 13 Ekim’de yazarım size nasıl oluyor ne oluyorbende de test negatif çıktı ama iğne şart diyor doktorum ne olur ne olmaz ama arkadaşlarımın doktoru yaptırmadı Doğumdan sonra dediler
Kızlar yatış pozisyonunuzu nasıl ayarlıyosunuz? Ben sürekli sol tarafıma yatamıyorum kasıklarım ağrımaya başlıyor kendimi çoğunlukla sırt üstü şekilde buluyorum ve aklıma takılıyor bebege bi zararı var mıdır? Doktorum bununla ilgili bana herhangi bi bilgi vermedi
Bu igne ne icindirki doktorum hic bahsetmedi igne konusunda neden gerekli bu igne pek bilgim yokEvet bu ignede öyleymiş yatış da yapılıyormuş 1 saat kadar hastanede oyle okumuştum bir yerde.Evet bana da sart dedi doktorum degisti 2 side 28.hafta igneyi onerdi.Doğumdan sonra da negatif grubuysa zaten gerek kalmayacak pozitifse bir igne daha
Bu igne ne icindirki doktorum hic bahsetmedi igne konusunda neden gerekli bu igne pek bilgim yok
Kan uyusmazligi varmi yokmu diyr testmi yapiliyorKan uyusmazligi var canim o yüzden
Haber veririm ben size sanırım yatışı birazda devlet karşılasın diye veriyorlarEvet bu ignede öyleymiş yatış da yapılıyormuş 1 saat kadar hastanede oyle okumuştum bir yerde.Evet bana da sart dedi doktorum degisti 2 side 28.hafta igneyi onerdi.Doğumdan sonra da negatif grubuysa zaten gerek kalmayacak pozitifse bir igne daha
Kan uyusmazligi varmi yokmu diyr testmi yapiliyor
Ya ben nereye dönersem döneyim kasıklarım ağrıyor sürekli soluma da yatamıyorum rahatsız oluyorum geceleri napcagımı sapıtıyorm artıkay sorma bende aynı doktorum soluna yatmaya çalış dedi bebeğe kan akışı ve oksijen daha rahat sağlanıyormuş ama yürürken bile sola çekmeye başladım artık solum ağrıyor bazen sağa dönüyorum bazende sırt üstü yalan yok yani
Benimki renkli gösterdi ama küçük hanım yüzünü göstermedi malesef ne kadar uğraşsa da inadı tuttu dönmediAynen canim esimlede daha bi hevesle giriyoruz renkli gorecez diye cok sukur saglikli olsunlarda yeter bize
Amin canım inşallah. Benimki de dün gece cok hareketliydi doğru düzgün uyuyamadm sürekli yatış şeklimi değiştirdim rahat değil herhalde diye. Doğurana kadar bu konuda baya sıkıntı yaşıcam belliCanim sola yatmaya calis solda bebege kan akisi daha iyi gidiyormus 20 haftadan snra fazla uzun sure sirt ustu kalma iyi degilmis bende saga yatamiyorum sol ve sirt ustu biraz durabiliyorum bir ara gece 4e kadar uyuyamadim bebegim oyle bir hareketliydiki masallah cok guzel bir duygu artik guclu hareketleri oldugu zaman acik karnimla da farkedebiliyorum kucagimiza almak nasip olsun insallah
Benimki de bahsetmedi bende merak ettim. Kontrole gittiğimizde soralımBu igne ne icindirki doktorum hic bahsetmedi igne konusunda neden gerekli bu igne pek bilgim yok
Ya ben nereye dönersem döneyim kasıklarım ağrıyor sürekli soluma da yatamıyorum rahatsız oluyorum geceleri napcagımı sapıtıyorm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?