- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.261
Normal doğum da sezeryanda 2500 tl demişler eşime ama ben henüz konuşmadımDoğum ücretleri ne kadar sizin soran oldu mu hic ? Hastanemi doktordan dolayı değiştirmek zorunda kaldım ama bu doktoru da sevdim sonuna kadar iyi olur insallah.1500 tl denildi bize bir de sendika indirimi oluyormuş 1250 normal doğum da sezeryan da aynı fiyat.
Evet canım 20. Ve 24. Haftada oldum bende aşıMerhaba kızlar.
20 haftalık hamileyim tetanoz aşısı vurundum sağlık ocağında kasım da tekrar aşım varmış .
acaba siz tetanoz aşısı oldunuz mu?
TşklerEvet canım 20. Ve 24. Haftada oldum bende aşı
Bende yarin ikinci asimi olacagim cok sukur ne guzel bisey cikmamis bizlerdede insallah bisey cikmaz enfeksiyon herkezde olurBugün şeker yüklenmesini yaptirdim şükür çıkmadıidrarda enfeksiyon çıktı ona da şase verdi 2 kutu bakalım geçer insallah olan var mi başka
Bende yarin ikinci asimi olacagim cok sukur ne guzel bisey cikmamis bizlerdede insallah bisey cikmaz enfeksiyon herkezde olur
Büyüdüler artık canım bende yukarda hareketlerini hissettiğim oluyorKizlar gece gobek deligim 3 cm yukarisinda elimle dokundugumda yumuru gibi hissettim bes dakkaya gecti snra artik bebek gobek deliginin ustune kadarda gezebilir demi
Başlamadım ama başlamamız gerekiyor özellikle normal doğum olucaksakızlar yürüyüşlere başladınız mı
Ne güzel aradan çıkarmışsın. Hamilelerde enfeksiyon sık görülürmüş bende kullanmıştım o şaseden işe yarıyor geçmiş olsun canımBugün şeker yüklenmesini yaptirdim şükür çıkmadıidrarda enfeksiyon çıktı ona da şase verdi 2 kutu bakalım geçer insallah olan var mi başka
Ne güzel aradan çıkarmışsın. Hamilelerde enfeksiyon sık görülürmüş bende kullanmıştım o şaseden işe yarıyor geçmiş olsun canım
Başlamadım ama başlamamız gerekiyor özellikle normal doğum olucaksa
Sağ olasın canim öyleymiş. evet şükür bitti o da ama hic de anlatıldığı kadar kötü değilmiş çilekli idi benim içtiğim 3 defa kan alınıyor
bende hipoglisemi var hamilelik öncesi tanı kondu o zaman yaptırmıştım şeker yüklemesi 2. saatte bayıldım içerkende kusuyordum az dahaŞimdi şeker yüklemesi yapmadılar bana zaten diyet yapıyorum diye
Aa geçmiş olsun bebegin haftasına gore kilosu cok ileride ise de yaptırıliyormuş senin nasıl haftana gore
Benim asim dundu sabah mide bulantisina karsi yenik dustum gidemedim snra gitsem yaparlar insallahHerkes aşısını yaptırmış benim sağlık ocağında mı bi sıkıntı var ya aklıma takıldı gerçekten
Büyüdüler artık canım bende yukarda hareketlerini hissettiğim oluyor
Rabbim hayirli dogum nasip etsin bizlere cumlemize insallah
Malesef asima gidemedim mide bulantisi yuzundenHadi bakalim
Amin amin inşallah hic oyle anlatıldığı gibi değilmiş şeker yüklemesievet öyleymiş 2 kuru tek kullanımlık şase verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?