Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Normal doğum da sezeryanda 2500 tl demişler eşime ama ben henüz konuşmadım

Bugün şeker yüklenmesini yaptirdim şükür çıkmadı idrarda enfeksiyon çıktı ona da şase verdi 2 kutu bakalım geçer insallah olan var mi başka

Kizlar gece gobek deligim 3 cm yukarisinda elimle dokundugumda yumuru gibi hissettim bes dakkaya gecti snra artik bebek gobek deliginin ustune kadarda gezebilir demi

Bugün şeker yüklenmesini yaptirdim şükür çıkmadı idrarda enfeksiyon çıktı ona da şase verdi 2 kutu bakalım geçer insallah olan var mi başka
Bende yarin ikinci asimi olacagim cok sukur ne guzel bisey cikmamis bizlerdede insallah bisey cikmaz enfeksiyon herkezde olur

Ne güzel aradan çıkarmışsın. Hamilelerde enfeksiyon sık görülürmüş bende kullanmıştım o şaseden işe yarıyor geçmiş olsun canım

Ne güzel aradan çıkarmışsın. Hamilelerde enfeksiyon sık görülürmüş bende kullanmıştım o şaseden işe yarıyor geçmiş olsun canım

Sağ olasın canim öyleymiş. evet şükür bitti o da ama hic de anlatıldığı kadar kötü değilmiş çilekli idi benim içtiğim 3 defa kan alınıyor

Sağ olasın canim öyleymiş. evet şükür bitti o da ama hic de anlatıldığı kadar kötü değilmiş çilekli idi benim içtiğim 3 defa kan alınıyor

bende hipoglisemi var hamilelik öncesi tanı kondu o zaman yaptırmıştım şeker yüklemesi 2. saatte bayıldım içerkende kusuyordum az dahaŞimdi şeker yüklemesi yapmadılar bana zaten diyet yapıyorum diye

bende hipoglisemi var hamilelik öncesi tanı kondu o zaman yaptırmıştım şeker yüklemesi 2. saatte bayıldım içerkende kusuyordum az dahaŞimdi şeker yüklemesi yapmadılar bana zaten diyet yapıyorum diye

Aa geçmiş olsun bebegin haftasına gore kilosu cok ileride ise de yaptırıliyormuş senin nasıl haftana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…