- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.501
Amin dogum yaklasmadan ev temizligini aradan cikarmaya calisiyorum bende malum kaynanam dogumda yanima gelecek onada birsey yaptirmak istemiyorumGeçmiş olsun canım kendimizi artık cok yormamamız gerekiyor zaten is yapmak iyice zorlaştı eğilip kalkmak cok sıkıntı dikkatli olmak lazım. Amin inşallah
Suyu hep tuketiyorum yemekte bile su tuketen biriyim ama havalar sogudugu belden ayaktan bile enfeksiyon kapabiliyoruz azicik agrim olsada 36 haftadan once acile gitmeyecegim cok canim yandi esimle simdiye kadar munasebetim bile olmadi oyuzden zor geldi dogumhanede kadinin bagirmasi biride ayakta geziyor bagiriyor sancisi vardi ama acilmasi azdi yinede cok sukur allahima hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahO ölçümü cok kafaya takma bence cok da fark etmemis hem .Ben de 32+3 de gitmistim kontrole baş geliş idi .idrarda enfeksiyon muydu senin de bol bol su iç ben günde 3 lt içiyorum dr a antibiyotik verdi 1 ayda anca geçti ama sukur bitmiş en sonki tahlilde yoktu iç çamaşırımı sürekli degistirdim akintım da vardi ona da fitil verdi etkili olacağını bilseydim onceden söylerdim dr a hamilelikte normalmis ama enfeksiyon olunca ccamasir sürekli islak oluyordu günlük ped de önerilmiyor neyse uzun yazdım: )) geçirirsin ınşallah
Evet daha sert hissediliyor artık bide cok geriliyor benimki ayaklarını öyle bi ittiriyor ki çıkıcak diyorumÇok nadir oluyor ama uzun sürmüyor benim ama yerleri daraldı ya artik can acıtıyor hareketleri
Anladım canım kendini yorma dikkat etAmin dogum yaklasmadan ev temizligini aradan cikarmaya calisiyorum bende malum kaynanam dogumda yanima gelecek onada birsey yaptirmak istemiyorum
Kizlar nasilsiniz ac ve tok karna seker testim iyi cikti cok sukur bugun kanim degeri 8 dusuk cikmis kan uyusmazligi yk dedi doktor cok sukur kan degerinde hemotolojiye yonlendirdi ve ben cok korkuyorum bisey cikardiye ne olur dua edin psikolojim alt ust oldu kan serumuyla yukselemez dedi doktor netten bakincada dogumda kansizlik olume kadar gidiyormus ne gelirse allahtandir tabi takdiri ilahidir onune hicbisey gecilmez 4 ocakda hemotolojiye gidecegim insallah saglikli ve hayirli bir sekilde atlatirim hepimiz insallah
Canım benimde kan değerim düşük çıktı 9 küsürlerdeydi doktorum kan ilacını düzenli kullan dedi. Sende ilacını düzenli kullan merak etme herhangi bir sıkıntı olmaz inşallah.Kizlar nasilsiniz ac ve tok karna seker testim iyi cikti cok sukur bugun kanim degeri 8 dusuk cikmis kan uyusmazligi yk dedi doktor cok sukur kan degerinde hemotolojiye yonlendirdi ve ben cok korkuyorum bisey cikardiye ne olur dua edin psikolojim alt ust oldu kan serumuyla yukselemez dedi doktor netten bakincada dogumda kansizlik olume kadar gidiyormus ne gelirse allahtandir tabi takdiri ilahidir onune hicbisey gecilmez 4 ocakda hemotolojiye gidecegim insallah saglikli ve hayirli bir sekilde atlatirim hepimiz insallah
Kizlar nasilsiniz ac ve tok karna seker testim iyi cikti cok sukur bugun kanim degeri 8 dusuk cikmis kan uyusmazligi yk dedi doktor cok sukur kan degerinde hemotolojiye yonlendirdi ve ben cok korkuyorum bisey cikardiye ne olur dua edin psikolojim alt ust oldu kan serumuyla yukselemez dedi doktor netten bakincada dogumda kansizlik olume kadar gidiyormus ne gelirse allahtandir tabi takdiri ilahidir onune hicbisey gecilmez 4 ocakda hemotolojiye gidecegim insallah saglikli ve hayirli bir sekilde atlatirim hepimiz insallah
Insallahya iciyorum evde en cok ben tuketiyorum 4 ocakta insallah hemotologa gidecegim insallah bisey cikmaz sadece kan yapici bisey verirler insallah rabbim hayirli dogum nasip etsin insallahIyiyiz cok şükür canim netten bakıp da kendini hic üzme bebegini düşün stres iyi gelmez nettekilerin cogu bilgi kirliliği. Kan uyuşmazlığı zaten senin negatif değilse yoktur .Yatmadan önce ve sabah pekmez ye canim kansızlığa birebir .Inşallah dualardasın sıkıntı olmaz
Insallah canim insallah doktor hapi gunde ikiye cikardi dahiliyedeki eczanedeki kan serumuyla coculemez deyip hemotologa yonlendirince korktum rabbim bizleri evladimizin basindan eksik etmesin insallahCanım benimde kan değerim düşük çıktı 9 küsürlerdeydi doktorum kan ilacını düzenli kullan dedi. Sende ilacını düzenli kullan merak etme herhangi bir sıkıntı olmaz inşallah.
Insallah canim streste insanin elinde degilki cogu gitti azi kaldi cok sukur hayirli dogum olsun hepimize insallah sende dikkat et hemen etkilnmis yavrucakcanım üzülme normal gebelikte bişey çıkmaz Allah ın izniyle... benimde plt değerim düşmeye başladı 100 ün altı sıkıntıymış yani trombosit kanın pıhtılaşmamasıyla alakalı ama kötü düşünmeyelim inan minikler çok etkileniyor stresten geçen iki gün hareket etmedi mesela strese girdim de o yüzden strese girme
Yarin oyle yapacagim cok sagol mutlaka deneyecegimportakal suyu içine pekmez katıp iç canım en hızlı o şekilde yükseliyor
Ayy hayirli olsun canim kuveze falan koymadilar demi saglikli olsunda insallah yeterdir rabbim bizlere bagislasin insallahKızlar ben 36+4 de Doğum yaptım sürekli önümde toplanıyordu kasılma bi gittim nst de sancı 100 çıktı açılmam başlamış ama sancım yoktu kalp atışları düzensizleşince acil sezeryana aldılar 2 kg bir kız çocuğu nasip etti çok şükür rabbim bana sizde sağ Salim vaktinde kucağınıza alın inşallah
Ben kontrolume gidemedim uyuya kaldim randevuyu kacirdim uyku duzensizlesti baya tekrar randevu aldim masallah prensese ne guzel kilo almis byle devam etsin aferim ona bende bizim premsesi merak ediyorum en son 31.5 1834tu acaba simdi kacHayırlı cumalar kızlar :)
Nasıl gidiyor hamileliğiniz ? Dün kontrolümüz vardi sata gore 35+3 ultrasonda 34+4 2512 gr olmuş prensesim .Nst de sancı da çıkmadı şükür her sey yolunda haftaya nst icin tekrar gideceğim bakalim sizde durumlar nasıl ?
Ayy hayirli olsun canim kuveze falan koymadilar demi saglikli olsunda insallah yeterdir rabbim bizlere bagislasin insallah
Ben kontrolume gidemedim uyuya kaldim randevuyu kacirdim uyku duzensizlesti baya tekrar randevu aldim masallah prensese ne guzel kilo almis byle devam etsin aferim ona bende bizim premsesi merak ediyorum en son 31.5 1834tu acaba simdi kac
Kızlar ben 36+4 de Doğum yaptım sürekli önümde toplanıyordu kasılma bi gittim nst de sancı 100 çıktı açılmam başlamış ama sancım yoktu kalp atışları düzensizleşince acil sezeryana aldılar 2 kg bir kız çocuğu nasip etti çok şükür rabbim bana sizde sağ Salim vaktinde kucağınıza alın inşallah
Cok sukur saglikli olsunlarda insallah benimkide arada sol tarfimda kendisini toplatip sertlestiriyorYok canım küveze koymadılar çok şükür sadece küçük kilosu diye doğar doğmaz görmeden doktora gitti muayeneye sonra geldi yanıma çok şükür ama anne olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?