Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Off ama alikoyamiorm kendimi bagira bagira aglicam simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim kız yine sıyırdı kuzum ayıptır ya okdr olmayan insan var keyfini çıkaracağına sürekli stres afern sana git ağla !!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Noldu canim hayirdir?

Nereyi okusam.kotu seyler yazio psikolojm cok bozuk isyrndede sorun yasadm bunaldm ama yanls.anlasildm paylasmam artik burda umarim hepinize saglikli hayirli evlatlar nasip eder Yarabbim gobislernz kucaklariniz tez zamanda dolsun insallah

Hayır canım olur mu öyle şey ya... hamilelikte olur böyle stresli zamanlar. Üzülme nolur. Bebislerin de üzülür hem.. Rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin insaallah..

Tatlım şimdi gördüm ne oldu ya sıkma canını ya.Tatlım olur mu öyle ya sen bizim önümüzdeki umut ışığımızsın.sen herkese elinden geldiğince destek olmaya çalışan insansın.sakın öyle düşünme üzülürüm bak.biz burda kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz.lütfen kendini bizden uzaklaştırma tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pistt gusel anniss hormonlarinda etkisi var yavrum okuma kotu haberleri bebisler icin olan alisveris sitelerine bak mmoralin yerine gelir yavrucum sikma isyerini takma ya ne olduki orada?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

tatliskom bak bana daha keseyi bile görmedim ama rahatım relaks rabbim ne nasip ederse o olur birşeyi de 40 kez tekrarlarsan o olur boş ver sen benim sorularimi cvp la kıdemli annesin sen...

Iyi canm sukur aman iyi bak keyfine dusunme sakin acaba acaba die sakinan goze cop batar misali akisina birak stres yapma

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yok kuzum sakinm zaten inşallah hayirlisi olur hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…