Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar ayrıca aranızda ilaç veya bitkisel yöntemler kullanan var mı? laf aramızda ben de benim kocişe 2 gündür keçi boynuzu pekmezi içiriyorum :78:

Bende hayit tohumu iciyorum esim de keçi boynuzu pekmezi iciyo bide ben gecen ay preseed kullandım bu ayda kullanicam

isim ------------------------------------ yaş------------kaçıncı gebelik --------------------bat

kolera_vebasi-------------------------------26------------------1------------------------------ 6 mayıs
cansi-----------------------------------------22---------------------------------------------------8 mayıs
tolsan---------------------------------------31--------------------------------------------------15 mayıs

liste için ekleyelim arkadaşlar

Son düzenleme:

zaten bu beklentiler olmasa bu kadar strese girmicez dimi :44: Banada önüne gelen soruyo bebiş yokmu die

zaten bu beklentiler olmasa bu kadar strese girmicez dimi :44: Banada önüne gelen soruyo bebiş yokmu die

ya hiç sorma bana da bu ara çok soruyorlar hatta saklıyo musun diye soran bile var, ben öğretmenim bu sene okulda dört hamile vardı onlara da baktıkça bana sarıyorlar bakalım denemeler işe yarayacak ve bizde ay evet var işte var rahatladınız mı diye sorabilecek miyiz acaba..

bu arada kolera vebası benimde allah verirse ilk hamileliğim olacak.. bir de hiç aynı anda online olamıyoruz hiç birimiz. herkes hangi saatler arasında yoğunluklu giriyor acaba... ben genellikle 3 ten sonra giriyorum foruma.. sizlerde yazarsanız belki aynı saatlerde buluşuruz

Son düzenleme:
isim ------------------- yaş------------kaçıncı gebelik --------------------bat

kolera_vebasi-------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
tolsan---------------31--------------------------------------------------15 mayıs
haticemm----------25--------------------------------------------------10 mayıs

Son düzenleme:

öğretmenim canım benim :) inşallah mayıs ayında sende hamiş olursun
hangi saatte girdiğim belli olmuyor benim. muhasebeciyim bende ama satınalma insan kaynakları hepsine bakıyorum. yani çok yoğun oluyorum. bu stres altında nasıl gebe kalırım onu da bilmiyorum evde net yok o yüzden gündüzleri girebiliyorum öptüm seni

Yaş: 28 ilk olacak hamilelik inşallah bat: 12 mayıs. Ben hemen tutmayınca ilkinde doktora koştum. Doktor güldü bana, git kafana takma dedi, herşey normal görünüyor, daha ilk denemede tutmayınca yumurtlama takibi yapılmaz dedi. Gönderdi eve, bu ay takmıcam inşallah

kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25--------------------------------------------------10 mayıs
snek18--------------28-------------------1------------------------------12 mayıs
tolsan---------------31--------------------------------------------------15 mayıs

insan ister istemez takıyo ama bende ilk denemede hamile kalırım sanmıştım

nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
haticemm-------------25--------------------------------------------------10 mayıs
snek18--------------28-------------------1------------------------------12 mayıs

kızlar ya birşey soracagım.adet bitiminin 9.gününde idrar gebelik testi doğru çıkarmı yoksa kan testimi yaptırayım....çok kötü grıp oldum antibiyorik almam lazım ama ya hamileysem diye ilaç almaktan korkuyorum.

her ihtimale karşı sen bi kan testi yaptır canım emi. çok geçmiş olsun

kismet olursa evettt, bende hamile kalmak istiyorum ....
Rabbim isterse, zaten yeni cesaretimi topladim, tekrar korkmadan umarim nasip olurda, orta kati kiraya veririm yavruma

test yapmak icin keskem biraz daha beklesen, illa antibiyotik alman gerekiyormu??
cok gecmis olsun canim.

test yapmak icin keskem biraz daha beklesen, illa antibiyotik alman gerekiyormu??
cok gecmis olsun canim.

çok teşekkür ederim canım.test için çok erken demi....suanda bol bol nane limon ve ıhlamur içiyorum.çalışan birisiyimde.dün erken ayrıldım işyerinden biraz yatıp dinleneyim diye.o beni biraz olsun rahatlattı canım.
canım sence dogru test sonucu nezaman çıkar bir fikrin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…