- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.721
8+2 bugün canım. kalp atışlarını ben duymadım canım yaa. çok istiyorum aslında duymayı. doktordaki cihaz dışarı ses veren değildi. kendisi ekrandan kalp atışlarını gördü. çok iyi hiçbi sorun yok dedi.biz de duyamaz mıyız dedim. radyalojiye göndersem duyarsınız ama gerek yok boşuna para vermeyin ben görüyorum gayet iyi dedi. bende peki dedim. ama duymayı çok istiyorum. şuanki doktorumdan da çok memnunum. sadece kalp atışını duyamadım diye de başkasına gitmek istemedim. doktorum çok tonton bi adam pek sevimli
bende aşırı uyku vardı ilk zamanlarda.sürekli uyuyordum.bulantılar benim eger yanlış hatırlamıyorsam 8 haftada başladı canım.birde midem bulandığında tuzlu nohut çok yedim.benim sabahları çok oluyordu.inş.en kısa sürede atlatırsın canım.
bende de o uyku var çok fena. şirkette zor akşam ediyorum. masada uyuyup kalıcam bigün diye korkuyorum. aniden başım dönmeye başlıyo bikaç gündür de. zor dönemlermiş bunlar. ama bebiş olunca insana herşey katlanılır geliyo. çok şükür. 9 ay hüsrandan sonra geldi bebişim benim kıymetlim o sağlıklı olsunda ben razıyım kusmaya uyumayaen kısa zamanda inşallah madamımında olur. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
kızlar ben çıkıyorum..dairedeki işlerimi bitirip kocişimin yanına gidecegim.biraz bebiş magazaları gezmek istiyorum.kendinize çok iyi bakın kocaman öpüyorum sizleri
hade yaww sende de mi var bulantı demekki çoğu kadın yaşıycak bunu napalım olsun dua edelim de uzun sürmesinn zeytinimm kociş yapar ymekleri melek gibi kocişin var senin tahminen :)))
evet evet inşallah bu ay madama da versin allahhhh herkes amin desin şimdiiii
Güle güle canım dikkat et güzel askılı pantolon bak oğluşumaaa:))
aaammmiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn . Inşallah ya rabbim. Madamıma da nasip et.
öyle valla canım kocişim ben üzülüyorum temizlik yapamıyorum diye bütün perdeleri yıkadı camları sildi evi sildi süpürdü. elinden gelen herşeyi yapıyo. kalbi atana kadar çok inanıyo gibi değildi bebiş olacağına. kalp atışını doktor ilk önce duyamadı sanırım baya bi ultrasonla baktı. kocişte bende tedirgin olduk tabi . sonra doktorum oh bee korkuttu beni yaramaz dedi. önce göremedim kalp atışını ama şimdi çok net hiç sorun yok dedi. kocişin gözleri doldu. ağladı felan baya. şimdi bana hiç bişey yaptırmak istemiyo. hep yat sen ben yaparım diyo canım benim. maşallah ona inşallah hep böyle olur. inşallah senin meleğin de seni bekletmeden hemen gelirde sen daha güzel duygular yaşarsın canım benim.
heheheh sağol tontişimmm :)))
heh bak gördün mü doğru tahmin etmişim senin kocişle benimki aynı zaten maşallah diyelimm hemen hamiş kalayımda sefamı süreyim gerçi beimki şimdide yapıyor ama olsun o zaman daha çok yapar gerççi ben ii olim da o yapmasın kıyamıom da hiç amann ne bilim işte hemen hamiş olmam lasım hayırlısıyla çok istiyom çokkk:))
bebişim ben çıkıyorum şimdi kendine ii bak servisimi kaçırmimm öpüldünnnnn
benm eymen , emir , doruk isimleri çok hoşuma gidiyor. emir yiğenime koyduk. benmki erkek olursa doruk koymayı düşünüyorum
bu arada şekerlik hoşgeldin aramızaa
ayyyy kızlar nekadar güzel anlamları olan isimler bulmuşsunuz öyle çok hoşuma gitti.tsk ederim. eşimle bizim bulduğumuz isimler nasıl göktürk ege.
kızlar merhaba size bişey sorabilirmiyim daha önce mart ve nisan ayında hamile kalmak isteyenler diye topik varmı...nedense ulaşamıyorum kalktımı
Sonrada mayısa katılımıştım size ama çok morallerim bozuldu bebek olmayınca ümitlerim kırıldı mahvoldum ama en son tüp bebek tedavisiyle tek denemede hamile kaldım...ama eski arkadaşları bulamıyom şimdide...
slm kızlar herkes gelmiş ne güzel valla eymen ismi benim de çok hoşuma gidiyo ve oğlum olursa eymen kızım olursa ela koymak istiyorum inşallah allah o günleri görmeyi nasip eder eylülde çalışmaya başlayan madamıma ve kolerama da başarılar diliyorum umarım olur
gayet güzel tatlım sizin isimlerde ama ne yapın edin kocişlerle ortak karar alın onlarında kalbi kırılmasın değil mi göktürk biraz zor söyleniyor bana göre ama ege yi severim hatta arkadaşımın oğluşu var ege çok tatlıdır maşallah... eymen i düşün bidaha derim eymen ege iki isim düşünüyorsan tabi gayet iyi bir ikili oldu bana göre siz karar vereceksiniz sonuçta
egeyi eşim bulmuştu ve ilk duyduğumdada çok hoşuma gitmişti.göktürk birkaç kişinin önerisiydi bizde onuda düşünelim demiştik.eşim tek isim isteyenlerden bakalım ne olacak .eymen isminide akşam eşime söyleyecegim benim hoşuma gitti eymen ege uyduda:) bakalım eşim biraz olsun belki iki isim olur demişti.inş.onaylar..
hoşbuldum kedimeri. dün apartopar çıkmak zorunda kaldım bu yuzden yeni gördüm yazınızı nasılsınız...
tatlışım kolera_vebam vallama iyi olur ya sen giderken haberleşelim gidelim beraber doktora. inşaAllah hayırlısı olur herşeyin
olsun canımmm tekrar hoşgeldin aramıza rabbim topiğimizi ve diğer topiklerdeki çocuk isteyen bütün arkadaşlarımıza bütün kullarına sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inş.. rabbim bütün boş kucakları doldursun inş bu cuma günü rabbim dualarımızı kabul etsin inş hem hayırlı cumalar hemde slm kızlarr
saolasın canım sizlere de hayırlı cumalar olsun. iyi dileklerin için de teşekkür ederim kendim ve arkadaşlarımızın adına.. dilerim rabbimden dualarımız kabul olur bu mübarek günde...
kızlar merhaba;
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?