Mayıs ayında hamile kalanlar:)

ay hiç uyumuyorum bende deli olucam artık günde 1 veya 2 saat en fazla off... mide bulantım da başladı benim yine

ay hiç uyumuyorum bende deli olucam artık günde 1 veya 2 saat en fazla off... mide bulantım da başladı benim yine
Gittikçe zorlaşıyor gerçekten ne zormuş biran önce zaman geçsin istiyorum. Benim mide bulantım hiç geçmedi bugun bile kustum ilac icmesem asla durmaz bide adet olucakmış gibi ağrım var kasıklarımda yarın randevum olmasa hastaneye gidicektim bazen dayanamıcak hale geliyorum. Sende de oluyor mu

bende ağrı değil de kasılma var bebek baskı yapıyordur canım pozisyonla ilgilidir muhtemelen yarın haberlerini bekliyorum :)

bende ağrı değil de kasılma var bebek baskı yapıyordur canım pozisyonla ilgilidir muhtemelen yarın haberlerini bekliyorum :)
Yazarım canım :) kasılma zaten apayrı bişey vakti zamanı da yok gece yarısı bile oluyor bazen dogum sancısına nasıl dayanıcam diye düşünüyorum Bilmiyorum bakalım inşallah hersey yolundadır

Merhaba güzel anneler doktordan geldim cok şükür herhangi bir sıkıntı yok kızım doğum pozisyonuna geçmiş o yüzden bu kadar baskı hissediyomusum. Ama yine de dayanamıcak şekilde ağrın olursa mutlaka hastaneye gel bakalım dedi ihmal edilmemesi gerekiyormus. Magnezyuma başlattı ve günde 1 şişe soda mutlaka iç dedi ben düzenli icmiyodum. İçmeyen arkadaşlarım varsa sizde için :)

canım benim çok sevindim boy ve kilo bilgisini de paylaşır mısın

amin inşallah canım :) bende kan ve idrar verdim bugün bir tek idrar çıktı enfeksiyon 161 bakteri ve lökosit yükselmiş

Bende de enfeksiyon var malesef önceki ay 2 kutu şase kullandım geçmedi yine bu ay antibiyotik ve tek kutu şase verdi bol su icmeye dikkat ediyorum .Dr yaban mersini önerdi bir de

amin inşallah canım :) bende kan ve idrar verdim bugün bir tek idrar çıktı enfeksiyon 161 bakteri ve lökosit yükselmiş
Geçmiş olsun canım hamilelikte enfeksiyon çok sık görülüyor malesef ya. Benimde akıntım çoğaldı ama doktorum yanma falan olmadığı için teste gerek duymadı. Sizin sikayetleriniz neler kızlar? mevsiminegore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…