Mayıs ayında hamile kalanlar:)

kızlar merhaba,
ben 21 haftalık hamileyim bebegimi hep sol tarafımda hissediyorum sizce normal mı bu durum ?
benim miğde bulantım hic geçmedi ilk günden beri
Bende hep sol tarafımda hissediyorum normaldir herhalde perşembe günü doktora gittiğimde sorucam. Aynen benimde öyle hala ilac kullanıyorum

Kizlar geceleri diz alti bacaklarim cok agriyor agrisindan uyuyamiyorum 4 gun icinde kontrolum var bacaklarim neyden dolayi agriyorya acaba vitamin eksiklig8ndenmi bugunde hem diz alti bacaklarim ve sag baldirim agriyordu

Netten biraz baktım da kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor imiş

4 gun icinde kontrolum var doktora syleyecegim kalsiyum magnezyum ilaci falan yazsin agirisina dayanamiyorum igne batiyor sanki bacaklarima ya bide yanma ayaklarda
Ayaklarda yanma bende de var ve cok rahatsız ediyor özellikle geceleri üstümü örtüyorum ama ayaklarım dışarda kalıyor yoksa fenalık geciriyorum o neden oluyor acaba

Aynen aynen benimkide oyle karnimi doyurdummu sola dogru aytiiktan snra hareketlerini azda olsa disardan farkediyor gecen gun masallah hareketliydi baya sesimi cikardigim anda hareketini kesti artik duyabiliyorlar bizi rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah

Ayaklarda yanma bende de var ve cok rahatsız ediyor özellikle geceleri üstümü örtüyorum ama ayaklarım dışarda kalıyor yoksa fenalık geciriyorum o neden oluyor acaba
Yanma fazla yok bende sadec3 bacaklarim agridigi zaman ayaklarimdaki yanmayi hissediyorum dikkat et sisme falan olursa doktoruna gorun canm

Amin canım. Evet sadece bizi değil babalarını da duyuyolar akşam uzandıgımda hareketsizken eşim gelip kızım diye karnımı sevdi hemen başladı hareketlenmeye cok cimcime olucaklar

Şişme yok canım geceleri yanma hissediyorum bugün doktora gittim aslında ama onu sormayı unutmuşum
Cumartesi gunu doktora gidecegim bende unutmassam insallah sorarim bazen internette hamilelikle ilgili kotu yazilar goruyorum erken dogum vs. Ve cok uzuluyorum esim kiziyor interneti sana yasklayacagim diyor ama elimde degil aglayacak duruma geliyorum aklimdan hic gitmiyor hep dua ediyorum rabbim hepimizin sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah kizima daha bisey almadim duyduklarim okuduklarim gorduklerim haberler malesef o kadar etkileniyorumki nasil bas edcegim dusunerekde zaman gecmiyor

Hiçbişey olmucak canım merak etme sonra burda dogumumuzu, bebegimizi, gazını falan konusucaz :) aklına kötü şeyler getirme dualarımız bize yeter. Cok fazla bişeyler okuma insanlar olanı da olmayanı da yazıyor onlara takılma hiç. Boş yere kendini de prensesi de strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…