- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.161
burcu whatsaptan resmini gördüm nasıl güzelsin kıııı sennn
ooo sen keseyi bile görürsün canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Batim bugundu. Testi sabah yaptim. Simdi farkli marka aldik. Yarin da cikarsa kan testine gideceğim. Sen de bekle canim ama 2 gün yok muydu daha?
hayırlı olsun canım kaç günün geçmişti idrar test, yapmışsmıydınn
Kiskandimmmm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
allah razı olsun cnm sende ıstıyorsan sanada tattırsın bu duyguyu 10 aylık evlıyım olmuyodu bu ay ıcıme dogdu bugun 3. gun gecıkmedeayy ıns sağlıkla alırız kucagımızaa tum ısteyenler hamıleler
yaa doktor ıkı hafta sonra gel dedı kac haftalık dedım yaklaşık 4 haftalık dedı anlayacan sabırsızlanıyorum ınsan demezmı ıkı gun sonra tekrar yapalım falan dıyeee :26:
canım şimdi tam oyun çağı oyu oynuyo ancak .seninde bebiş gelsin sıkılmaya vaktin kalmaz. canımsın hiç arkadaş yokmu orda görüştügün
Aminn tatlimm insallahhhh bende 7 aylik evliyim 2 aydir calisiyoruz bu ay yumos takibide yapti dr hersey iyiydi bakaim gerisi kocise kalmisti bende bi sorun yok insallah kismettimde varsa olur bende cook istiyorummm
ya canım degerin yüksek niye desinki banada dr aynen öyle demişti oglumda
teşekkür ederım allah sızede nasıp etsın 3 gun gecıktı evet 4 tane yaptım test ıyıce emın olmak ıcınhepsındede cıft cızgııı
ınsallah ! hmm bız hıc korunmadık :) ıns olur bat kac :) allah dılegını versın :)
benim 2 gün var daha olsa çıkardı canım
Ben 3 gun kala da yapmistim. Bembeyazdi. Gerci simdiki de tam bir cizgiden sayilmaz ama bat ta cikan cok kisi okudum. Hayirli haberlerle bulusalim inşaallah. . :)
amin canım ben 2 gün kala yaptım negatif sen nasıl 3 gün bekledin.:)))
öylemi diyosun canım bak valla moral oldu inşallah yaaa
27 mayis canim daha var yanii insallah bebisim olmustur gobisimde bide cnm belirtilerin nelerdi?
Bisi demedin kuzum o sadece azcik alindi burcuma ama gecer ya hic gelmiycek diil yani bilmiyomda birakmaz bizi sende sikma canini yabende uzulurum baakkkk sacini boyadinmiiiiii ?
27 mayis canim daha var yanii insallah bebisim olmustur gobisimde bide cnm belirtilerin nelerdi?
ben aralıklarla yaptım adet günümde ıkı tane bır gun sonra ıkı tane bugünde kan testı bende bekleyemedim anlayacan öncede yapardım da memlekete gıtmıstım kafam dağılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?