- 17 Mayıs 2018
- 263
- 146
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.221
Aynen herşeyi aynı geçiriyoruz gerçekten bizim kızların da huyu suyu birbirine benzicek herhaldebu kadar aynı geçirmeyi nasıl başarıyoruz acaba hamileliklerimizikasıklarım ağrıyor benimde doktorum zayıf olduğum için biraz da bu ağrıyı çektiğimi söyledi muhtemelen sende aynısın
Anasının kızı desenebu arada benim bebiş bana benziyor sanki doktorum da yapısal olarak sen dedi ama saç ve ten rengide çok şey değiştirebilir diye de ekledi
Detayli anlatimin icin sagol canim 2 hafta snra kontrolum var doktorumada soracagimTest değil canım anne kan grubu negatif baba pozitif olunca rh uyuşmazlığı olmuş oluyor yani bebek babanın kanını alırsa anne vücudu düşman olarak algılayıp bebeği vücuttan atmaya çalışıyor bazı doktorlar ilk gebelikte 28. Hafta iğnesini yaptırmıyorlar ama Doğumdan sonra eğer bebek babanın pozitifini almışsa 72 saat içinde anneye iğne yapılıyor ikinci bebek zarar görmesin anne vücudu tanıdı diye ama benim doktorum ne olur ne olmaz 28. Haftada yapıp Doğumdan sonra da pozitif almışsa ikinci bir iğneyi daha yapacak 72 saat içinde ama negatif almışsa gerek Yok Doğumdan sonra
Aranizda bir renkli gormeyen benim ahh ne hevesle girdik esimle neyse saglikli cok sukur kucagimiza almak nasip olsun insallah evet bazi arkadaslariminda renkliye gittigi zaman sanslarina yuzunu kapatan oluyorBenimki renkli gösterdi ama küçük hanım yüzünü göstermedi malesef ne kadar uğraşsa da inadı tuttu dönmedi
Aslinda bebekler bizimle beraber uyuyup bizimle beraber kalkarlarmis ne kadar dogru bilmiyorum internettede iki saat uyuyorlar yaziyor bizimki herhalde cok hareketliler cok sukur cogu gitti azi kaldiAmin canım inşallah. Benimki de dün gece cok hareketliydi doğru düzgün uyuyamadm sürekli yatış şeklimi değiştirdim rahat değil herhalde diye. Doğurana kadar bu konuda baya sıkıntı yaşıcam belli
Bende zayifim ama boyum var ne kadar evi temizlesem kasiklarima hic agri girmiyor uzanirken hapsururken bacaklarimi kendime dogru cekmessem kasik agrisi oluyor baska yok aa bide bir ara sabah sag taraftan donerken sol kasigima kramp girdi allah korusun erken dogum oluyor sandim cok korkmustum cok sukur yerimden kipirdanmadan gectiAynen herşeyi aynı geçiriyoruz gerçekten bizim kızların da huyu suyu birbirine benzicek herhaldeevet bende zayıfım onunla alakalı olduğunu bilmiyodum
Detayli anlatimin icin sagol canim 2 hafta snra kontrolum var doktorumada soracagim
Bende zayifim ama boyum var ne kadar evi temizlesem kasiklarima hic agri girmiyor uzanirken hapsururken bacaklarimi kendime dogru cekmessem kasik agrisi oluyor baska yok aa bide bir ara sabah sag taraftan donerken sol kasigima kramp girdi allah korusun erken dogum oluyor sandim cok korkmustum cok sukur yerimden kipirdanmadan gecti
Anasının kızı desenebenimki yüzünü bile göstermiyor en son bana yapışıktı bakalım bu gidisimizde nereye saklanıcak cok merak ediyorum kime benzicegini
Benimki renkli gösterdi ama küçük hanım yüzünü göstermedi malesef ne kadar uğraşsa da inadı tuttu dönmedi
Yag dokusu olmadigina gore zayifmissin ben etli butluyum ama boyumdan dolayi kilolu gostermem bende vardir heralde yag dokusu ondan agrimiyordur yada karnim fazla cikmadigi icin fazla kasik agrim olmuyorcanım doktorum dedi ki yağ dokusu olmadığı için direkt organlarına baskı yapıyor bağırsaklarımı sıkıştırmış bir de benim
Muane ucreti ne kadarki her gittigindemi renkli ultrason kagidini veriyor14. haftadan beri renkli ultrason kağıdını veriyor bana
Yag dokusu olmadigina gore zayifmissin ben etli butluyum ama boyumdan dolayi kilolu gostermem bende vardir heralde yag dokusu ondan agrimiyordur yada karnim fazla cikmadigi icin fazla kasik agrim olmuyor
M
Muane ucreti ne kadarki her gittigindemi renkli ultrason kagidini veriyor
Iyi aslinda bir 30 gun gecerli yani bende 75 veriyorum gittigim ozel muane suresi 10 gun gecerli bende ayda bir gidiyorum100 tl canım aylık veriyorum özel hastane obir ayda ne kadar gidersem gideyim ekstra ücret vermiyorum :)
Evladim saglikli bir sekilde kucagima almak nasip olsun insallah rabbim bize bagislasin insallah yeterdir rabbim guc kuvvet versin cumlemize insallahcanım iç karın meselesi bir de dar sanırım benimdua et canım sen
Iyi aslinda bir 30 gun gecerli yani bende 75 veriyorum gittigim ozel muane suresi 10 gun gecerli bende ayda bir gidiyorum
Evladim saglikli bir sekilde kucagima almak nasip olsun insallah rabbim bize bagislasin insallah yeterdir rabbim guc kuvvet versin cumlemize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?