Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aminn tatlimm insallahhhh bende 7 aylik evliyim 2 aydir calisiyoruz bu ay yumos takibide yapti dr hersey iyiydi bakaim gerisi kocise kalmisti bende bi sorun yok insallah kismettimde varsa olur bende cook istiyorummm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

canım şimdi tam oyun çağı oyu oynuyo ancak .seninde bebiş gelsin sıkılmaya vaktin kalmaz . canımsın hiç arkadaş yokmu orda görüştügün

Maleseff telefonumda bi sizler varsinizz istee evlendikten sonra geldik yerlestik zaten esimin esleride hep bekar takilacak kimse yok bi kocis bi ben kaldik insallahhh benimde olurda evde kosturur

ınsallah ! hmm bız hıc korunmadık :) ıns olur bat kac :) allah dılegını versın :)

öylemi diyosun canım bak valla moral oldu inşallah yaaa

27 mayis canim daha var yanii insallah bebisim olmustur gobisimde bide cnm belirtilerin nelerdi?

hmm ıns :) karnım sancılanıyordu sureklı rahmime agrı gırıyodu oyle anladım cunku bende oyle seyler hıc olmazdı karnım hala ağrıyor adet olacakmışım gıbı nasılsa artık degısık bı ınsanım

Bisi demedin kuzum o sadece azcik alindi burcuma ama gecer ya hic gelmiycek diil yani bilmiyomda birakmaz bizi sende sikma canini ya bende uzulurum baakkkk sacini boyadinmiiiiii ?

boyadım bebeğim çok açmadım kumral tonda yaptırdım uzun zamandır koyu renk kullanıyordum hemen çok açık rengi göze almadım böle bal sarısının koyu tonu oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…