Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Aynen :) uyku yeme içme düzeni anne karnındaki ile uyumlu oluyor genelde kardeslerimin oyle denk geldi ya da hadi bakalım iyi haberlerle gelirsin inşallah

Aynen :) uyku yeme içme düzeni anne karnındaki ile uyumlu oluyor genelde kardeslerimin oyle denk geldi ya da hadi bakalım iyi haberlerle gelirsin inşallah
Yandım o zaman ben çünkü geceleri baya hareketli oluyor uykumdan uyanıyorum tekmeledigi için inşallah haftaya persembe randevum bakalım 1 hafta nasıl gecicek

Yandım o zaman ben çünkü geceleri baya hareketli oluyor uykumdan uyanıyorum tekmeledigi için inşallah haftaya persembe randevum bakalım 1 hafta nasıl gecicek
benimkide sabaha karşı hareketli ezana yakın uyanıyoruz beyfendinin tekmeleri ile

Kızlar bende yuvarlanıyorum hipoglisemi zorluyor artık beni ilaç da kullanamıyorum sonum hayrolsun. Bebek’te 29+3 de 1237 gram olmuştu üç gün geriden ama çok şükür sağlığı iyi

Zorlanıyorum ama artık kasıklarım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum gündüz bi sıkıntım yok bol yürüyüş yapıyorum bende durumlar böyle

Kızlar bende yuvarlanıyorum hipoglisemi zorluyor artık beni ilaç da kullanamıyorum sonum hayrolsun. Bebek’te 29+3 de 1237 gram olmuştu üç gün geriden ama çok şükür sağlığı iyi

Dr un mu dedi 3 gun geride diye canım benim de 28+2 de 1230 gr idi.Sagligi yerinde olsun da önemli olan o :) şu an ki pozisyonu nasıl peki benim başı yukarda makat gelişi pozisyon oluyormuş o da

Onemli olan zaten sagligi iyi olmasi masallah sagligida iyiymis sukur benim tanidigjmin ayrintili ultrasonda 3 hafta geriden geldigini sylemislerdi suan evladi bir bucuk yasinda ve cok saglikli masallah insallah hepimizin normal dogum olur

Dr un mu dedi 3 gun geride diye canım benim de 28+2 de 1230 gr idi.Sagligi yerinde olsun da önemli olan o :) şu an ki pozisyonu nasıl peki benim başı yukarda makat gelişi pozisyon oluyormuş o da

evet canım doktorum söyledi geriden geliyor diye 3-4 gün sadece zaten sıkıntı yok :) benimde 29. haftada döndü senin gibiydi döner oda dönünce hareketleri iki katı

amin canım sağlıklı bir şekilde gelip hayırlı evlat olsunlar

benimkide sabaha karşı hareketli ezana yakın uyanıyoruz beyfendinin tekmeleri ile
Aynen öyle yorgun düşüp uyuyorum artık o tekmelere devam ediyor sonra eşim sabah kalkıyor o sırada hareket etmiyosa bile babasının sesini duyunca yine başlıyor dogsunlar da o minicik tekme atan ayaklarını yiyelim

evet canım doktorum söyledi geriden geliyor diye 3-4 gün sadece zaten sıkıntı yok :) benimde 29. haftada döndü senin gibiydi döner oda dönünce hareketleri iki katı
Benim prenseste döndü sanırım artık vajinamda daha başka bi baskı hissediyorum. Seninde öyle mi canım farklılık hissediyor musun öncesine göre

Kizlar benimde yataktan kalktigim zaman oturup kalktiktan snra vajinamda agri hissediyorum snra geciyor acaba basimi asagida olmus oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…