Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Aventi bende duymustum fiyatini ne kadara aldin

Kizlar bebek dogum pozisyonda oldugu icin kasildigi zaman sanki asagiya dogru kasiliyor bide arada karninizda ses geliyormu bir bebegin mama ictigi zaman cikardigi ses gibi acaba cokmu fazla dinliyorim yavrumu

Kizlar bebek dogum pozisyonda oldugu icin kasildigi zaman sanki asagiya dogru kasiliyor bide arada karninizda ses geliyormu bir bebegin mama ictigi zaman cikardigi ses gibi acaba cokmu fazla dinliyorim yavrumu

Senin doğum pozisyonunda mi artik yarın kontrolümüz var bakalım daha yukardadır benim değişiklik olmadi hareketlerinde ya da ben anlamadım

Benimde öyle aşağı doğru kasıldıgı da oluyor buyuk ihtimalle pozisyonuyla alakalı canım

Senin doğum pozisyonunda mi artik yarın kontrolümüz var bakalım daha yukardadır benim değişiklik olmadi hareketlerinde ya da ben anlamadım
Oturup kalktiktan snra ilk 5 dakka yuruyemiyorum iki hafta once doktor rahim boynunu olcememisti basi asagida diye ordan anladim erken dogumuda atlatalim insallah allahin izniyle

Masallah prensesin kilosu ne guzel gecer canim herkesde olur saglikli olsunlar insallah

Kuranda geçiyor anlam olarak sol taraf demek isim güzel ama daha anlamli isimler bakılabilir içine sinmisse ayrı tabi ben ismin manasının kişiye anlam kattığına inanıyorum
Evet anlamini okudum esim ilk aydan beri aysima diyor aysimada kuranda gecmiyor bende eslem ismini sevdim hos bir isim. ama bir yandanda anlami guzel kuranda gecen bir isim olmasini istiyorum 3 sene bekledik cocuk icin kuranda gecen anlamli bir isim olmasini istiyorum sagliki olsunda insallah belki daha farkli isimler de karsimiza cikacak buğlem ismide hosuma gidiyor ama esim ismi begenmedi onun syledigi isimleride ben begenemiyorum doguma kadar byle surecek belki isimli biseyde yaptiramayacagim bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…