Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Oyy masallah yirim.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin :))
Amin sizinkinizide insallh ya bisey diyecegim kum dokmek iyimi hamileyken dun karin agrisiyla acile gittim degerim yukselmisti ama kum dokmusum iyimi acaba

Amin sizinkinizide insallh ya bisey diyecegim kum dokmek iyimi hamileyken dun karin agrisiyla acile gittim degerim yukselmisti ama kum dokmusum iyimi acaba

Maalesef kimyasal gebelik yaşıyorum suan yenisine sağlık insallah :) bilmiyorum ki doktorunuza sorun derim..

Maalesef kimyasal gebelik yaşıyorum suan yenisine sağlık insallah :) bilmiyorum ki doktorunuza sorun derim..
Kiyamam saglik olsun insallah insallh saglikli bir sekilde hamile kalip evladini kucagina almak nasip olur insallah

Masallh allh bagislasin ne guzel kin var sabret stres fazla yapma olcak bidahikine insallh benimki ilk olacak

Yok be canım takmiyorum zaten hamile kalana kadarda hic biseye dikkat etmemistim, yumurtlama gunune vs vs, nasipse olur dedik, buda oyle olacak :)

Kızlar merhaba. Bende sanırım 5.haftamın içindeyim yarın kese görmek için doktora gidicem. Bel ve kasık ağrısı yaşıyorum sizlerde de var mı?

Kızlar merhaba. Bende sanırım 5.haftamın içindeyim yarın kese görmek için doktora gidicem. Bel ve kasık ağrısı yaşıyorum sizlerde de var mı?
çok normal arkadaşım ben 8. haftadayım hala kasık ağrılarım oluyor ara ara
5. haftada daha yoğundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…