- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.361
Çok şükür canım ama rahat yatmayı rahat hareket etmeyi özledim uyuyamıyorum hic saat kaç oldu benimki maşallah kıpır kıpır korkuyorum dogunca da gece uyumucak diye10 gün içinde gidicem bende daha randevu almadım.
Yandım o zaman ben çünkü geceleri baya hareketli oluyor uykumdan uyanıyorum tekmeledigi içinAynen :) uyku yeme içme düzeni anne karnındaki ile uyumlu oluyor genelde kardeslerimin oyle denk geldi ya dahadi bakalım iyi haberlerle gelirsin inşallah
benimkide sabaha karşı hareketli ezana yakın uyanıyoruz beyfendinin tekmeleri ileYandım o zaman ben çünkü geceleri baya hareketli oluyor uykumdan uyanıyorum tekmeledigi içininşallah haftaya persembe randevum bakalım 1 hafta nasıl gecicek
Kızlar bende yuvarlanıyorum hipoglisemi zorluyor artık beni ilaç da kullanamıyorum sonum hayrolsun. Bebek’te 29+3 de 1237 gram olmuştu üç gün geriden ama çok şükür sağlığı iyi
Onemli olan zaten sagligi iyi olmasi masallah sagligida iyiymis sukur benim tanidigjmin ayrintili ultrasonda 3 hafta geriden geldigini sylemislerdi suan evladi bir bucuk yasinda ve cok saglikli masallah insallah hepimizin normal dogum olurKızlar bende yuvarlanıyorum hipoglisemi zorluyor artık beni ilaç da kullanamıyorum sonum hayrolsun. Bebek’te 29+3 de 1237 gram olmuştu üç gün geriden ama çok şükür sağlığı iyi
Dr un mu dedi 3 gun geride diye canım benim de 28+2 de 1230 gr idi.Sagligi yerinde olsun da önemli olan o :) şu an ki pozisyonu nasıl peki benim başı yukarda makat gelişi pozisyon oluyormuş o da
Onemli olan zaten sagligi iyi olmasi masallah sagligida iyiymis sukur benim tanidigjmin ayrintili ultrasonda 3 hafta geriden geldigini sylemislerdi suan evladi bir bucuk yasinda ve cok saglikli masallah insallah hepimizin normal dogum olur
Bu haldeyken bile cok hareketli elimi karnıma koymadan belli tekmelerievet canım doktorum söyledi geriden geliyor diye 3-4 gün sadece zaten sıkıntı yok :) benimde 29. haftada döndü senin gibiydi döner oda dönünce hareketleri iki katı
Aynen öyle yorgun düşüp uyuyorum artık o tekmelere devam ediyor sonra eşim sabah kalkıyor o sırada hareket etmiyosa bile babasının sesini duyunca yine başlıyorbenimkide sabaha karşı hareketli ezana yakın uyanıyoruz beyfendinin tekmeleri ile
Maşallah prensese :) o 3 gün geriliği doktorlar geride olarak saymıyolar zaten canımKızlar bende yuvarlanıyorum hipoglisemi zorluyor artık beni ilaç da kullanamıyorum sonum hayrolsun. Bebek’te 29+3 de 1237 gram olmuştu üç gün geriden ama çok şükür sağlığı iyi
Kasık ağrısı bende de çok var özellikle yorulursam çok zorluyor. Artık baskıdan dolayı normalmis bunları yaşamamamızZorlanıyorum ama artık kasıklarım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum gündüz bi sıkıntım yok bol yürüyüş yapıyorum bende durumlar böyle
Maşallah prensese :) o 3 gün geriliği doktorlar geride olarak saymıyolar zaten canım
Benim prenseste döndü sanırım artık vajinamda daha başka bi baskı hissediyorum. Seninde öyle mi canım farklılık hissediyor musun öncesine göreevet canım doktorum söyledi geriden geliyor diye 3-4 gün sadece zaten sıkıntı yok :) benimde 29. haftada döndü senin gibiydi döner oda dönünce hareketleri iki katı
Benim prenseste döndü sanırım artık vajinamda daha başka bi baskı hissediyorum. Seninde öyle mi canım farklılık hissediyor musun öncesine göre
Evet hareketleri cok daha fazla ama ben baskı da hissediyorum. Kasılmalar bende de başladı ilk ne olduğunu anlamadım korktum sonra araştırınca öğrendim. Erken değil mi daha kasılmalar içinçk daha hareketli onu biliyorum kasılmalar başladı zaten
Bende de oluyor canım. Persembe randevum var bakalım hangi şekilde görücez doktora da sorucam bunlarıKizlar benimde yataktan kalktigim zaman oturup kalktiktan snra vajinamda agri hissediyorum snra geciyor acaba basimi asagida olmus oluyor
Buraya da yaz canim ne diyecek bakalım: )Bende de oluyor canım. Persembe randevum var bakalım hangi şekilde görücez doktora da sorucam bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?