- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.101
Insallah bende size o haberi vermeyi cok isterim hemde cok ama taktir Allahin o olsun isterse olcak insallahhh :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
iyiyim canım benm sen nasılsınkız elif sen hamile olll bari adete kadar devam et gün aşırı
Ediyorum bitanem en son dun calistim yine calismaya devam ediyorumama insallah olur ya umutlaniyorum bazen bazen umutsuzlaniyorum karmasigimm ayyy bi cabucak ogrensem sonucu var yada yok rahatliycam bide haziran 10 unda gidiyorum ben kocissiz kalcam 13 gun o aralikta yumos gunume denk gelio haziran iptalim temmuzda ramazan zaten bakalim hyirlisi :) ama haziranda sen hamis olucannn corek otu bal tarcini yapmayi unutmuyoz tamam miii
aynen tatlım ya gelecek ay kaçar sa 2 ay imkansız pek bendede ramazan zorr. hakkına hayırlısı tattlım .olur inşallah bu ay kaç gün kaldı bata .ben onuda yaptım adetle beraber 12 gün. olmuyacaksa olmuyomuş napalım kısmet
Iyi aksamlar betul hanim nasilsiniz insallah iyimisiniz
Tabikide kismet bitanemde benim 7 gun kaldi ama daayanamayip cuma test yapmayi planliyorum ahahahaha:)
aynen kuzum ben de sıkıldım biliyorum musun. bi de çevredeki herkes hamile
sanki onlar ovulasyon testi mi kullandı dedim biraktim ama bu ay da olmazsa doktoruna soyleyecem yumurta takibi istiycem
Tatlm müdür yeni çıkardı bizi ek bi durum vardı yazamadmm, şmdi dışardyz yemek yicez yazarımmm :) öptmm çok acım kırmızılar gelmedi yarını da bekliyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gercekten mi?tam 6. Dk sonucu bu. Sen tecrubelisin arkadaşım ara ara adet sancim var. Baska hicbir belirtim yok o yuzden hala inanmiyorum. 12 gundur ara ara adet sancisi yokluyo. Bu sicakta pedle gezmekten biktim. Ha geldi ha gelecek...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben akşama bir test yapayım eğer silik falan çıkarsa gideyim yoksa gitmem beklerim
Test yaptım kızlar. Bana göre negatif ama esimin israrlariyla yarin başka markayla deneyeceğim.
Kızlarrr sineme ne oldu ben olayı anlamadım biri bana yazsın lütfen
bilmiyorumki anlamadım hiçç
Kızlarrr sineme ne oldu ben olayı anlamadım biri bana yazsın lütfen
Allah allah ne oldu ki çok ilginç biri mi kızdırdı ortada yazılan bişeyde yok ????
ben 4 kala yaptım çıktı on'dan önce çıkmadı canım 4 gün kala yap
Kızlarr merhaba 😊 mayıs ayı hamiş olmak isteyenlerden biri de benim ey ahali 😊 şimdii ben nisanda klomen kullandım doktora gittim yumurta yok dedi ama benim kasık sancılarım o akşam başladı ve devam etti gariptir ki yumurtladığımı hissettim hiçte aklıma ovuşasyon testi almak gelmedi neyse değerlendirmeye çalıştık. Ve ben mubin duası yaptım. Çok inanıyorum ona.. Hafta sonuda seyahete gittim yol boyunca gidip gelirken yürekten dualar ettim dilim sürekli dua ediyor. Neden bilmiyorum ama olacak gibi hissediyorum. Hemide ikiz çocukluğumda bile bebeklerim ikiz olurdu düşünün nasıl istiyorum 😊😊 Rabbimde nasip etsin hepimize. İlişkiden 1 hafta geçti. Benim kasık ağrılarım oluyor ara ara baxen batma bazen sızı. Ani hareketlerde yine sancı giriyor bugün alt kısma da girdi sancı. İki gündürde akşamları sanki nefesim yetmiyor gibi şişkinliğim var. Hafta sonuda kuzenimin kayınvalidesi bir anda bana Allah sana ikiz nasip etsin dedi 😊 rüyamda eşim 2 çocuk görmüş bende o akşam hem arkadaşımı hem kendim, hamiş gördüm 😊 cildim sabah uyandığımda yağlı olur benim ama bir kaç gündür tertemiz eşimde sen bi güzelleştin mi dedi bana bugün 😁 Ayyy Rabbim bu hevesleri boşa çıkarmasın inşaallaham inn. Aminn aminnn 💕💕💕💕
iPad 'den gönderildi
kuzum test yapsana çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?