- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.521
Hastanede uzak sabahda midem bulaniyor gidip bos donerim diye gidemedim uyku duzenim cok bozulmusya dun gece uyuyamadim sabaha kadar sabahta 9da uyumamisken ev isi yapayim dedim ev isi yaptim ev isi kahvalti derken saat 12 bucukta uyudum 5te kalktim tekrar uyudum 7de kalktim yemek hazirlayip yemem derken saat 9da tekrar uyudum simdi kalktim simdi uyku hic yok uyumayacagim gece 12de uyuyacagim diyorum gozlerim kendiliginden kapaniyor insallah dogumdan snra cok zorlanmayizGitsen de yine muayene etmiyor mu dr araya alma durumu vs. Evet cok şükür iyi büyüyor senin minigin de almıştır insallah :) 32 de iken 1932 idi .Ah o uykular uyuyabildigim kadar uyuyorum ben de doğumdan sonra biraz zor :))
Ayy Allah analı babalı büyütsün insallah cAnim erkenci davranmış minigin 2018 bitmeden kaçırmak istememişAnnelik zor ama en güzel şeydir eminim hamilelikte bile verdiği duygu anlatılmaz yaşanır. Hastanede misin eve geçtiniz mi ? Doğum epidural miydi spinal miydi sonrasında çabuk toparlanirsın ınşallah canım
Bende çok kasılma yaşıyorum çatı ağrılarım başladı bazen hareketlerini o kadar aşağıda hissediyorum ki çıkıcak diyorum. Ayy bi tuhaf oldum duygulandım mesajını okuyunca canım bu bebekler ne kadar aceleci böyle :) Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyüsün inşallah. Amin canım inşallahKızlar ben 36+4 de Doğum yaptım sürekli önümde toplanıyordu kasılma bi gittim nst de sancı 100 çıktı açılmam başlamış ama sancım yoktu kalp atışları düzensizleşince acil sezeryana aldılar 2 kg bir kız çocuğu nasip etti çok şükür rabbim bana sizde sağ Salim vaktinde kucağınıza alın inşallah
Benimde 2 ocakta randevum var doktorum ne dicek merak ediyorum. Hiç nstye girmedim bu gittiğimde girerim herhalde. Ağrılarım kasılmalarım iyice arttı bunlar yetmiyomus gibi mide bulantısı da çoğalarak geri döndü. Bende durumlar vahim siz iyi olun bari kızlar :) prensese de maşallahHayırlı cumalar kızlar :)
Nasıl gidiyor hamileliğiniz ? Dün kontrolümüz vardi sata gore 35+3 ultrasonda 34+4 2512 gr olmuş prensesim .Nst de sancı da çıkmadı şükür her sey yolunda haftaya nst icin tekrar gideceğim bakalim sizde durumlar nasıl ?
Uyku düzensizliği bende de var canım ya geceleri hic uyuyamıyorum surekli tuvalete kalkıyorm saga sola dönmeye çalışırken bi bakıyorum sabah olmuş. Son ay gercekten cok zormus Rabbim vaktinde sağlıkla hayırlısıyla bizi de kavustursun inşallah bebislerimizeHastanede uzak sabahda midem bulaniyor gidip bos donerim diye gidemedim uyku duzenim cok bozulmusya dun gece uyuyamadim sabaha kadar sabahta 9da uyumamisken ev isi yapayim dedim ev isi yaptim ev isi kahvalti derken saat 12 bucukta uyudum 5te kalktim tekrar uyudum 7de kalktim yemek hazirlayip yemem derken saat 9da tekrar uyudum simdi kalktim simdi uyku hic yok uyumayacagim gece 12de uyuyacagim diyorum gozlerim kendiliginden kapaniyor insallah dogumdan snra cok zorlanmayiz
Dogumdan snra insallah zorlanmayiz benim uyku duzensizligim erken basladi amin insallah saglikli ve hayirli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah rabbim gucten kuvvetten dusurmesin insallahUyku düzensizliği bende de var canım ya geceleri hic uyuyamıyorum surekli tuvalete kalkıyorm saga sola dönmeye çalışırken bi bakıyorum sabah olmuş. Son ay gercekten cok zormus Rabbim vaktinde sağlıkla hayırlısıyla bizi de kavustursun inşallah bebislerimize
Benimde 2 ocakta randevum var doktorum ne dicek merak ediyorum. Hiç nstye girmedim bu gittiğimde girerim herhalde. Ağrılarım kasılmalarım iyice arttı bunlar yetmiyomus gibi mide bulantısı da çoğalarak geri döndü. Bende durumlar vahim siz iyi olun bari kızlar :) prensese de maşallah
Amin canım inşallah. Bilmiyorum dk tutmadım ama düzenli kasılmalar değil gün içinde kasılmalar yaşıyorum artık sıklastı. Doktora gidicem az kaldı diye de bekliyormHadi bakalım güzel haberlerle gelirsin insallah. Kasılma cok mu oluyor kasilma başladığı anda eğer 10 dk yi geçiyorsa dr a gitmek gerekiyormus ya da sağlık ocağına kalp atışı dinlet ebe soyledi bana.
Kizlar nasil gidiyor benim prenses eliyle ayagiyla artik bilmiyorum hangisiyse cikacak gibi itiyor
Bizim prenseste gohsun altinda tekmesini hissediyorum bir tuhaf oluyorum bide kasiklarimda elini hissediyorum cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin insallah sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallahİyi gidiyor şükür ayakları sagda benim prensesin hıçkırık tutuyor arada o tuhaf oluyor :))
Insallah saglikli ve hayirli bir sekilde kucagimiza aliriz canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah dualarimdasiniz canim benim hastaneye neden gittin rahatsizligin neydi gelismeleri bizi burdan bilgilendir xanimKızlar ben hastanedeyim sancılarım yüksek çıkıyor. Her ihtimale karşı bebek için ciğer gelistirici vuruldu. Bana da iğne hap serum sürekli bişeyler veriyorlar. 1 cm açılmam oluşmuş. Lütfen dua edin hepimiz vaktinde alalım kucaklarımıza.
Allah razı olsun canım. Ağrım oldu hep bugun vajinal bölgede hissettim hep hareketlerini sanki eli kolu çıkıcak gibiydi. Doktora mesaj yazdm hastaneye gelmemi söyledi. Ilaclara rağmen sancım azalmıyor cok kasılıyorum. Vurulan ciger geliştiricinin uzerinden en azından 12 saat geçsin dediler. Bekliyoruz yarın doğum olabilirmiş.Insallah saglikli ve hayirli bir sekilde kucagimiza aliriz canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah dualarimdasiniz canim benim hastaneye neden gittin rahatsizligin neydi gelismeleri bizi burdan bilgilendir xanim
Saglikli bir sekilfe kucagina alirsin insallah bol dua oku ayetel kursi rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah bebegin kilosu nekadar soyledilermiAllah razı olsun canım. Ağrım oldu hep bugun vajinal bölgede hissettim hep hareketlerini sanki eli kolu çıkıcak gibiydi. Doktora mesaj yazdm hastaneye gelmemi söyledi. Ilaclara rağmen sancım azalmıyor cok kasılıyorum. Vurulan ciger geliştiricinin uzerinden en azından 12 saat geçsin dediler. Bekliyoruz yarın doğum olabilirmiş.
Kızlar ben hastanedeyim sancılarım yüksek çıkıyor. Her ihtimale karşı bebek için ciğer gelistirici vuruldu. Bana da iğne hap serum sürekli bişeyler veriyorlar. 1 cm açılmam oluşmuş. Lütfen dua edin hepimiz vaktinde alalım kucaklarımıza.
Saglikli bir sekilfe kucagina alirsin insallah bol dua oku ayetel kursi rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah bebegin kilosu nekadar soyledilermi
Sagolun kızlar taburcu oldum evime geldim cok şükür. Simdilik doğum engellendi 1 hafta evde yatış verdi. İnşallah bekler bebeğim sabırsız olmaz. Doğum sancısı çektim ama açılmam olmadı 1 cm ile kaldı. 3 kere çatı muayenesi oldum. Korkulcak bişey yok muayenede merak etmeyin söylemek istedim.Geçmiş olsun canım stres yapma hayırlısı ile geçsin inşallah vaktinde kucağına alırsın.Ocak annesi olup aralıkta doğan aceleci bebek epey oldu sağlıklı olun önemli olan o dualarımdasın
Cati muanesi bir kere oldum 36 bitmeden acile gitmeyecegim insallah cok etkilendim cok sukur canim bundan snra dinlen bir iki hafta yat uzan ondan snra bol yuruyus yaparsinSagolun kızlar taburcu oldum evime geldim cok şükür. Simdilik doğum engellendi 1 hafta evde yatış verdi. İnşallah bekler bebeğim sabırsız olmaz. Doğum sancısı çektim ama açılmam olmadı 1 cm ile kaldı. 3 kere çatı muayenesi oldum. Korkulcak bişey yok muayenede merak etmeyin söylemek istedim.
Gitsen de yine muayene etmiyor mu dr araya alma durumu vs. Evet cok şükür iyi büyüyor senin minigin de almıştır insallah :) 32 de iken 1932 idi .Ah o uykular uyuyabildigim kadar uyuyorum ben de doğumdan sonra biraz zor :))
Ayy Allah analı babalı büyütsün insallah cAnim erkenci davranmış minigin 2018 bitmeden kaçırmak istememişAnnelik zor ama en güzel şeydir eminim hamilelikte bile verdiği duygu anlatılmaz yaşanır. Hastanede misin eve geçtiniz mi ? Doğum epidural miydi spinal miydi sonrasında çabuk toparlanirsın ınşallah canım
Geçmiş olsun canım benim dikkat etSagolun kızlar taburcu oldum evime geldim cok şükür. Simdilik doğum engellendi 1 hafta evde yatış verdi. İnşallah bekler bebeğim sabırsız olmaz. Doğum sancısı çektim ama açılmam olmadı 1 cm ile kaldı. 3 kere çatı muayenesi oldum. Korkulcak bişey yok muayenede merak etmeyin söylemek istedim.
Çok zor annelik 16 gün oldu uyku uyumuyorum 10 kilo verdim. Hastanede bir gece kaldım çıkarken 1880 di kuzum epidural yaptılar ve ben tok karna gittiğim için azıcık sıkıntı oldu birde tansiyonum çok düştü 3-2 oldu şuan dikişlerim iyi ben çöpe döndüm kızım da büyümeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?