Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kolera_vebasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.495
21
158
İsim Bat Sonuç
nazar boncuğum 4 Mayıs hamile
hurremx 4 Mayıs hamile
nerisona 12 Mayıs hamile
rabia1984 8 Mayıs hamile
fer22 13 Mayıs hamile
personall 8 Mayıs hamile
hicran 16 Mayıs hamile
burcuizmir 20 Mayıs hamile
eyllull 21 Mayıs hamile
pembeli86 hamile
nurummm 26 Mayıs hamile
magic16 02 Haziran hamile
ncncn hamile
haticeemm hamile
pedaliza hamile
leader 21 Haziran hamile
kirmizicilek16 hamile
ecrinim32 4 Temmuz hamile
kedimeri 30 Haziran
luckyincident 4 Temmuz
zeytin 6 Temmuz
cucu 7 Temmuz
beralku 7 Temmuz
zuyal 17 Temmuz
snek18 24 Temmuz
morçilek 3 Ağustos
kolera eylüle kadar korunma

Giriş Yap | Facebook
FACE GRUBUMUZ :)

Son düzenleme:
amin allah herkese nasip etsin.....benim adet düzensizliğim var ama bakalım çalışmalara son gaz devam:)

ben de ben de, allahın izniyle ben de mayıs ayında hamile kalmak istiyorum. regl olmak üzereyim, 3-5 güne olurum. sonrasında denemelere başlayacağız. inşallah allah hepimize nasip eder. kızlar bence takip listesi yapalım ne dersiniz?

bende adet olmayı bekliyorum daha sonrası umarım mayıs ayında hamileler listesinde yerimizi alırız.

öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum :124:

bizde nisanın sonunda başladık çalışmalara inşallah mayıs ayında hamile kalırım

hepimizin anne olmasını diliyorummmm

listemizi yapalım eklettirmek isteyenler yazsın kızlar

isim yaş bat (beklenen adet tarihi)

kolera_vebasi 26 6 mayıs

Merhaba arkadaşlar, 2 aydır deniyoruz olmadı bugün regl oldum. İnşallah mayısta evliliğimizin 1. yılını doldurcağız bize güzel bir hediye olur. Ben kafama fazla takıyorum, şu anda görünen tek sorun o, 32 günde normal döngüm ama yumurtlama tarihim hep değişiyor onu da tesadüf öğrendim doktara gittiğimizde 2 kontrolde 1inde 16.gün 1.inde 19.gündü. Allah herkesin gönlüne göre versin.

o zamaaan sana hergün yumurtlama dönemi inşallah mayısta hamiş kalırsın canım

Amin inşallah canım, Allah tüm isteyenlere versin. Bu konuyu kimseyle paylaşamamıştım, soranlara daha düşünmüyoruz diyoruz, şimdi herkeste bir beklenti olmasın sormasınlar noldu noldu diye, bu sefer ben daha çok stres olurum. İçimi döktüm burda rahatladım Yaşım 28 bu arada.

vallahi bizde daha düşünmüyoruz diyoruz herkeze şimdi olur olmaz kimseyi umutlandırmak istemiyoruz eşimle. bende adet düzensizliği var canım her ay geliyor ama günü tutmuyor. bakalım inş.mayısta hepimizin kucagu dolar

20 subat-30 martta geldi bakalım nisanda kaçında gelecek.yumutlama günlerimi takip etmeye çalışıyorum ama bakalım sonucu ne olacak :)

hoşbulduk kolera vebası umarım hepimizin dilekleri gerçek olur. ben 2-3 gün içerisinde regl olacağım. sonrası için de bol bol çalışma... net olmasada benim bat ım 15 mayıs yaşım 31. buarada şekerim istersen kilo ve kaçıncı hamilelik olduğunu da ekleyelim.

kızlar ayrıca aranızda ilaç veya bitkisel yöntemler kullanan var mı? laf aramızda ben de benim kocişe 2 gündür keçi boynuzu pekmezi içiriyorum :78:

Merhaba arkadaslar bende Mayıs ayında hamile kalmayı bekleyenlerdenim 7 aydır bebek istiyoruz yas 22 bat 8 Mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…