Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Hastanede uzak sabahda midem bulaniyor gidip bos donerim diye gidemedim uyku duzenim cok bozulmusya dun gece uyuyamadim sabaha kadar sabahta 9da uyumamisken ev isi yapayim dedim ev isi yaptim ev isi kahvalti derken saat 12 bucukta uyudum 5te kalktim tekrar uyudum 7de kalktim yemek hazirlayip yemem derken saat 9da tekrar uyudum simdi kalktim simdi uyku hic yok uyumayacagim gece 12de uyuyacagim diyorum gozlerim kendiliginden kapaniyor insallah dogumdan snra cok zorlanmayiz

Bende çok kasılma yaşıyorum çatı ağrılarım başladı bazen hareketlerini o kadar aşağıda hissediyorum ki çıkıcak diyorum. Ayy bi tuhaf oldum duygulandım mesajını okuyunca canım bu bebekler ne kadar aceleci böyle :) Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyüsün inşallah. Amin canım inşallah

Benimde 2 ocakta randevum var doktorum ne dicek merak ediyorum. Hiç nstye girmedim bu gittiğimde girerim herhalde. Ağrılarım kasılmalarım iyice arttı bunlar yetmiyomus gibi mide bulantısı da çoğalarak geri döndü. Bende durumlar vahim siz iyi olun bari kızlar :) prensese de maşallah

Uyku düzensizliği bende de var canım ya geceleri hic uyuyamıyorum surekli tuvalete kalkıyorm saga sola dönmeye çalışırken bi bakıyorum sabah olmuş. Son ay gercekten cok zormus Rabbim vaktinde sağlıkla hayırlısıyla bizi de kavustursun inşallah bebislerimize

Dogumdan snra insallah zorlanmayiz benim uyku duzensizligim erken basladi amin insallah saglikli ve hayirli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah rabbim gucten kuvvetten dusurmesin insallah

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin insallah. Kasılma cok mu oluyor kasilma başladığı anda eğer 10 dk yi geçiyorsa dr a gitmek gerekiyormus ya da sağlık ocağına kalp atışı dinlet ebe soyledi bana.

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin insallah. Kasılma cok mu oluyor kasilma başladığı anda eğer 10 dk yi geçiyorsa dr a gitmek gerekiyormus ya da sağlık ocağına kalp atışı dinlet ebe soyledi bana.
Amin canım inşallah. Bilmiyorum dk tutmadım ama düzenli kasılmalar değil gün içinde kasılmalar yaşıyorum artık sıklastı. Doktora gidicem az kaldı diye de bekliyorm

Kizlar nasil gidiyor benim prenses eliyle ayagiyla artik bilmiyorum hangisiyse cikacak gibi itiyor

İyi gidiyor şükür ayakları sagda benim prensesin hıçkırık tutuyor arada o tuhaf oluyor :))
Bizim prenseste gohsun altinda tekmesini hissediyorum bir tuhaf oluyorum bide kasiklarimda elini hissediyorum cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin insallah sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallah

Kızlar ben hastanedeyim sancılarım yüksek çıkıyor. Her ihtimale karşı bebek için ciğer gelistirici vuruldu. Bana da iğne hap serum sürekli bişeyler veriyorlar. 1 cm açılmam oluşmuş. Lütfen dua edin hepimiz vaktinde alalım kucaklarımıza.

Insallah saglikli ve hayirli bir sekilde kucagimiza aliriz canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah dualarimdasiniz canim benim hastaneye neden gittin rahatsizligin neydi gelismeleri bizi burdan bilgilendir xanim

Insallah saglikli ve hayirli bir sekilde kucagimiza aliriz canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah dualarimdasiniz canim benim hastaneye neden gittin rahatsizligin neydi gelismeleri bizi burdan bilgilendir xanim
Allah razı olsun canım. Ağrım oldu hep bugun vajinal bölgede hissettim hep hareketlerini sanki eli kolu çıkıcak gibiydi. Doktora mesaj yazdm hastaneye gelmemi söyledi. Ilaclara rağmen sancım azalmıyor cok kasılıyorum. Vurulan ciger geliştiricinin uzerinden en azından 12 saat geçsin dediler. Bekliyoruz yarın doğum olabilirmiş.

Saglikli bir sekilfe kucagina alirsin insallah bol dua oku ayetel kursi rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah bebegin kilosu nekadar soyledilermi

Geçmiş olsun canım stres yapma hayırlısı ile geçsin inşallah vaktinde kucağına alırsın.Ocak annesi olup aralıkta doğan aceleci bebek epey oldu sağlıklı olun önemli olan o dualarımdasın

Saglikli bir sekilfe kucagina alirsin insallah bol dua oku ayetel kursi rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah bebegin kilosu nekadar soyledilermi

Geçmiş olsun canım stres yapma hayırlısı ile geçsin inşallah vaktinde kucağına alırsın.Ocak annesi olup aralıkta doğan aceleci bebek epey oldu sağlıklı olun önemli olan o dualarımdasın
Sagolun kızlar taburcu oldum evime geldim cok şükür. Simdilik doğum engellendi 1 hafta evde yatış verdi. İnşallah bekler bebeğim sabırsız olmaz. Doğum sancısı çektim ama açılmam olmadı 1 cm ile kaldı. 3 kere çatı muayenesi oldum. Korkulcak bişey yok muayenede merak etmeyin söylemek istedim.

Cati muanesi bir kere oldum 36 bitmeden acile gitmeyecegim insallah cok etkilendim cok sukur canim bundan snra dinlen bir iki hafta yat uzan ondan snra bol yuruyus yaparsin

Çok zor annelik 16 gün oldu uyku uyumuyorum 10 kilo verdim. Hastanede bir gece kaldım çıkarken 1880 di kuzum epidural yaptılar ve ben tok karna gittiğim için azıcık sıkıntı oldu birde tansiyonum çok düştü 3-2 oldu şuan dikişlerim iyi ben çöpe döndüm kızım da büyümeye çalışıyor

Geçmiş olsun canım benim dikkat et

İşte bu yüzden cennet annelerin ayakları altında annelik gerçekten zor deniyor ama nimeti güzel.Allah kolaylık versin canım büyür büyür inşallah daha beklemedeyim ben de 37+4 olduk haftaya randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…