- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.121
Kızlarrr sineme ne oldu ben olayı anlamadım biri bana yazsın lütfen
Ya kuzum ikiz gebeliklerle ilgili kotu seyler okudu morali bozuldu cok etkilendi bide kusuyo ya cok ne yerse bebislerine iyi bakamadigi bakamayacagi korkusu kapladi icini
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Dün yptm çıkmadı ama korkuom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yapma kuzum belki gec dollenme olursa yine cikmaz bitanem hele bi yarind olmazsan ertesi gun yaparsin kuzucummm :)
eliff kız sinem böle yazmazdı beeee başka bişey olmasın ayyy inanmıyorum yaaa aşk olsun sineme ben bile 5 aylık oğluşumu kaybettim ve herşeye umutla bakıyorum ama o bizi bu şekilde bırakıyor hormonları had safhaya çıkmış belliki neyse canı sağolsun
Bana kızdı cnm
Eşm ilişki istiyo napıyımm
burcucan aranızda ne geçti bilmiyorum ama ben birine kızıcam ve herkesi silicem çok üzüldüm gerçekten((
canım korkma yıpratma kendini ben aylarca kendimi yedim bitirdim anlatamam sen yapma bari canım sakin oll çünkü ınan bu çok büyük etken ne zaman sakin rahat olursan o ay oluyormuş bunu anladım aylarca cabalamama rağmen bu ay tek ilişkide oldu nasip mis demekki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burcucan aranızda ne geçti bilmiyorum ama ben birine kızıcam ve herkesi silicem çok üzüldüm gerçekten((
test varmı evde benim 2 tane vardı yaptım ikisnide:86: 10 tane olsa gene yapardım bir an keşke eczacı olsaydım diye bile düşündüm hahahaha
ne güzel canım Allahım gönlüne göre versin .bilinmez olmuştur belki
Cnm sürekli stres yapıo bende kızdm Allaha sığınsn diye verem Allah korur, gitmiş kötü şeyler okumş bebeklere eziyet edio, Rabbime sığnmak lazm, duygusal olsn amaa sttrres ve korku kötü, o kdr olmayan insan var biraz rahatla keyfini çıkar dedm, sonra msjda attm dönmedi bana
Yok ozlemcim bizi silmedi burcuyuda silmedi sadece oda uzuldu annisimizi anlayalim sende ole deme sabah okursa uzulurrrhepimiz gerginizzz yaaaa beennn hamismiyimmmm hemmm durrr sen sacini boyadinmi zilliii
inan ki bişey diyemiyorum((
:)) haah yok evde kalmadı yarn bakaym bi olmazsam yaparm
yap tatlım geç döllenmedir belkimmm seninki
kı sen cuma yapda bizde ögrenelim..
hepimiz gerildik bencede relax olalım.olmazsa gelecek ay olur burcu sibel özlem aklıma gelmeyen diger arkadşalar inşallah olur gelecek ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?