- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.321
Çok şükür canım gayet iyidi gözle görülür farkla büyümüş maşallah sende gittiğinde fark edersin :) uyuyodu yüzünü yakaladık ilk defa ya içim gitti ne kadar güzel bi duyguymus yüzünü görebilmekPrensesin nasilmis kilosu nasilmis guzel haberler almissindir insallah
Masallah kilosuda cok guzelmis prensesin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sabah aksam yemekten once ne yiyorsun ben ac karnina pekmez sut yiyorumÇok şükür canım gayet iyidi gözle görülür farkla büyümüş maşallah sende gittiğinde fark edersin :) uyuyodu yüzünü yakaladık ilk defa ya içim gitti ne kadar güzel bi duyguymus yüzünü görebilmekkilosu da 823 gr olmus maşallah ama asık suratlı bi prensesim olucak hep kızgın kızgın bakıyodu rahatını bozduk diye
Aynen canim dedigin gibi evde tv haberi acilmiyor zatrn strese giriyorum uzulup agliyorum gercekten rabbim bu haftalari atlatmayi nadip etsin insallah sag salim kucagimiza almak nasip olsun yazdiklarin icimi rahatlatti birazHiçbişey olmucak canım merak etme sonra burda dogumumuzu, bebegimizi, gazını falan konusucaz :) aklına kötü şeyler getirme dualarımız bize yeter. Cok fazla bişeyler okuma insanlar olanı da olmayanı da yazıyor onlara takılma hiç. Boş yere kendini de prensesi de strese sokma
Sagol canım amin inşallah. Yemekten önce herhangi bisey yemiyorum doğru düzgün yemek düzenimde yok aslında ayrıca biseyde yapmıyorum bazen midem cok kötü oluyor o gün pek bisey yemeden geçiyor. Benimde süt icmem lazım ama aklıma bile gelmiyorMasallah kilosuda cok guzelmis prensesin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sabah aksam yemekten once ne yiyorsun ben ac karnina pekmez sut yiyorum
Cok sevindim rahatlamana canım içini ferah tut sen. Amin inşallahAynen canim dedigin gibi evde tv haberi acilmiyor zatrn strese giriyorum uzulup agliyorum gercekten rabbim bu haftalari atlatmayi nadip etsin insallah sag salim kucagimiza almak nasip olsun yazdiklarin icimi rahatlatti biraz
Kasar muz keci boynuzu kilo yaptiriyor bebege sutu sevmedigim icin sadece aklima geldiginde icebiliyorum aslinda sabah aksam tuketmemiz lazim bunlari bende sabahlari hep kusuyorum aksama kadarda hep aseriyorum aksam ancak tuketebiliyorum bu gidisle dogumdan snra kilo vermek zor olacak saglikla gelsinler prensesler insallahSagol canım amin inşallah. Yemekten önce herhangi bisey yemiyorum doğru düzgün yemek düzenimde yok aslında ayrıca biseyde yapmıyorum bazen midem cok kötü oluyor o gün pek bisey yemeden geçiyor. Benimde süt icmem lazım ama aklıma bile gelmiyor
Çok sevindim canım. Allah kucağına aldırsın inşMerhaba Sağlıkla kucağına al inşallah ben de 26+3 üm :)
Allah kucağına aldırsın canim benim. Yatıyorum genelde yada oturuyorum. Günler geçmiyor . Riskli hamilelik benimki. 2 kasımda şeker ölçümü yapılacak gün sayıyorum.Merhaba hoşgeldiniz :) Ben de 25+2 deyim .Nasıl geçiyor hamileliğiniz
Gecmis olsun sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallahAllah kucağına aldırsın canim benim. Yatıyorum genelde yada oturuyorum. Günler geçmiyor . Riskli hamilelik benimki. 2 kasımda şeker ölçümü yapılacak gün sayıyorum.
Doğrudur ama ben sürekli aynı şeyleri tuketemiyorum hemen tiksiniyorum kasarı tost harici yiyemem tost yedigimde pek nadir. Muz elimin altnda oldukca yiyorum keci boynuzu hic yemedim süt aklıma bile gelmiyor ama sütü düzenli olarak tüketmek gerekiyor. Ne kadar kilo aldın bu zamana kadar ? Amin canım inşallah biran önce zaman geçsin istiyorum mide yanmaları baya zorlamaya başladı artık beniKasar muz keci boynuzu kilo yaptiriyor bebege sutu sevmedigim icin sadece aklima geldiginde icebiliyorum aslinda sabah aksam tuketmemiz lazim bunlari bende sabahlari hep kusuyorum aksama kadarda hep aseriyorum aksam ancak tuketebiliyorum bu gidisle dogumdan snra kilo vermek zor olacak saglikla gelsinler prensesler insallah
Allah kucağına aldırsın canim benim. Yatıyorum genelde yada oturuyorum. Günler geçmiyor . Riskli hamilelik benimki. 2 kasımda şeker ölçümü yapılacak gün sayıyorum.
Amin sağolasın :)Çok sevindim canım. Allah kucağına aldırsın inş
Hamileligimi ogrenmeden once 60 kiloydum hamile kaldiktan snra 54 e kadar dustum suan 66 kilodayim gecen cuma doktora gittim ya bu doktorumu degistircem degistircem dedim bir turlu degistiremedim cuma gunu cok ilgisizdi esimle gittigim zaman okadar ilgiliydiki ben bile sasirdim bu sefer baya ilgisizdi sinir oldum 25+1 de bebegim 800 gram dedi azmi sizce yoksa iyimi su on haftayi atlatsak insallah bebegin hareketlerini disardan izleyebiliyormusun disardanda farkettiriyor kendini konustugumda ise hareketi duruyorDoğrudur ama ben sürekli aynı şeyleri tuketemiyorum hemen tiksiniyorum kasarı tost harici yiyemem tost yedigimde pek nadir. Muz elimin altnda oldukca yiyorum keci boynuzu hic yemedim süt aklıma bile gelmiyor ama sütü düzenli olarak tüketmek gerekiyor. Ne kadar kilo aldın bu zamana kadar ? Amin canım inşallah biran önce zaman geçsin istiyorum mide yanmaları baya zorlamaya başladı artık beni
Hafta ilerledikce doktor degistirmekte sıkıntı oluyor canım karar vermelisin biran önce. Gayet iyi masallah prensese :) evet izleyebiliyorum buyudukleri için güçlendiler artıkHamileligimi ogrenmeden once 60 kiloydum hamile kaldiktan snra 54 e kadar dustum suan 66 kilodayim gecen cuma doktora gittim ya bu doktorumu degistircem degistircem dedim bir turlu degistiremedim cuma gunu cok ilgisizdi esimle gittigim zaman okadar ilgiliydiki ben bile sasirdim bu sefer baya ilgisizdi sinir oldum 25+1 de bebegim 800 gram dedi azmi sizce yoksa iyimi su on haftayi atlatsak insallah bebegin hareketlerini disardan izleyebiliyormusun disardanda farkettiriyor kendini konustugumda ise hareketi duruyor
Hamileligimi ogrenmeden once 60 kiloydum hamile kaldiktan snra 54 e kadar dustum suan 66 kilodayim gecen cuma doktora gittim ya bu doktorumu degistircem degistircem dedim bir turlu degistiremedim cuma gunu cok ilgisizdi esimle gittigim zaman okadar ilgiliydiki ben bile sasirdim bu sefer baya ilgisizdi sinir oldum 25+1 de bebegim 800 gram dedi azmi sizce yoksa iyimi su on haftayi atlatsak insallah bebegin hareketlerini disardan izleyebiliyormusun disardanda farkettiriyor kendini konustugumda ise hareketi duruyor
bende bugün gittim 28+3 te 1080 gram 36 cm olmuş doktor 3-4 gün geriden geliyor ama sıkıntı yok dedi rh iğnesini de oldum bugün :)
Maşallah yine de daha kilo değişir ınşallah: ) ücret ne kadar iğnenin bir de yatış vs yapılıyor mu formaliteden
evet canım yatış verdiler tansiyon vs bakıldı nst ye bağladılar 20 dk ve iğne yaptılar yakıyordaha sonra tekrar nst tansiyon ve çıktım 100 tl ödedim ben
İğne en korktuğum sey ama yapacak bir sey yok doğumun yanında hic kalırhaftaya benim kontrolde o zaman olur adete gore mi 28 ultrasona gore 2 gün geride görünüyor benim her ölçümde değişiyor gerçi; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?