- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.581
Cok sukur evldima saglikli bir sekilde kavustum normal dogum olduMaşallah Allah analı babalı büyütsün canım normal doğum mu sezeryan mı oldu
Gözün aydın canım prensese kavuşmuşsun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahYaptım canım çok zor geçti normal ile başlandı suni sancı verildi 12 saat çektim ama dayanamadım açılma 3 cm de kaldı sezeryan oldum çarşamba akşamı 21.58 de dünyaya gözünü açtı prensesim şimdi evimizdeyiz çok şükür
Senin nasıl durum?
Gözün aydın canım sende kavuşmuşsun prensese sağlıkla büyüsün inşallah. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınCok sukur evldima saglikli bir sekilde kavustum normal dogum oldu
Nasıl durumu canım atlatabildi miKizlar bebegim sarilik oldu lutfen dua edin insallah cabuk iyilesir
Yorgun uykusuz bi yerlerde düşüp kalıcam diye korkuyorum :) altını degistir emzir gazını çıkar uyut hayat bundan ibaret :) tam uyudu biraz dinleneyim yada is yapayım derken bi çığlık ve sil baştanKızlar nasıl gidiyor bebekli hayat? :)
Biz 17 günlük olduk emme-uyku akşamları biraz ağlama seansı :))
Yorgun uykusuz bi yerlerde düşüp kalıcam diye korkuyorum :) altını degistir emzir gazını çıkar uyut hayat bundan ibaret :) tam uyudu biraz dinleneyim yada is yapayım derken bi çığlık ve sil baştan
Cok sukyr toparladı bıraz sutum yetmıyor dıye kıloda kaybettı 3 gun kuvezde kaldı sımdı mamayada basladık sımdıde isılık cıktı kızımdaNasıl durumu canım atlatabildi mi
Sımdılık ıyı benım bebegım kılo verdı 3 gun kuvezde kaldı 2 saatte bır hem sut hem mama verıyorum uykusuzluk dız boyuNasılsınız kızlar nasıl gidiyor annelik :)
Sımdılık ıyı benım bebegım kılo verdı 3 gun kuvezde kaldı 2 saatte bır hem sut hem mama verıyorum uykusuzluk dız boyu
Geçmiş olsun canım daha iyisin umarımAynı durum :) bende de hamilelikten dolayı safra kesesi taşı çıktı ameliyat tek çözüm Haftaya olacağım tekrar o atağı yaşamak istemiyorum doğum ağrısından beter
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl bebişSımdılık ıyı benım bebegım kılo verdı 3 gun kuvezde kaldı 2 saatte bır hem sut hem mama verıyorum uykusuzluk dız boyu
Ahh hem de nasılNasılsınız kızlar.. Ne kadar zormuş bebekli hayat ama bi o kadar da güzel
Geçmiş olsun canım daha iyisin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?