Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Delisin seviyorum seni ! :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bugün ben testleri güneşe tuutmum saga sola aşagı yıkarı çevirdim fenere bile tuttum yani görseydiniz halime gülmekten kırılırdınız bi amuda kalkmadıgım kaldı çizgi görebirmiyim diye .

Ahahaaha kiz sen cok yasa emii kiyamamm ben sanaa ama bende ole yapmistim gecen ayyyy :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hahahah çok tatlısın yaaa ne diyo acaba rahat ol diyodurrr . katılma bizim kervana canısı valla dua ediyorum hepinize

ya elif sinemi ne kadar çok sevdiğimi bilirsin bak burcu dediki benden alındı anladım olabilir ama kuzum bi açıklama yapsa daha iyi olmazmıydı neyse rabbim sağlık sıhhat versin onada kuzucuklarınada nasıl istiyorsa öle yapsın hem eliff allah aşkına ben onu üzücek ne dedim şimdi?????

hahahah çok tatlısın yaaa ne diyo acaba rahat ol diyodurrr . katılma bizim kervana canısı valla dua ediyorum hepinize

Kesinnn oyle diodur yada emin degilim sen delisin ben kacmak istiyorumda diyebilirrr :) ayyy aksam aksam iyi guldummm yalniz tv odasinda otur otur esyalarla kaynastim yaaa offf senin minnos napio sen hic sikilmiyosundur dimi yaramazlikta yapiodur :)

Bisi demedin kuzum o sadece azcik alindi burcuma ama gecer ya hic gelmiycek diil yani bilmiyomda birakmaz bizi sende sikma canini ya bende uzulurum baakkkk sacini boyadinmiiiiii ?

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin tatlim insallahhh gunun gecmismiydi canim degerin gusel masallahh

allah razı olsun cnm sende ıstıyorsan sanada tattırsın bu duyguyu 10 aylık evlıyım olmuyodu bu ay ıcıme dogdu bugun 3. gun gecıkmede ayy ıns sağlıkla alırız kucagımızaa tum ısteyenler hamıleler

canım şimdi tam oyun çağı oyu oynuyo ancak .seninde bebiş gelsin sıkılmaya vaktin kalmaz . canımsın hiç arkadaş yokmu orda görüştügün

canım benim bugün kendi derdimden sana cevap veremedim bende yaptım silik çizgi bile yoktu batın ne zman bence tekrarla testi bizede haber ver hayırlı inş

Batim bugundu. Testi sabah yaptim. Simdi farkli marka aldik. Yarin da cikarsa kan testine gideceğim. Sen de bekle canim ama 2 gün yok muydu daha?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

deliyiz bizz yaa:86::86::87: yakında tımarhaneyi boylamasak iyi

Beni ziyarete gelirsinizzz ilk giden ben olurum artik orada sirayla bulusuruzzz cidden ya simdiye kadar bisi yoktu bugun umutsuzluk oldu icimde sonra gecti ama hazirliyim herseye kendimi diyorum saka bi yanaaa kirmizi kart yersemm naparimki :)

ooo sen keseyi bile görürsün canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaa doktor ıkı hafta sonra gel dedı kac haftalık dedım yaklaşık 4 haftalık dedı anlayacan sabırsızlanıyorum ınsan demezmı ıkı gun sonra tekrar yapalım falan dıyeee :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…