Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ya kuzum ikiz gebeliklerle ilgili kotu seyler okudu morali bozuldu cok etkilendi bide kusuyo ya cok ne yerse bebislerine iyi bakamadigi bakamayacagi korkusu kapladi icini

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

eliff kız göbeği çıkacak diye üzülmesin buuuu :))))

Son düzenleme:

Yok kuzum konustum ben cok duygusal ve gergin is yerindede izin alirken biraz giciklik yapmis sonra kotu seylerde okuyunca morali cok bozuldu ondan kuzum hormonlarin etkisi bebegim

burcucan aranızda ne geçti bilmiyorum ama ben birine kızıcam ve herkesi silicem çok üzüldüm gerçekten ((

Cnm sürekli stres yapıo bende kızdm Allaha sığınsn diye verem Allah korur, gitmiş kötü şeyler okumş bebeklere eziyet edio, Rabbime sığnmak lazm, duygusal olsn amaa sttrres ve korku kötü, o kdr olmayan insan var biraz rahatla keyfini çıkar dedm, sonra msjda attm dönmedi bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün yptm çıkmadı ama korkuom

canım korkma yıpratma kendini ben aylarca kendimi yedim bitirdim anlatamam sen yapma bari canım sakin oll çünkü ınan bu çok büyük etken ne zaman sakin rahat olursan o ay oluyormuş bunu anladım aylarca cabalamama rağmen bu ay tek ilişkide oldu nasip mis demekki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rahatm aslnda bu ay, ama ne biliyim negatif gördm ya yarnda regl olursam 2.kez üzülmeyeym diye kuzum

burcucan aranızda ne geçti bilmiyorum ama ben birine kızıcam ve herkesi silicem çok üzüldüm gerçekten ((

Yok ozlemcim bizi silmedi burcuyuda silmedi sadece oda uzuldu annisimizi anlayalim sende ole deme sabah okursa uzulurrr hepimiz gerginizzz yaaaa beennn hamismiyimmmm hemmm durrr sen sacini boyadinmi zilliii

inan ki bişey diyemiyorum ((

kı sen cuma yapda bizde ögrenelim..
hepimiz gerildik bencede relax olalım.olmazsa gelecek ay olur burcu sibel özlem aklıma gelmeyen diger arkadşalar inşallah olur gelecek ay

kı sen cuma yapda bizde ögrenelim..
hepimiz gerildik bencede relax olalım.olmazsa gelecek ay olur burcu sibel özlem aklıma gelmeyen diger arkadşalar inşallah olur gelecek ay

Ayy insallahhh bende bu kervana katilmamm kizimm ogrenir ogrenmez direk yazicammm iyi veya kotu ama ne olur dua edin banadaaaa belimin sag tarafi yaniyo bebisi duusununcede sanci giriyo acaba bebis bana bisimi diyooo ahahahaah bak psikopatlikta son sinirdayimmm esimede biisi diyemiomm sabaha kadar guler dalga gecer mikroppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…