Mayıs ayında hamile kalanlar:)

İnan canım o gün sadece kasılmam biraz fazla normal mi diye yemekten sonra bi uğrayıp sorayım demiştim nst de %100 sancı ve 2-3 cm açılma ağrı eşiğin çok yüksek nasıl hissetmiyorsun dediler sonra kalp atışları düzensizleşti doktorum acil sezeryan ekibini hazırlayın deyince ne olduğunu şaşırdım ne çantam hazırdı ne evi temizletmiştim 24 gün erken çıktı geldi şimdi hamileliği aramıyorum desem yalan iyi dinlen yorma kendini çok kilo verdim uykusuzluk süt sağma derken ki süt depoladığın yağla doğru orantılı o yüzden iyi beslen mama takviye yapmak zorunda kaldım

İşte bu yüzden cennet annelerin ayakları altında annelik gerçekten zor deniyor ama nimeti güzel.Allah kolaylık versin canım büyür büyür inşallah daha beklemedeyim ben de 37+4 olduk haftaya randevum var

Erken Doğum falan baya depresyon da yaşıyorum ama onun yüzünü görmek mükemmel ağlaması da içimden parça kopartıyor

Kizlar nasilsiniz ne durumdasiniz 37.2 olduk sukur sali gunu haftalik kontrolum var sizde gelismeler nasil

Kizlar nasilsiniz ne durumdasiniz 37.2 olduk sukur sali gunu haftalik kontrolum var sizde gelismeler nasil

39+0 olduk sancı vs yok cuma kontrol vardı suyun da iyi dedi normal doğum görünüyor ama daha çatı muayenesi yapmadı bu cuma tekrar çağırdı bakalım ne olacak :) kilomu da 3077 gr 49 cm senin nasıl gelişimi ağrın kasılman vs oluyor mu

Bende bu sabah haftalik kontrolume gittim 37.4 um ama ultraaonda 37.2 gozukuyor kilosunuda 3200 dedi banada plesenta suyu bas asagi gelis hersey normal gozukuyor ama 40.haftaya kadar hicbirsey net degil dedi bide bu aralar istahim fazla acilmis bebek kilo aldigindan dolayi mi acaba

Maşallah ultrason ölçümü yanıltıyor bazen biraz oynarsa değişiyor. Benim de net değil haftayı geçerse 2 güne bir kontrole gelirsin dedi. Bugün de nezle öksürük oldum yarına aldım randevuyu ne olur ne olmaz. Son haftalar hızlı kilo alıyorlarmış Dr bana fazla olursa doğum da zor olur iyi bu dedi :))

Evet saglikli olsunlarda insallah bir avazda dogurmak nasip olsun insallah kilolu olunca Dogum zormu olur dedi bide iyimi dedi

Amin inşallah canım:) kilolu olursa zor olur dedi
Insallah sag salim atlaririz kucagimiza almak nasip olsun insallah kaynanamda yanima geldi oda israrla normal olmasi icin her agrinda doktora gitmeyecegiz diyor ana kucagi aldinmi yoksa sadece pusetmi ben puset aldim ana kucagi almadim eski adet diye dusundum ama hala kullanan varmis

Amin amin inşallah evt doğru demiş kv sancı arası sıklaşınca gitmek gerekiyormuş 5 dk ya düşünce hastane uzaklığını da göze almak lazım . Ben de sadece puset aldım ablam anakucağı bana gereksiz geliyor puset hem bebek de rahat eder kış günü bir de anakucağı taşırken düşmek de var Allah korusun evde de puseti kullanacağım uyumadığı zamanlar tabi kucaktan indirebilirsem

Ana kucagi bu bez parcasi olana denilir degilmi kafam karisti pusetede ana kucagi deniliyor cunku

Doğuran var mı biz bir aylık olduk teyzeleri
Allah bagislasin bizlere saglikli ve hayirli dogum olsun insallah rabbim evladimizi bize bagislasin insallah bugun baya sancim oldu karnimin kenarlari agriyordu oturamiyordum uzanamiyordum bir bucuk saat surdu ama agriyla beraber beyaz sumuksu akinti geldi acaba dogummu yaklasti

Hiç bilmiyorum Dr a sormuştum benim ilk hamileliğim su veya nişan gelince ne kadar sürede gelmem gerek dedim öncelikle panik yapma kan gelirse gelirsin suyun da gelebilir sadece yine gel duruma göre sancın az olursa yine eve göndeririz demişti

Ben yaptım canım erken doğum oldu bu sefer durduramadık bebeğim bugün 19 günlük dediğin gibi anne olmak çok zormuş ben şimdiden uyumayı çok özledim
Hayirli olsun normalmi oldu sezeryanmi oldu bende hala beklemedeyim bugun yarin da gelebilir yarinda kontrolum var kac kilo dogdu prensesin ismini ne koydunuz

Sabahlari kokten temizle deseler iki kere temizlerim agrim olmaz ama ogleden snra agrim oluyor halsiz dusuyorum bu agrilari cekmek normal sonucta hamilelik kolay bisey degildir rabbim cumleten yar ve yardimiz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…