- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.141
Ayy insallahhh bende bu kervana katilmamm kizimm ogrenir ogrenmez direk yazicammm iyi veya kotu ama ne olur dua edin banadaaaa belimin sag tarafi yaniyo bebisi duusununcede sanci giriyo acaba bebis bana bisimi diyooo ahahahaah bak psikopatlikta son sinirdayimmm esimede biisi diyemiomm sabaha kadar guler dalga gecer mikroppp
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kızlar bugün ben testleri güneşe tuutmum saga sola aşagı yıkarı çevirdim fenere bile tuttum yani görseydiniz halime gülmekten kırılırdınız bi amuda kalkmadıgım kaldı çizgi görebirmiyim diye .
Ayy insallahhh bende bu kervana katilmamm kizimm ogrenir ogrenmez direk yazicammm iyi veya kotu ama ne olur dua edin banadaaaa belimin sag tarafi yaniyo bebisi duusununcede sanci giriyo acaba bebis bana bisimi diyooo ahahahaah bak psikopatlikta son sinirdayimmm esimede biisi diyemiomm sabaha kadar guler dalga gecer mikroppp
Delisin seviyorum seni ! :):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahahaaha kiz sen cok yasa emii kiyamamm ben sanaa ama bende ole yapmistim gecen ayyyy :)
Yok ozlemcim bizi silmedi burcuyuda silmedi sadece oda uzuldu annisimizi anlayalim sende ole deme sabah okursa uzulurrrhepimiz gerginizzz yaaaa beennn hamismiyimmmm hemmm durrr sen sacini boyadinmi zilliii
hahahah çok tatlısın yaaane diyo acaba rahat ol diyodurrr . katılma bizim kervana canısı valla dua ediyorum hepinize
bende hamıleyım hcg 1526cıktı bugun darısı tum ısteyenlere
Delisin seviyorum seni ! :):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kan ver rahatla ne uğraşıyon :)
ya elif sinemi ne kadar çok sevdiğimi bilirsin bak burcu dediki benden alındı anladım olabilir ama kuzum bi açıklama yapsa daha iyi olmazmıydı neyse rabbim sağlık sıhhat versin onada kuzucuklarınada nasıl istiyorsa öle yapsın hem eliff allah aşkına ben onu üzücek ne dedim şimdi?????
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin tatlim insallahhh gunun gecmismiydi canim degerin gusel masallahh
Kesinnn oyle diodur yada emin degilim sen delisin ben kacmak istiyorumda diyebilirrr :) ayyy aksam aksam iyi guldummm yalniz tv odasinda otur otur esyalarla kaynastim yaaa offf senin minnos napio sen hic sikilmiyosundur dimi yaramazlikta yapiodur :)
canım benim bugün kendi derdimden sana cevap veremedim bende yaptım silik çizgi bile yoktu batın ne zman bence tekrarla testi bizede haber ver hayırlı inş
deliyiz bizz yaa :86::86::87: yakında tımarhaneyi boylamasak iyi
ooo sen keseyi bile görürsün canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?