Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hadi bakalım ne olursa olsun hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun inşallahh tatlımm

evet canım bayağı oldu pek giremiodum girdiğimdede bakıp çıkıodum biz 23.haftadayız kısmetse oğlum olcak ama bazen çocuğuma sevinemedim bi sürü sıkıntım oldu çok fazla yaşayamadım ilk heyecanlarımı umarım bebeğim doğana kadar atlatırız sorunlarımızıı

Hayırdır bebeğim ne sorunlarıymış bakayım bunlar kimler üzüyor seni hamiş hamiş çok üzülürüm gerçekten üzmesin kimse seni sende takma kafana çok herşey zamanla elbette düzeliyor ve bizler üzüldüğümüzle kalıyoruz kendimize yapıyoruz anlayacağın sen bebeğini düşün oğlunu düşün bak ne güzel rabbim nasip etti sizlere boşverin olumsuzlukları güzel şeylere yönel tatlım sen tadını bi şekilde çıkarmaya bak...çok öperimmm

ayyy kaç gündür koşturmadan giremiyodum nete herkesler geliyo yavaş yavaş ne güzel
topikimiz eski haline gelsin artık özledimmmm

kızlarrr merhabaaaaaa

umarım herkes çoookkk iyidir. ben iyiyim allaha çok şükür.

şimdi size bişey sorcam. benm geçen ay adetimde bi düzensizlik daha oldu. daha önceden de bahsediodum bir türlü başlamıyor die. nese geçen ayda oldu ve doktora gittim iki kutu ilaç verdi ilaçlar bittikten sonra adet olacaksın gel dedi. aynen söylediği gibi oldu. gittim tekrar muayne etti herşey yolunda çok şükür. yalnız bugün yarın yumurtlama dönemindesin fakat net bir yumurtlama göremiorum. bazen düzen bozulunca bir kaç ay böyle olabilir dedi. o yüzden bana lutenyl die bi ilaç verdi. 10 gün kullanacaksın bunu dedi ve 2 günde bir ilişkiye gireceksiniz dedi. ben dün kullanmaya başladım.

ben yumurtlama hapı sanmıştım bunu ama değilmiş sanırım. sadece düzensizliği gideren bişeymiş. sizin bir fikriniz var mı? bu ay adet olursan gel hormon testi yapalım dedi. gebeliği destekleyici bir tedaviye başlarız die de ekledi.

BEN GELDİMMMMMM
OH OH TOPİK ŞENLENMİŞ MAŞALLAHHH. KIZLAR BEN TATİLE YENİ ÇIKTIM YILLIK İZİNDEYİM. GELİNCE BOLCA KONUŞALIM.İNŞALLAH HAMİŞ OLARAKTAN GELİRİM :82:

ayy cok oldu kk ya uğramayalı...nasıl herkescikler iimiiii beniii soracak olursanız genel olarak iyiyim hala bebişimi bekliyoru her ay umutla bekelemeye devammmmmm.... hayırlısı minnoşlar

merhaba canlar nasılsınız? neredeyse 2 gündür siteye giremiyordum.ya ben birsey soracagım 20+4 günlük hamileyim allah nasip ederse ocakta doğumum var.kızlar benim bebiş kıpırdamıyor.birtürlü hissedemiyorum.bir sorun yoktur demi

canım ilk bebeğinse normaldir geç hissedebilirsin ben ilkini 7.ayımda hissetmiştim bebek hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur:))

canım ilk bebeğinse normaldir geç hissedebilirsin ben ilkini 7.ayımda hissetmiştim bebek hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur:))

bugun sabahtan doktor kontrolüm vardı.doktor bebeğin çok sağlıklı dedi.vallahi içime su serpildi.oğlusum benim:) sağlıklı olsunda ben başka birsey istemem.eli ayagı düzgün hayırlı evlat olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…