- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.741
gayet güzel tatlım sizin isimlerde ama ne yapın edin kocişlerle ortak karar alın onlarında kalbi kırılmasın değil mi göktürk biraz zor söyleniyor bana göre ama ege yi severim hatta arkadaşımın oğluşu var ege çok tatlıdır maşallah... eymen i düşün bidaha derim eymen ege iki isim düşünüyorsan tabi gayet iyi bir ikili oldu bana göre siz karar vereceksiniz sonuçta
egeyi eşim bulmuştu ve ilk duyduğumdada çok hoşuma gitmişti.göktürk birkaç kişinin önerisiydi bizde onuda düşünelim demiştik.eşim tek isim isteyenlerden bakalım ne olacak .eymen isminide akşam eşime söyleyecegim benim hoşuma gitti eymen ege uyduda:) bakalım eşim biraz olsun belki iki isim olur demişti.inş.onaylar..
alyayı beğendim ama şu aralar çevremde çoğu insan arya yada alya koyuyor ben koymıcamm :)))ama sen koyabilirsin eger kızım olmuş olsaydı kesin delfin alya koyacaktım.eşimi buna ikna etmiştim iki isim konusundakız bebişlerine fikir olabalir:)
madamcım naber cnm. iyi misin?
senn bat ne zaman bebişko. bende gün sayıcam sennle beraber :)
madamcım naber cnm. iyi misin?
senn bat ne zaman bebişko. bende gün sayıcam sennle beraber :)
evet canım bayağı oldu pek giremiodum girdiğimdede bakıp çıkıodum biz 23.haftadayız kısmetse oğlum olcak ama bazen çocuğuma sevinemedim bi sürü sıkıntım oldu çok fazla yaşayamadım ilk heyecanlarımı umarım bebeğim doğana kadar atlatırız sorunlarımızıı
ayy cok oldu kk ya uğramayalı...nasıl herkescikler iimiiii beniii soracak olursanız genel olarak iyiyim hala bebişimi bekliyoru her ay umutla bekelemeye devammmmmm.... hayırlısı minnoşlar
kızlar merhaba,
herkesi çok özledim, bereketli bir sonbahar olsun
cucumm...
naberrr..?
merhaba canlar nasılsınız? neredeyse 2 gündür siteye giremiyordum.ya ben birsey soracagım 20+4 günlük hamileyim allah nasip ederse ocakta doğumum var.kızlar benim bebiş kıpırdamıyor.birtürlü hissedemiyorum.bir sorun yoktur demi
canım ilk bebeğinse normaldir geç hissedebilirsin ben ilkini 7.ayımda hissetmiştim bebek hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?