- 17 Mayıs 2018
- 263
- 146
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.401
Beni de öyle sabah 5 gibi sancıyla uyandım karnımın sol tarafı sertlesmis dediğin gibi top gibi olmuştu yataktan kalkana kadar canım çıktı resmen baya canım yandı. Simdi de karnımda ordan oraya geziyor resmen yaramazın uykusu yok galibabize uykular haram bi türlü uyuyamadm
Gittikçe zorlaşıyor gerçekten ne zormuş biran önce zaman geçsin istiyorum. Benim mide bulantım hiç geçmedi bugun bile kustum ilac icmesem asla durmazay hiç uyumuyorum bende deli olucam artık günde 1 veya 2 saat en fazla off... mide bulantım da başladı benim yine
Gittikçe zorlaşıyor gerçekten ne zormuş biran önce zaman geçsin istiyorum. Benim mide bulantım hiç geçmedi bugun bile kustum ilac icmesem asla durmazbide adet olucakmış gibi ağrım var kasıklarımda yarın randevum olmasa hastaneye gidicektim bazen dayanamıcak hale geliyorum. Sende de oluyor mu
Yazarım canım :) kasılma zaten apayrı bişey vakti zamanı da yok gece yarısı bile oluyor bazen dogum sancısına nasıl dayanıcam diye düşünüyorumbende ağrı değil de kasılma var bebek baskı yapıyordur canım pozisyonla ilgilidir muhtemelen yarın haberlerini bekliyorum :)
Yazarım canım :) kasılma zaten apayrı bişey vakti zamanı da yok gece yarısı bile oluyor bazen dogum sancısına nasıl dayanıcam diye düşünüyorumBilmiyorum bakalım inşallah hersey yolundadır
İnşallah almıştır canım kiloyu cok dert etme son ayda da baya fark ediyolar kilo almaya yeni başladılar zaten sağlıkları yerinde olsun önemli olan okötü düşünme canım bende ctesi gidicem bakalım ne diyecek doktor umarım kilo almıştır
Merhaba güzel annelerdoktordan geldim cok şükür herhangi bir sıkıntı yok kızım doğum pozisyonuna geçmiş o yüzden bu kadar baskı hissediyomusum. Ama yine de dayanamıcak şekilde ağrın olursa mutlaka hastaneye gel bakalım dedi ihmal edilmemesi gerekiyormus. Magnezyuma başlattı ve günde 1 şişe soda mutlaka iç dedi ben düzenli icmiyodum. İçmeyen arkadaşlarım varsa sizde için :)
İnşallah almıştır canım kiloyu cok dert etme son ayda da baya fark ediyolar kilo almaya yeni başladılar zaten sağlıkları yerinde olsun önemli olan o
Boyunu unuttum canım ya bu seferki kontrol biraz ağrılarım üzerine gibi oldu tekrar sormayı atlamışım malesef. Kilosu 1485 gr dedi canım maşallah kızıma büyüyorcanım benim çok sevindim boy ve kilo bilgisini de paylaşır mısın
Sende iyi haberler alırsın inşallah canım :)ctesi görcez bakalım
Boyunu unuttum canım ya bu seferki kontrol biraz ağrılarım üzerine gibi oldu tekrar sormayı atlamışım malesef. Kilosu 1485 gr dedi canım maşallah kızıma büyüyor
Bende okumuştum onu ama ultrason kağıdında fl diye bisey yazmıyor canımMaşallahCanim ultrason kagidinda Fl değeri var onu 7 ile çarpinca boyu çıkıyor forumdan öğrendim :)
Boyunu unuttum canım ya bu seferki kontrol biraz ağrılarım üzerine gibi oldu tekrar sormayı atlamışım malesef. Kilosu 1485 gr dedi canım maşallah kızıma büyüyor
Sende iyi haberler alırsın inşallah canım :)
amin inşallah canım :) bende kan ve idrar verdim bugün bir tek idrar çıktı enfeksiyon 161 bakteri ve lökosit yükselmiş
Sata göre 28+1 canım bebek gelişimine göre 29+4 gözüküyor :)oy maşallah prensese kaçıncı günde gittin canım sen 28+? 29+?
Geçmiş olsun canım hamilelikte enfeksiyon çok sık görülüyor malesef ya. Benimde akıntım çoğaldı ama doktorum yanma falan olmadığı için teste gerek duymadı. Sizin sikayetleriniz neler kızlar?amin inşallah canım :) bende kan ve idrar verdim bugün bir tek idrar çıktı enfeksiyon 161 bakteri ve lökosit yükselmiş
Benimde yanma yok akıntım arttı sadece. Sık idrara çıkmayı normaldir diye dusunuyodum ama acaba bende de mi varbutterfly_pnr ben de yanma hiç olmadi akintım fazla ve sık idrara çıkıyorum sukur azaldı bugunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?