Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ilk adet doneminin gecmesini bekle, hicte hayalini kurma tatlim;acaba tuttumu diye? inan hamile kalman %25 , bu herkes icin gecerli canim . Her ''iliski'' hamilelikle sonuclanamiyor, biliyorsun sende tatlim. sen bir dinlen, iyiles...olduda ilac kullandin ve bu ara hamile kaldin, bebisine zarari dokunacagini sanmam, o henuz o kadar kucuk ve guvenligi o kadar saglamki, hemen bisey olmaz ona.
cok SIKma canini tatlim, oluruna birak , kafani ister istemez takacaksin biliyorum, ama dusunmemeye gayret et olurmu?

yazdıkların okadar güzelki içimi rahatlattın canım.çok tesekkür ederim.

sevindim ! rahat ol tabi canim, bebisine rahat bir ortam lazim, bu aralar mumkun oldugunca gamsiz olmaya bak, insallah Rabbim gonlunce verir herseyi, takip edecegim seni burdan musade edersen. bende korunmayi yeni biraktim, bakalim artik ....hayirlisi:97:

müsade senin canım bizde yeni bıraktık korunmayı.bizde eşim korunuyordu.şu ara kafama takmıyorum canım.çok erken çünkü.daha 1 ay bile dolmadı,ama insan genede acaba demeden edemiyor.
allah herkesin kucagını doldursun canım.allah gönlüne göre versin canım...

yazdıkların okadar güzelki içimi rahatlattın canım.çok tesekkür ederim.

canım hamilelik kan testlerinde de en erken regl tarihinden bir hafta önce filan belli oluyormuş. çünkü zaten yumurta oluşumu son adet tarihinden en az 14 gün sonra oluşuyor. %25 ihtimale göre döllenmenin gerçekleştiğini bile düşünsek yumurtanın rahme ilerleyip kandaki hormon seviyesini yükseltmesi en az 2 en fazla 7 günmüş

selam kızlar benimde adetim biteli 1 hafta oldu bizde çalışmalara bu ay başlayacağız yüce ALLAH'ım nasip ederse bizde bebek istiyoruz.Benide listenize yazarmısınız belki uğurlu gelir bu liste.Yaşım 27 bat 8 mayıs lütfen benide ekleyin gerçi adetlerim birkaç gün olarak düzensiz ama bakalım hayırlısı.

hayırlısı olsun Rabiacım aramıza hoşgeldin. inşallah bu topik uğurlu gelir hepimize. listeye ekliyorum şimdi. aramıza hoşgeldin

isim ------------------- yaş------------kaçıncı gebelik --------------------bat

nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs

insallah canimmm..sagol.
biliyorum nasil bisey oldugunu inan , akla geliyor yinede insan dusunmeden edemiyor haklisin....

isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat

bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs

günaydın hanımlar nasılsınız bakim.Bakalım listemizde inşallah bu ay hamişler çıkar.Hani derler ya bebek fikrini fazla kafanıza takmayın.Ya insan takmadan duramıyor acaba olurmu acaba tutarmı diye.Neyse hayırlısı rabbimden.O ne dilerse olur.

günaydın canımmm sen nasılsın? Eveeet listemiz oluşuyoooo inşallah hepimiz hamile olalım allahın izniyle. Evet takmadan duramıyo insan. Ille kafasının bi köşesinde oluyo.

Evet hayırlısı canım

Merhaba arkadaslar çalısmalara iki gun sonra baslicaz çok heycanliyim sanki bu ay hamile kalcakmisim gibi geliyo ins olur iki eltim var ikiside hamile hep bebek konusunda konuşuyorlar okadar icim aciyor ki anlatamam Rabbim ins kucaklarımızı doldurur bide arkadaslar ne yöntemler uyguluyorsunuz paylasirmisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…