Mayıs ayında hamile kalanlar:)

bu arada benim bebiş bana benziyor sanki doktorum da yapısal olarak sen dedi ama saç ve ten rengide çok şey değiştirebilir diye de ekledi

bu kadar aynı geçirmeyi nasıl başarıyoruz acaba hamileliklerimizi kasıklarım ağrıyor benimde doktorum zayıf olduğum için biraz da bu ağrıyı çektiğimi söyledi muhtemelen sende aynısın
Aynen herşeyi aynı geçiriyoruz gerçekten bizim kızların da huyu suyu birbirine benzicek herhalde evet bende zayıfım onunla alakalı olduğunu bilmiyodum

bu arada benim bebiş bana benziyor sanki doktorum da yapısal olarak sen dedi ama saç ve ten rengide çok şey değiştirebilir diye de ekledi
Anasının kızı desene benimki yüzünü bile göstermiyor en son bana yapışıktı bakalım bu gidisimizde nereye saklanıcak cok merak ediyorum kime benzicegini

Detayli anlatimin icin sagol canim 2 hafta snra kontrolum var doktorumada soracagim

A
Benimki renkli gösterdi ama küçük hanım yüzünü göstermedi malesef ne kadar uğraşsa da inadı tuttu dönmedi
Aranizda bir renkli gormeyen benim ahh ne hevesle girdik esimle neyse saglikli cok sukur kucagimiza almak nasip olsun insallah evet bazi arkadaslariminda renkliye gittigi zaman sanslarina yuzunu kapatan oluyor

Aslinda bebekler bizimle beraber uyuyup bizimle beraber kalkarlarmis ne kadar dogru bilmiyorum internettede iki saat uyuyorlar yaziyor bizimki herhalde cok hareketliler cok sukur cogu gitti azi kaldi

Aynen herşeyi aynı geçiriyoruz gerçekten bizim kızların da huyu suyu birbirine benzicek herhalde evet bende zayıfım onunla alakalı olduğunu bilmiyodum
Bende zayifim ama boyum var ne kadar evi temizlesem kasiklarima hic agri girmiyor uzanirken hapsururken bacaklarimi kendime dogru cekmessem kasik agrisi oluyor baska yok aa bide bir ara sabah sag taraftan donerken sol kasigima kramp girdi allah korusun erken dogum oluyor sandim cok korkmustum cok sukur yerimden kipirdanmadan gecti

Kizlar atki bere orecegim insallah sizce pembemi karisik renkmi yoksa fistik yesili rengindenmi kararsiz kaldim

canım doktorum dedi ki yağ dokusu olmadığı için direkt organlarına baskı yapıyor bağırsaklarımı sıkıştırmış bir de benim

canım doktorum dedi ki yağ dokusu olmadığı için direkt organlarına baskı yapıyor bağırsaklarımı sıkıştırmış bir de benim
Yag dokusu olmadigina gore zayifmissin ben etli butluyum ama boyumdan dolayi kilolu gostermem bende vardir heralde yag dokusu ondan agrimiyordur yada karnim fazla cikmadigi icin fazla kasik agrim olmuyor

Yag dokusu olmadigina gore zayifmissin ben etli butluyum ama boyumdan dolayi kilolu gostermem bende vardir heralde yag dokusu ondan agrimiyordur yada karnim fazla cikmadigi icin fazla kasik agrim olmuyor

canım iç karın meselesi bir de dar sanırım benim dua et canım sen

100 tl canım aylık veriyorum özel hastane obir ayda ne kadar gidersem gideyim ekstra ücret vermiyorum :)
Iyi aslinda bir 30 gun gecerli yani bende 75 veriyorum gittigim ozel muane suresi 10 gun gecerli bende ayda bir gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…