Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Amin canım inşallah. Nerden nereye geldik bugünleri de gördük çok şükür :) yarın kontrolden sonra yaz mutlaka prensesin durumunu

canım bebeğin karın çevresi iki hafta geriden geliyormuş maalesef dua edin ne olur 1400 olmuş anca yapısalda olabilir dedi ama daha fazla gerilik görülürse gelişim geriliği olacakmış haberler çok iyi değil yani..

Çoğu bebek doğuma kadar haftasını yakalıyor canım doktorlar her ihtimali söylüyor canını sıkma sakın. Mübarek kandil günü bol bol dua edelim. Hayırlı kandiller kızlar

Amin canım benim bugünde sancım var ara ara doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim herkese iyi kandiller..
Benimde öyle bazen adet olucakmış gibi hissediyorum kasılmalar da oluyor. Bebek geriliyor sanırım o zaman baya canım yanıyor. Doktora gittigimde normal dedi hersey ama yine de endişeleniyor insan. Kendini kötü hissediyorsan git canım en azından için rahatlar

belimden sancı gelip kasıklarıma yayılıyor sanki adet ağrısı gibi mideyi bozmuşsunda onun ağrısı gibi

Kizlar bende uyuyamiyorum geceleri gecen hafta seker yuklemesi icin gittim yaptiramadim sabahlari bulantim oluyor diye ictigimide kustum iptal oldu saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah bebeginiz arada sertlestiriyormu kendini oyle oldugunda acile gitmem lazimmi haftaya kontrolum simdid3n erken dogum korkusu yasiyorum

Geçmiş olsun meyveli değil miydi içtiğin o çok hissetirmiyor şekeri. O kasılma oluyormuş stresten ya da yorgunluktan benim de oldu ama uzun sürmedi uzun sürerse gitmek lazim ilk olunca bilinmiyor da.Ocak anneleri başlığını takip ediyorum yaşayan cok bu durumu

Meyveliydi hatta cok sevindim midem bulanmaz diye ama sabahlari sivi aldimmi ustune bisey yemeden kusuyorum haftaya doktoruma bildirecegim 28+6da gittigimde kilosu 1234 gram dedi cok hareketli oldugundan dolayi karin cevresi ve bas cevresinden olcu alamadi basi biraz buyuk gibi dedi ve karin cevresi bir kac gun geri gibi dedi hareketli oldugundan iyi bakamiyorum dedi ama benide strese soktu saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olsun insallah

Normal açlık tokluk şekeri yaptır canım bende kusarım diye öyle yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Kasılma yaşıyoruz canım benimde oluyor eğer kendimi yorarsam cok daha sık yaşıyorum ve canım baya yanıyor. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…