Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Birkac gün gerilik onemsenmiyor canım sıkma canını düzgün ölçüm alamamıs zaten boş yere sıkma canını

Pazartesi dahiliye guatr kontrolum vardahilye doktoruna syleyeyim yapsin aclik ve tokluk seker testini testimi alip kontrolde doktora hazir gosteririm insallah zamaninda dogurmak nasip olur hepimize insallah

Birkac gün gerilik onemsenmiyor canım sıkma canını düzgün ölçüm alamamıs zaten boş yere sıkma canını
Aynen oyle yapiyorum geceleri uyuyamiyorum sabaha dogru uyuyunca oglene kadar uyuyorum ne olacak byle gece uykusuzlgu ve bugun prensesim az hareketli dun hareketliydi msallah hareketi az olunca sıkınti fazla olunca sıkıntı biran once zaman gecsede insallah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah bu gece gecede prensesin cani turp istedi kimilerin cikolata istiyor benimki turp istiyor

Maşallah :)) ben de gece uyuyamayınca sabah uyanamıyorum bir gun dayandım zorla sabah 9 gibi uyandım akşam 12 demeden uykum geldi tabi bi kac gundur iyiyiz :) turp da ilginçmiş

Maşallah :)) ben de gece uyuyamayınca sabah uyanamıyorum bir gun dayandım zorla sabah 9 gibi uyandım akşam 12 demeden uykum geldi tabi bi kac gundur iyiyiz :) turp da ilginçmiş
Bende zorlamaya calisiyorum 6dan snra uyudummu 11de kalkiyorum hep 8de kalkacagim uyumayacagim diyorum ama ayni bugun ogleden snrada uyudum bu gecede uykusuzum sabah hastaneye gidecegim insallah uykuya yenik dusmem hastaneden snra prenses icin alisverise gidecegim evetya iki gece ust uste kitir kitir turp yedim ama bugun turp kaybetti canim cukulata istedi yavrusum saglikli olsunda insallah

Aynen bende öyleyim gece zaten çok hareketli oluyor istesem de uyuyamıyorum. Sabah kahvaltı yaptktan sonra öğlene kadar tekrar uyuyorum. Saçma sapan bi uyku düzeni oluştu. Canımızın ne isticegi belli olmuyor ki sağlık olsun

herkes o kadar acımasız eleştiri yapıyor ki.. zayıfım diye yemiyosun diyenler mi.. zayıf kalmak için diyet yaptığımı söyleyenler mi
Kimse çocuğunu senden daha çok düşünemez. İnsanlar kötülükle beslenmeyi kendine alışkanlık haline getirmiş. Birşey olsun laf söyleyim birşey yapsın eleştireyim diye can atıyorlar. Senin vicdanın rahat ne yaptığını bildikten sonra bırak onlar ne diyorsa desin. Evlatlarımızın sağlığı yerinde olsun canını sıkma herşeyi hissediyorlar, hiç kimse için meleğini üzmeye değmez.

Aynen oyle saglik olsun insallah yeterdir bu saate kadar bile uyanigim hazirliklara basladinizmi ben yelek ve bere ordum kendi emegim olsun diye bugun esimle az alisveris yaptik besik ve araba puset kaldi onlarda bi kac hafta snra insallah acaba biberonu eczanedenmi alsak yoksa normal satilan bebek urunleri yerlerde set olanlardanmi kararsiz kaldim

herkes o kadar acımasız eleştiri yapıyor ki.. zayıfım diye yemiyosun diyenler mi.. zayıf kalmak için diyet yaptığımı söyleyenler mi
Bosver canim onlari sen insan oglu iste illaki kusur ararlar bebegin kilosunada takilma dogduktan snra hemen kilo aliyorlar yeterki saglikli olsunlar insallah onenli olan bu

Biz aldık her şeyi sadece eczaneden alınacaklar kaldı şampuan pişik kremi ve göğüs kremini eczaneden alacagim .Biberon e bebek, civil ve bebek ürünleri olan her yerde var ben bir tane küçük bir tane de büyük aldim cam olanlardan

Ben daha pek bişey almış sayılmam eksiklerimiz çok tamamlıcaz inşallah. Biberon 1 tane aldım philips avent cam en küçük boyundan şimdilik yeterli olucagını düşünüyorum internetten siparis vermistim

Pisik kremi hic aklima gelmemisti onuda yazayim bende biberonu bir buyuk bir kucuk alacagim insallah sutumuz bol gelirde ilk 6 ayda gerek bile kalmasin biberona insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…