Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

iyiyim canım benm sen nasılsın kız elif sen hamile olll bari adete kadar devam et gün aşırı

Ediyorum bitanem en son dun calistim yine calismaya devam ediyorum ama insallah olur ya umutlaniyorum bazen bazen umutsuzlaniyorum karmasigimm ayyy bi cabucak ogrensem sonucu var yada yok rahatliycam bide haziran 10 unda gidiyorum ben kocissiz kalcam 13 gun o aralikta yumos gunume denk gelio haziran iptalim temmuzda ramazan zaten bakalim hyirlisi :) ama haziranda sen hamis olucannn corek otu bal tarcini yapmayi unutmuyoz tamam miii

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

aynen tatlım ya gelecek ay kaçar sa 2 ay imkansız pek bendede ramazan zorr . hakkına hayırlısı tattlım .olur inşallah bu ay kaç gün kaldı bata .ben onuda yaptım adetle beraber 12 gün. olmuyacaksa olmuyomuş napalım kısmet

Tabikide kismet bitanemde benim 7 gun kaldi ama daayanamayip cuma test yapmayi planliyorum ahahahaha:)

Iyi aksamlar betul hanim nasilsiniz insallah iyimisiniz

Tatlm müdür yeni çıkardı bizi ek bi durum vardı yazamadmm, şmdi dışardyz yemek yicez yazarımmm :) öptmm çok acım kırmızılar gelmedi yarını da bekliyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuzum test yapsana çıkar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kan ver rahatla ne uğraşıyon :)

Test yaptım kızlar. Bana göre negatif ama esimin israrlariyla yarin başka markayla deneyeceğim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim bugün kendi derdimden sana cevap veremedim bende yaptım silik çizgi bile yoktu batın ne zman bence tekrarla testi bizede haber ver hayırlı inş

Kızlarr merhaba 😊 mayıs ayı hamiş olmak isteyenlerden biri de benim ey ahali 😊 şimdii ben nisanda klomen kullandım doktora gittim yumurta yok dedi ama benim kasık sancılarım o akşam başladı ve devam etti gariptir ki yumurtladığımı hissettim hiçte aklıma ovuşasyon testi almak gelmedi neyse değerlendirmeye çalıştık. Ve ben mubin duası yaptım. Çok inanıyorum ona.. Hafta sonuda seyahete gittim yol boyunca gidip gelirken yürekten dualar ettim dilim sürekli dua ediyor. Neden bilmiyorum ama olacak gibi hissediyorum. Hemide ikiz çocukluğumda bile bebeklerim ikiz olurdu düşünün nasıl istiyorum 😊😊 Rabbimde nasip etsin hepimize. İlişkiden 1 hafta geçti. Benim kasık ağrılarım oluyor ara ara baxen batma bazen sızı. Ani hareketlerde yine sancı giriyor bugün alt kısma da girdi sancı. İki gündürde akşamları sanki nefesim yetmiyor gibi şişkinliğim var. Hafta sonuda kuzenimin kayınvalidesi bir anda bana Allah sana ikiz nasip etsin dedi 😊 rüyamda eşim 2 çocuk görmüş bende o akşam hem arkadaşımı hem kendim, hamiş gördüm 😊 cildim sabah uyandığımda yağlı olur benim ama bir kaç gündür tertemiz eşimde sen bi güzelleştin mi dedi bana bugün 😁 Ayyy Rabbim bu hevesleri boşa çıkarmasın inşaallaham inn. Aminn aminnn 💕💕💕💕

iPad 'den gönderildi

ne güzel canım Allahım gönlüne göre versin .bilinmez olmuştur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…