- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Amin sizinkinizide insallh ya bisey diyecegim kum dokmek iyimi hamileyken dun karin agrisiyla acile gittim degerim yukselmisti ama kum dokmusum iyimi acabaOyy masallah yirim.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin :))
Amin sizinkinizide insallh ya bisey diyecegim kum dokmek iyimi hamileyken dun karin agrisiyla acile gittim degerim yukselmisti ama kum dokmusum iyimi acaba
Kiyamam saglik olsun insallah insallh saglikli bir sekilde hamile kalip evladini kucagina almak nasip olur insallahMaalesef kimyasal gebelik yaşıyorum suan yenisine sağlık insallah :) bilmiyorum ki doktorunuza sorun derim..
Kiyamam saglik olsun insallah insallh saglikli bir sekilde hamile kalip evladini kucagina almak nasip olur insallah
Masallh allh bagislasin ne guzel kin var sabret stres fazla yapma olcak bidahikine insallh benimki ilk olacakTabiki herseyin başı sağlık.. 18 aylık kızım var şükür, ikinciyi istiyoruz bakalim :)
Masallh allh bagislasin ne guzel kin var sabret stres fazla yapma olcak bidahikine insallh benimki ilk olacak
Randevu en erkene o gün vardı gittiğim doktor hastane değiştirdi yeni olunca böyle olduPerşembe yi niye bekliyon,, hemen git gorunur ,, degerin 1000 in üstünde oldugu icin görünür ccanım :))
Mrb kızlar bende mayisi sonunda yakaladim 31 mayis ta ogrendim.kese hangi haftalarda görünüyor
Benim beta 2450 karından mi görünür alttan muayene ile miBeta kac cikti, 1000 in üstünde ise görülür kese :)
Benim beta 2450 karından mi görünür alttan muayene ile mi
Inşallah heyecanla bekliyorumKarindan görünür sizin
Canm daha kan vermedim salı günü kan vermeye gidicemBeta kac cikti, 1000 in üstünde ise görülür kese :)
Bende aynı durumdayım canmKızlar merhaba. Bende sanırım 5.haftamın içindeyim yarın kese görmek için doktora gidicem. Bel ve kasık ağrısı yaşıyorum sizlerde de var mı?
canım benim bildiğim 5000-6000 hcg ile kaından görünürBenim beta 2450 karından mi görünür alttan muayene ile mi
çok normal arkadaşım ben 8. haftadayım hala kasık ağrılarım oluyor ara araKızlar merhaba. Bende sanırım 5.haftamın içindeyim yarın kese görmek için doktora gidicem. Bel ve kasık ağrısı yaşıyorum sizlerde de var mı?
canım benim bildiğim 5000-6000 hcg ile kaından görünür
sizin bu değerle vajinal görünür
evet canım şükür sonunda rabbim nasip ettiayy hamilemisin çok sevindimmmm gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?