Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

Bebek iyi masallah da B12 düşük çıktı benim haftada bir iğne verdi bir de idrarda enfeksiyon vardi gecmemis idrar kulturu aldi ayri olarak yaban mersini iyi gelir onu al dedi.Kan uyuşmazlığı içinde tesy yaptı pazartesi iğne olacak bakalım. 28+2 1230 gr olmuş prensesim başı tam mideme doğru olduğu icin pek göremedik

Kizlar catlaginiz olustumu hangi yaglari kullaniyorsunuz benimki olustuda hindistan cevizi yagi kullaniyorum gobek altinda kirmizi cizik gibi olustuya insallah dogumdan snra gecer ya

Maşallah prensese :) gecmis olsun canım düşük çıkması normal sömürüyolar bizi büyüdükçe :)

Kizlar catlaginiz olustumu hangi yaglari kullaniyorsunuz benimki olustuda hindistan cevizi yagi kullaniyorum gobek altinda kirmizi cizik gibi olustuya insallah dogumdan snra gecer ya
Bende henüz olusmadı herhangi bişey de kullanmıyorum ama karnım çok kaşınmaya başladı. O yüzden bebek yağı ve sebamed çatlak önleyici nemlendirici krem siparişi verdim geldiğinde kullanmaya başlıcam. Geçmezse de prensesten hatıra dersin çok takılma :)

Ben düzenli olmasa da zeytinyağı kullanıyorum herhangi bir şey yok şimdilik.

Maşallah prensese :) gecmis olsun canım düşük çıkması normal sömürüyolar bizi büyüdükçe :)

Sağ olasın canim :) aynen öyle senin nasıl gidiyor kontrol var mi yakında?

İlk sayfalara baktım zaman nasıl geçiyor şükür rabbime anne olmayı tekrar nasip etti
hayırlısı ile hepimiz sağlıkla evladlarımızı kucağımıza alırız inşallah
Amiiiiin insallah

Iste o kasinmalar catlamanin olusudur artik ben hergun surecegim hindistan cevizi yagini suruyorumda bebek yagini nerde bulabilirim bebek yagini kullanan memnunmu acaba

Masallah insallah hep guzel gelismeler aliriz artik mideye kadar cikiyorlar geceleri bir saga bir sola donemiyorum hareketlenmeleri igne gibi batiyor sagda ve solda yatinca. Cok sukur cogu gitti azi kaldi

Masallah insallah hep guzel gelismeler aliriz artik mideye kadar cikiyorlar geceleri bir saga bir sola donemiyorum hareketlenmeleri igne gibi batiyor sagda ve solda yatinca. Cok sukur cogu gitti azi kaldi

İnsallah canim .Ben de oyle soldan sağa dönerken bile kalcama ağrı giriyor rahat uyumayı özledim :)))

Elhamdullilah bendede kansizlik cikti yarin dahiliyeye gidecegim kan serumu takacaklar seker yukleme testinide yarin yaptiracagim daha yaptiramadim onu 28 haftaya kadar zaman varmis zaten

Geçmiş olsun canım düzelir insallah .Şeker de iyi çıksın insallah

Kizlar prenseslere isim dusundunuzmu

Birkaç haftaya kadar Zümra idi detaylı arastirinca anlamı sadece topluluk imis hala araştırma aşamasındayız ama Nilay olacak gibi sen düşündün mu ?

Amin canim insallah sabah mide bulantilarim hala kotu insallah kotu olmam sabah bizde dusunuyoruz aysima ve eslem aklimizda bir turlu karar veremedim bugunde zeynep ismi cok hosuma gitti galiba tam dogum aninda karar vercegiz snradan degismeler oluyor hep

Ben düzenli olmasa da zeytinyağı kullanıyorum herhangi bir şey yok şimdilik.

Sağ olasın canim :) aynen öyle senin nasıl gidiyor kontrol var mi yakında?

Amiiiiin insallah
Çok şükür canım ama rahat yatmayı rahat hareket etmeyi özledim uyuyamıyorum hic saat kaç oldu benimki maşallah kıpır kıpır korkuyorum dogunca da gece uyumucak diye 10 gün içinde gidicem bende daha randevu almadım.

Iste o kasinmalar catlamanin olusudur artik ben hergun surecegim hindistan cevizi yagini suruyorumda bebek yagini nerde bulabilirim bebek yagini kullanan memnunmu acaba
Evet kaşınmanın sonrası çatlama diyor herkes zaten kaşıyınca da acıyor. Marketlerde bile satılıyor canım uni baby alabilirsin mesela o katkısız. Ben kullanmaya başladım yağı sürdüğümde nemlendirdigini hissediyorum rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…