- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.481
nasılsınız kızlar :)
Iyiyim sen nasılsın canim nasil gidiyor :)
artık heryerim ağrıyor karnım aşağı indi biraz işte büyüyoruz büyüyebildiğimiz kadar
Iyiyiz canım sen nasılsın prenses nasıl :) son zamanlar iyice zorlaştı ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorumnasılsınız kızlar :)
Iyiyiz canım sen nasılsın prenses nasıl :) son zamanlar iyice zorlaştı ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorumkasılmalarım iyice arttı kızlar sizde öyle misiniz ?
Erken inmiş karnın sanki pek de bilmiyorum gerçibebeğin baş geliş mi makat gelis mi doğum nasil olacak hic konuştunuz mu dr la ?
Benim şimdilik baş geliş dr la konuşmadık 2 hafta sonra randevu var bakalım artik 2 haftaya dusurdu dr
canım benim kız döndü artık ama doktorum hastalığımdan dolayı normal doğuma sıcak bakmıyor ne olur ne olmaz diye 19 ocakta 40 haftam doluyor 1 hafta öncesi alırım dedi herhangi bir erken geliş operasyonu düzenlemezse kudurgaç
Hımm ne hastalığın vardi ki canim ? Az çok belli de tarihi Allah kazasında kavuştursun insallah :)
Kalça ağrısına çözüm yok malesef ya dr a sordum da ağrıyan kalcanin üzerine yatmamaya çalış dedi çoğunlukla sola dönüp uyuyorum
Iki gun once kontrole gittim 32 +1dim ama ultrasonda 31+5 gozukuyor kilosuda 1834 bas asagi gelis dedi saglikli olsun insallah dun de ev isinde kedimi yordugum icin kasiklarim cok agridi ve devlet aciline gittim hamileligimden simdiye kadar alttan hic bakilmadi canim acidi psikoljikmen kotu oldum ve hala etkisindeyimbiraz nstye bagladi cok sukur sancin yok dedi enfeksiyon varmis rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insalah hayirli dogum olsun insallah
Benim cok oluyor kasılmam ya magnezyuma başladım insallah iyi gelir. Sevindim gecmesine bidaha olmaz umarım.butterfly_pnr kasılma olmuyor da gece daha çok soluma yatıyorum sağa dönmek cok zorluyor onun dışında rahat geçiyor idrarda enfeksiyon vardi da geçti şükür: )
Hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksın yıkama ütüleme işi bitti benim annemin getirecekleri var onlar da halloldu mu tamamdır: )
Kıyamam ona olsun annesinin sütünü emmeye başlayınca toparlar o hic merak etmekasılmalar artıyor evetprenses çöp prenses zayıf benim de kalçam ağrıyor
Geçmiş olsun canım kendimizi artık cok yormamamız gerekiyor zaten is yapmak iyice zorlaştı eğilip kalkmak cok sıkıntı dikkatli olmak lazım. Amin inşallahIki gun once kontrole gittim 32 +1dim ama ultrasonda 31+5 gozukuyor kilosuda 1834 bas asagi gelis dedi saglikli olsun insallah dun de ev isinde kedimi yordugum icin kasiklarim cok agridi ve devlet aciline gittim hamileligimden simdiye kadar alttan hic bakilmadi canim acidi psikoljikmen kotu oldum ve hala etkisindeyimbiraz nstye bagladi cok sukur sancin yok dedi enfeksiyon varmis rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insalah hayirli dogum olsun insallah
Benim cok oluyor kasılmam ya magnezyuma başladım insallah iyi gelir. Sevindim gecmesine bidaha olmaz umarım.
Kıyafet eksiklerini yeni tamamladm o yüzden daha henüz yıkamadm onu da yapıcam yavaş yavaş. Sen hızlısın maşallah :)
İnşallah canım evet karnım taş gibi oluyor bebek o sırada hareket edemiyor bazen canım cok yanıyor. Iyi yapmışsın bu havada çamaşır kurutmak zor gerçekten. Sagol canım :)Magnezyum iyi geliyormuş kullananlar memnundu sana da faydası olur insallah kasılma dediğin bebegin bir yere toplanıp bir sure sertleşmesi dimi karninin.Ağırlaşmadan yapayim dedim havalarda güneşli iken dışarda kuruttum battaniye vs iyi oldu :) sana da kolay geldi şimdiden
Iki gun once kontrole gittim 32 +1dim ama ultrasonda 31+5 gozukuyor kilosuda 1834 bas asagi gelis dedi saglikli olsun insallah dun de ev isinde kedimi yordugum icin kasiklarim cok agridi ve devlet aciline gittim hamileligimden simdiye kadar alttan hic bakilmadi canim acidi psikoljikmen kotu oldum ve hala etkisindeyimbiraz nstye bagladi cok sukur sancin yok dedi enfeksiyon varmis rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insalah hayirli dogum olsun insallah
benimde tam sol kalça kemiği.. gebelik öncesi hipoglisemim vardı canım ilaç kullanıyordum gebelik ve emzirme döneminde yasakladı doktorum diyetteyim tamamen
İnşallah canım evet karnım taş gibi oluyor bebek o sırada hareket edemiyor bazen canım cok yanıyor. Iyi yapmışsın bu havada çamaşır kurutmak zor gerçekten. Sagol canım :)
Sagol canim Saglikli olsunlarda insallah yeterdir kilosu haftasiyla uyumlu dedi doktorumbenimde başıma geldi geçen gün geçmiş olsun canım kilo konusunda da takma 34+4 de 1900 dü benim hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?