- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
ilk adet doneminin gecmesini bekle, hicte hayalini kurma tatlim;acaba tuttumu diye? inan hamile kalman %25 , bu herkes icin gecerli canim . Her ''iliski'' hamilelikle sonuclanamiyor, biliyorsun sende tatlim. sen bir dinlen, iyiles...olduda ilac kullandin ve bu ara hamile kaldin, bebisine zarari dokunacagini sanmam, o henuz o kadar kucuk ve guvenligi o kadar saglamki, hemen bisey olmaz ona.
cok SIKma canini tatlim, oluruna birak , kafani ister istemez takacaksin biliyorum, ama dusunmemeye gayret et olurmu?
sevindim ! rahat ol tabi canim, bebisine rahat bir ortam lazim, bu aralar mumkun oldugunca gamsiz olmaya bak, insallah Rabbim gonlunce verir herseyi, takip edecegim seni burdan musade edersen. bende korunmayi yeni biraktim, bakalim artik ....hayirlisi:97:
benide ekleyin kızlar yaş 24 bat 4
yazdıkların okadar güzelki içimi rahatlattın canım.çok tesekkür ederim.
selam kızlar benimde adetim biteli 1 hafta oldu bizde çalışmalara bu ay başlayacağız yüce ALLAH'ım nasip ederse bizde bebek istiyoruz.Benide listenize yazarmısınız belki uğurlu gelir bu liste.Yaşım 27 bat 8 mayıs lütfen benide ekleyin gerçi adetlerim birkaç gün olarak düzensiz ama bakalım hayırlısı.
müsade senin canımbizde yeni bıraktık korunmayı.bizde eşim korunuyordu.şu ara kafama takmıyorum canım.çok erken çünkü.daha 1 ay bile dolmadı,ama insan genede acaba demeden edemiyor.
allah herkesin kucagını doldursun canım.allah gönlüne göre versin canım...
benide eklermisiniz kızlar yaş 27 bat 3 mayıs
günaydın hanımlar nasılsınız bakim.bakalım listemizde inşallah bu ay hamişler çıkar.hani derler ya bebek fikrini fazla kafanıza takmayın.ya insan takmadan duramıyor acaba olurmu acaba tutarmı diye.neyse hayırlısı rabbimden.o ne dilerse olur.
iyilik canım senden nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?