Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Hayirli olsun normalmi oldu sezeryanmi oldu bende hala beklemedeyim bugun yarin da gelebilir yarinda kontrolum var kac kilo dogdu prensesin ismini ne koydunuz
Normali denedim canım 9 cm kadar açılmam oldu ama bebeğimin başı tam olarak kanala girmedi o kadar ağrı sancıyı boşuna çektim. Doktorum ikimizi de tehlikeye atmamak adına acil sezeryana aldı spinal oldum. Kızım 3000 gr doğdu ismi de Doğa sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah kızlar

Allah bagislasin canimya hepimiz normal istiyoruz ama ne olacagi belli olmaz rabbim saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin insallah masallah ismide guzelmis bende isim begeniyorum esimin begenmiyor ama nedense onun begendiginide cabuk begeniyorum biz kadinlar ne kadar yumusak kalpliyizya

Kaçıncı haftada doğum yapmıştın benim yarın 40+0 oluyor henüz bir şey yok :) Amin inşallah. Doğa'ya da hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim

Kizlar bugun kontrolden geldim doktor kilosu 3100 dedi gecen haftada 3100 dedi neden kilo almadi dedim son haftalarda olur oyle dedi suan 38+4gunluguz cok sukur

Kizlar bugun kontrolden geldim doktor kilosu 3100 dedi gecen haftada 3100 dedi neden kilo almadi dedim son haftalarda olur oyle dedi suan 38+4gunluguz cok sukur

Maşallah benim de bugün 40+0 idi çatı muayenesi yaptı 1cm açıklık varmış çarşamba günü açılma devam etmezse suni sancı verilecek hayırlısı ile 30 ocakta kavuşacağız prensesimle kilomuz da 3300 ama dr 3200 kabul edelim dedi

Masallah saglikli ve hayirli bir sekilde gelsinler insallah bu gidisle en son doguran ben olacagim ama tabiki insallah saglikli ve hayirli olsunlar insallah yurumekte bazen zorlaniyorum doktora syledim son hafta ondandir dedi ama acaba baska doktorami gitsem

Amin canım cumlemizinkini. Eşim benim bulduklarıma hep bişey derdi o akşam çektiğim sancıyı ağrıyı görünce benim karışmaya hakkım yok ne istiyosan o olsun kızımızın ismi dedi :)

Oy canım ya tebrik ederim güle güle büyüt çok zor kolik olmaz umarım benimki kolik kök söktürür bana şimdiden 39 kiloya kadar indim uyku falan sıfır bayılıp kalıcam
Sağol canım. Gazını çıkarmak büyük sıkıntı ya o kadar uğraşıyorum ağızdan gaz çıkarmadıgı sürece kesinlikle rahatlamıyor ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor çıkmıyor da bi türlü napcagımı sapıttm. Tecrübesizlik cok zormus bende cok zayfladm ve aşırı iştahsızlık var. Emzirmek için de yemek gerekiyor. Kafayı yicem sanırım

Amin inşallah canım baskı artık aşağıda olduğu için normal ama yürü bol bol açılmayı etkiliyormuş de bana yürü dedi bakalım çarşambaya kadar ilerler inş açılmam. Diğer Dr da aynı şeyi söyler ama için rahat edecekse git :)

Yiyin yemeğinizi benim sütüm kesildi yememekten uyumamaktan

mevsiminegore gore dogum yaptinmi kac gunun kaldi

Yaptım canım çok zor geçti normal ile başlandı suni sancı verildi 12 saat çektim ama dayanamadım açılma 3 cm de kaldı sezeryan oldum çarşamba akşamı 21.58 de dünyaya gözünü açtı prensesim şimdi evimizdeyiz çok şükür
Senin nasıl durum?

Oyyy masallah prensese bir tek ben kaldim bugune kadar geldim rabbim saglikli ve hayirli bir sekilde evladima kavustursun insallah Beklemedeyim suan pazartesi kontrolum var 39+1 haftamdayim ultrasonda iki gun geride bakalim pazartesi ne diyecek doktor nstede ne cikacak sancin nasildi agrilari falan bide bebegin kilosu nekadardi ismini ne koydunuz

40+2 idi benim doğumun olduğu gün 2 gün önce açıklık 1 cm idi suni sancı ile başlattı sabah 9.30 da ilk 1 saat bir şey olmadı ama sonrası gelen sancılar yine sık değildi beni kontrol için çatı muayenesi vs canım çok yandı saat 16.00 da az bir şey suyum geldi sonra kendi sancılarım başladı 3 cm açıklık olmuş hala saat 21.30 a kadar ağlayarak sancı çektim kuru ağrıydı sıklaşmadı ama her girdiğinde yerimde duramadım nefes al ver halim hiç kalmadı sonra Dr geldi en son baktı hiç ilerleme olmamış ben sezeryan istiyorum dedim hemen yarım saat içinde her şey bitti şükür spinal sezeryan oldum hiç korkmadan gittim o kadar ağrıdan sonra giderken bile sancı giriyordu. Ama sonucu çok güzel 3400 gr 51 cm doğdu meleğim sağlık sıkıntımız da yoktu ilk emmeyi de yaptı ağız( sütten önce gelen) hemen geldi benim ertesi günü çıktık şükür en güzel doğumla kucağına alırsın inşallah. İsmimiz de Nilay bugün babamız adını koydu

Kizlar dua edin benim icin evladimi saglikli ve hayirli bir sekilde kucagima almak nasip olsun insallah suan 39 + 5 olduk kuzum haftaya cuma gunum gecmis oluyor saglikla hayirla gelsin kuzum insallah

Kizlar dua edin benim icin evladimi saglikli ve hayirli bir sekilde kucagima almak nasip olsun insallah suan 39 + 5 olduk kuzum haftaya cuma gunum gecmis oluyor saglikla hayirla gelsin kuzum insallah

İnşallah kazasızca kurtul canım doğum ağrısı acısı her şey geçiyor merak etme 6 günlük olduk evlat olunca insan her şeye katlanıyor

İnşallah kazasızca kurtul canım doğum ağrısı acısı her şey geçiyor merak etme 6 günlük olduk evlat olunca insan her şeye katlanıyor
Insallah insallah artik dun geceden itibaren saatte 1 gelen sirt agrisi olustu yegenim ebe agrilar gittikce cogalacak diyor rabbim hastaneye gittigim gjbi dogurmak nasip olsun insallah artik saglikli ve hayirli bir sekilde kucagima alayim insallah rabbim evlatlarimizi bize bagislasin insallah isteyen herkesede bu duyguyu tattirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…