- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.441
Birkac gün gerilik onemsenmiyor canım sıkma canını düzgün ölçüm alamamıs zaten boş yere sıkma canınıMeyveliydi hatta cok sevindim midem bulanmaz diye ama sabahlari sivi aldimmi ustune bisey yemeden kusuyorum haftaya doktoruma bildirecegim 28+6da gittigimde kilosu 1234 gram dedi cok hareketli oldugundan dolayi karin cevresi ve bas cevresinden olcu alamadi basi biraz buyuk gibi dedi ve karin cevresi bir kac gun geri gibi dedi hareketli oldugundan iyi bakamiyorum dedi ama benide strese soktu saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olsun insallah
Iyi canım idare ediyoruz sen nasılsın. Zaman gectikce zorlasmıyor mu hamilelik ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ne uyuyabiliyorum ben
Pazartesi dahiliye guatr kontrolum vardahilye doktoruna syleyeyim yapsin aclik ve tokluk seker testini testimi alip kontrolde doktora hazir gosteririm insallah zamaninda dogurmak nasip olur hepimize insallahNormal açlık tokluk şekeri yaptır canım bende kusarım diye öyle yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Kasılma yaşıyoruz canım benimde oluyor eğer kendimi yorarsam cok daha sık yaşıyorum ve canım baya yanıyor. Amin inşallah
Aynen oyle yapiyorum geceleri uyuyamiyorum sabaha dogru uyuyunca oglene kadar uyuyorum ne olacak byle gece uykusuzlgu ve bugun prensesim az hareketli dun hareketliydi msallah hareketi az olunca sıkınti fazla olunca sıkıntı biran once zaman gecsede insallah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah bu gece gecede prensesin cani turp istedi kimilerin cikolata istiyor benimki turp istiyorBirkac gün gerilik onemsenmiyor canım sıkma canını düzgün ölçüm alamamıs zaten boş yere sıkma canını
Aynen oyle yapiyorum geceleri uyuyamiyorum sabaha dogru uyuyunca oglene kadar uyuyorum ne olacak byle gece uykusuzlgu ve bugun prensesim az hareketli dun hareketliydi msallah hareketi az olunca sıkınti fazla olunca sıkıntı biran once zaman gecsede insallah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah bu gece gecede prensesin cani turp istedi kimilerin cikolata istiyor benimki turp istiyor
Bende zorlamaya calisiyorum 6dan snra uyudummu 11de kalkiyorum hep 8de kalkacagim uyumayacagim diyorum ama ayni bugun ogleden snrada uyudum bu gecede uykusuzum sabah hastaneye gidecegim insallah uykuya yenik dusmem hastaneden snra prenses icin alisverise gidecegim evetya iki gece ust uste kitir kitir turp yedim ama bugun turp kaybetti canim cukulata istedi yavrusum saglikli olsunda insallahMaşallah :)) ben de gece uyuyamayınca sabah uyanamıyorum bir gun dayandım zorla sabah 9 gibi uyandım akşam 12 demeden uykum geldi tabi bi kac gundur iyiyiz :) turp da ilginçmiş
Neden almıyor canım doktor ne diyor bu konu hakkında. Şu anda kilo alımları yavaşladı diye biliyorum doguma yakın tekrar hızlanıcak o zaman alır merak etmebende aynı şekildeyim ve bebeğim kilo almıyor canım sıkkın..
Amin canım. Yaptır doktorun da ona göre hareket ederPazartesi dahiliye guatr kontrolum vardahilye doktoruna syleyeyim yapsin aclik ve tokluk seker testini testimi alip kontrolde doktora hazir gosteririm insallah zamaninda dogurmak nasip olur hepimize insallah
Aynen bende öyleyim gece zaten çok hareketli oluyor istesem de uyuyamıyorum. Sabah kahvaltı yaptktan sonra öğlene kadar tekrar uyuyorum. Saçma sapan bi uyku düzeni oluştu. Canımızın ne isticegi belli olmuyor ki sağlık olsunAynen oyle yapiyorum geceleri uyuyamiyorum sabaha dogru uyuyunca oglene kadar uyuyorum ne olacak byle gece uykusuzlgu ve bugun prensesim az hareketli dun hareketliydi msallah hareketi az olunca sıkınti fazla olunca sıkıntı biran once zaman gecsede insallah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah bu gece gecede prensesin cani turp istedi kimilerin cikolata istiyor benimki turp istiyor
Neden almıyor canım doktor ne diyor bu konu hakkında. Şu anda kilo alımları yavaşladı diye biliyorum doguma yakın tekrar hızlanıcak o zaman alır merak etme[/QUO
hipoglisemi rahatsızlığımdan dolayı plesentam tam işlev görmüyor 32+5 de gittim en son 1600 grdı yapacak bişey yok küçük doğacak..
Anladım canım çok geçmiş olsun. Bebeğinin sağlığı yerinde olsun önemli olan o doğduğunda zaten kilo alıcak üzme kendini
Kimse çocuğunu senden daha çok düşünemez. İnsanlar kötülükle beslenmeyi kendine alışkanlık haline getirmiş. Birşey olsun laf söyleyim birşey yapsın eleştireyim diye can atıyorlar. Senin vicdanın rahat ne yaptığını bildikten sonra bırak onlar ne diyorsa desin. Evlatlarımızın sağlığı yerinde olsun canını sıkma herşeyi hissediyorlar, hiç kimse için meleğini üzmeye değmez.herkes o kadar acımasız eleştiri yapıyor ki.. zayıfım diye yemiyosun diyenler mi.. zayıf kalmak için diyet yaptığımı söyleyenler mi
herkes o kadar acımasız eleştiri yapıyor ki.. zayıfım diye yemiyosun diyenler mi.. zayıf kalmak için diyet yaptığımı söyleyenler mi
Aynen oyle saglik olsun insallah yeterdir bu saate kadar bile uyanigim hazirliklara basladinizmi ben yelek ve bere ordum kendi emegim olsun diye bugun esimle az alisveris yaptik besik ve araba puset kaldi onlarda bi kac hafta snra insallah acaba biberonu eczanedenmi alsak yoksa normal satilan bebek urunleri yerlerde set olanlardanmi kararsiz kaldimAynen bende öyleyim gece zaten çok hareketli oluyor istesem de uyuyamıyorum. Sabah kahvaltı yaptktan sonra öğlene kadar tekrar uyuyorum. Saçma sapan bi uyku düzeni oluştu. Canımızın ne isticegi belli olmuyor ki sağlık olsun
Bosver canim onlari sen insan oglu iste illaki kusur ararlar bebegin kilosunada takilma dogduktan snra hemen kilo aliyorlar yeterki saglikli olsunlar insallah onenli olan buherkes o kadar acımasız eleştiri yapıyor ki.. zayıfım diye yemiyosun diyenler mi.. zayıf kalmak için diyet yaptığımı söyleyenler mi
Aynen oyle saglik olsun insallah yeterdir bu saate kadar bile uyanigim hazirliklara basladinizmi ben yelek ve bere ordum kendi emegim olsun diye bugun esimle az alisveris yaptik besik ve araba puset kaldi onlarda bi kac hafta snra insallah acaba biberonu eczanedenmi alsak yoksa normal satilan bebek urunleri yerlerde set olanlardanmi kararsiz kaldim
Ben daha pek bişey almış sayılmam eksiklerimiz çok tamamlıcaz inşallah. Biberon 1 tane aldım philips avent cam en küçük boyundan şimdilik yeterli olucagını düşünüyorum internetten siparis vermistimAynen oyle saglik olsun insallah yeterdir bu saate kadar bile uyanigim hazirliklara basladinizmi ben yelek ve bere ordum kendi emegim olsun diye bugun esimle az alisveris yaptik besik ve araba puset kaldi onlarda bi kac hafta snra insallah acaba biberonu eczanedenmi alsak yoksa normal satilan bebek urunleri yerlerde set olanlardanmi kararsiz kaldim
Pisik kremi hic aklima gelmemisti onuda yazayim bende biberonu bir buyuk bir kucuk alacagim insallah sutumuz bol gelirde ilk 6 ayda gerek bile kalmasin biberona insallahBiz aldık her şeyi sadece eczaneden alınacaklar kaldı şampuan pişik kremi ve göğüs kremini eczaneden alacagim .Biberon e bebek, civil ve bebek ürünleri olan her yerde var ben bir tane küçük bir tane de büyük aldim cam olanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?