- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
kızlar ayrıca aranızda ilaç veya bitkisel yöntemler kullanan var mı? laf aramızda ben de benim kocişe 2 gündür keçi boynuzu pekmezi içiriyorum :78:
Amin inşallah canım, allah tüm isteyenlere versin. Bu konuyu kimseyle paylaşamamıştım, soranlara daha düşünmüyoruz diyoruz, şimdi herkeste bir beklenti olmasın sormasınlar noldu noldu diye, bu sefer ben daha çok stres olurum. Içimi döktüm burda rahatladım Yaşım 28 bu arada.
zaten bu beklentiler olmasa bu kadar strese girmicez dimi :44: Banada önüne gelen soruyo bebiş yokmu die
ya hiç sorma bana da bu ara çok soruyorlar hatta saklıyo musun diye soran bile var, ben öğretmenim bu sene okulda dört hamile vardı onlara da baktıkça bana sarıyorlarbakalım denemeler işe yarayacak ve bizde ay evet var işte var rahatladınız mı diye sorabilecek miyiz acaba..
bu arada kolera vebası benimde allah verirse ilk hamileliğim olacak.. bir de hiç aynı anda online olamıyoruz hiç birimiz. herkes hangi saatler arasında yoğunluklu giriyor acaba... ben genellikle 3 ten sonra giriyorum foruma.. sizlerde yazarsanız belki aynı saatlerde buluşuruz
isim ------------------- yaş------------kaçıncı gebelik --------------------bat
kolera_vebasi-------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
tolsan---------------31--------------------------------------------------15 mayıs
haticemm----------25--------------------------------------------------10 mayıs
Yaş: 28 ilk olacak hamilelik inşallah bat: 12 mayıs. Ben hemen tutmayınca ilkinde doktora koştum. Doktor güldü bana, git kafana takma dedi, herşey normal görünüyor, daha ilk denemede tutmayınca yumurtlama takibi yapılmaz dedi. Gönderdi eve, bu ay takmıcam inşallah
insan ister istemez takıyo amabende ilk denemede hamile kalırım sanmıştım
canım ne kadardır deniyorsunuz?
kızlar ya birşey soracagım.adet bitiminin 9.gününde idrar gebelik testi doğru çıkarmı yoksa kan testimi yaptırayım....çok kötü grıp oldum antibiyorik almam lazım ama ya hamileysem diye ilaç almaktan korkuyorum.
teşekkür ederim canımher ihtimale karşı sen bi kan testi yaptır canım emi. çok geçmiş olsun
kızlar ya birşey soracagım.adet bitiminin 9.gününde idrar gebelik testi doğru çıkarmı yoksa kan testimi yaptırayım....çok kötü grıp oldum antibiyorik almam lazım ama ya hamileysem diye ilaç almaktan korkuyorum.
test yapmak icin keskem biraz daha beklesen, illa antibiyotik alman gerekiyormu??
cok gecmis olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?