Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

minnoşlarımm napıyorsunuz hepinizi özledimm çok bebişim hala daha yok umarım gelecek ay olur diye dualr ediyorum bu topik iflah olurmu bilmiyorum toparlanalım artık valla sizin yüzünüzden eylül topikinde geziniyorum orada güzel ama sizi daha çok özledim hepinize selam eder gözlerinizden öperimmm

bilgemadamcım nasılsın canım.vallahi özlettin kendini

bu topikten bişey olmaz artık. bi soru sorduk kimse bişey yazmadı. eskiden böyle miydi

çok fazla giremiyoruz ya farketmemiş olabiliriz canım benim kısma
nasılsın iyisindir inşallah
soruna gelince o ilacı daha önce duymadım canım ama adetin düzene girmesi için erken başlaman gerekiyordur belki yumurtlama günlerinide düzene koyuyordur..
banada doktorum aynı sana dediği gibi dedi regl ol gel hormon testi yapalım dedi sen sakın sıkma canını inşallah gelmez kırmızılar da bebiş gelir..

berrecim artık eskisi gibi değilim. aman neden olmadı aman bu ay da olmadı die kafama takmıorum. rahatım çok şükür. bi problem vardı o yüzden gittim doktora doktorda bana sanki çocuğum olmuomuş gibi muamele yaptı. :) bana göre hava hoş da eşim bu konuya bayağı bi gücendi :) şu hormon testlerini yaptırayımda içim rahat olsun. hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebeğim...

arkadaşlar yeni topikimiz açılmıştır tüm mayıs çiçeklerini yeni topikimize bekliyorum maili olanlara mail attım olmayanlar da burdan görüp buyursun gelsinnn
bize hergün bayrammm bebiş olsun olmasın topikimizin adı:)))

ilk bo topiğe yazmıştım hamile olmak istediğimi ve aylar sonra sonunda hamile kaldım inşallah keseyide kalp atışlarınıda duyarum
rabbim herkese nasip etsin dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…