- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.381
Yazarım canım :) kim bilir kac kere doğuma kadar pozisyon değiştircek sıpalarBuraya da yaz canim ne diyecek bakalım: )
Ben de vajinada ağırlık hissediyorum ayağa kalkinca ilk kötü oluyor ama geçen hafta basi yukarıda idi
Evet hareketleri cok daha fazla ama ben baskı da hissediyorum. Kasılmalar bende de başladı ilk ne olduğunu anlamadım korktum sonra araştırınca öğrendim. Erken değil mi daha kasılmalar için
Sor canim benimde bir hafta snra var saglikla gelsin prensesler insallahBende de oluyor canım. Persembe randevum var bakalım hangi şekilde görücez doktora da sorucam bunları
Kizlar dun geceden beri bebegim fazla hareketli degil sanki idrar torbama vuruyor gibi baloncuk patlamasi gibi hissediyorum onceleri oyle degildi karnim disardan bakildiginda dalgalanma olurdu gobwk deligin altinda genital bolgeye yakin hareketlerini hissediyorum bu normalmi acaba acaba
Evet canim baloncuk gibi dun uyuyamadim zaten genital bolgenin o taraflarda baloncuk hissi vardi patlamasi gibi 3 4 kerede kasiklarima dokundu gibi irkildim korktum erken dogummu diye dunde iki bacak agrisi kalkarken zorlaniyordum oturukende demekki gobek deligin ustundeki ayaklariydi gum diye yumruk seklinde belirginlesti oksadigimda hemen cekti snra tekrar sagol canim arastirman icinBaş aşağı pozisyon hareketlerine benzettim başka başlık altında bas asagi pozisyon hareketini sormuştum cevap senin tarife benziyor
Anladım canım bu haftalara geldiğimize inanamıyorum bazen bundan sonrası da hayırlısıyla geçsin inşallahyalancı kasılmalar canım normal 28. haftadan sonra vücut yavaş yavaş doğuma hazırlıyor kendini
Bende senin gibiyim canım aynı şeyleri hissediyoruz büyük ihtimalle doğum pozisyonuna gectikleri icin böyleKizlar dun geceden beri bebegim fazla hareketli degil sanki idrar torbama vuruyor gibi baloncuk patlamasi gibi hissediyorum onceleri oyle degildi karnim disardan bakildiginda dalgalanma olurdu gobwk deligin altinda genital bolgeye yakin hareketlerini hissediyorum bu normalmi acaba acaba
Amin canım inşallahSor canim benimde bir hafta snra var saglikla gelsin prensesler insallah
Bende anlattıklarını yaşıyorum resmen. Persembe günü biran önce gelse de görsem ne halde tabi o zamana kadar tekrar dönmezseBaş aşağı pozisyon hareketlerine benzettim başka başlık altında bas asagi pozisyon hareketini sormuştum cevap senin tarife benziyor
Bas asagi hareketleri daha aci geldi bana belkide hassas tarafta hareket ettigi icinBende senin gibiyim canım aynı şeyleri hissediyoruz büyük ihtimalle doğum pozisyonuna gectikleri icin böyle
Doner canim masallah o kadr hareketlilerki yerinde duramiyorlarBende anlattıklarını yaşıyorum resmen. Persembe günü biran önce gelse de görsem ne halde tabi o zamana kadar tekrar dönmezse
Vajinada resmen ağırlık hissediyorum canım eğilip kalkarken canım yanıyor. Olabilir cokta hareketli maşallahBas asagi hareketleri daha aci geldi bana belkide hassas tarafta hareket ettigi icin
Aynen ya iyice hareketlendiler yerleri var demek ki biraz daha büyüsünler o zaman böyle hareket edemiceklerDoner canim masallah o kadr hareketlilerki yerinde duramiyorlar
yok canım hastanede yatış verdiler bana direkt ilk tansiyon ve nabız daha sonra 20 dk nst ondan sonra iğne yaptılar iğne sonrası tekrar nabız tansiyon ve 10 dk daha nst bakıldıktan sonra çıktım hastaneden 100 tl ödedim toplamda ben :)mevsiminegore
Il ve hastaneye gore değişiyor dr da şikayetçi bu durumdan sağ ol cAnım:)
Beni de öyle sabah 5 gibi sancıyla uyandım karnımın sol tarafı sertlesmis dediğin gibi top gibi olmuştu yataktan kalkana kadar canım çıktı resmen baya canım yandı. Simdi de karnımda ordan oraya geziyor resmen yaramazın uykusu yok galibaben direkt kaburgalarıma tekme yiyorum döndü sanırım yalancı kasılmalar mahvediyor beni karnım bir anda sertleşip top gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?