- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.261
Yaa gebertcem bunlari mervem neler yazmislar arkamdan okumadn mi gerci cok yetisememssndirben iyiym cok iyiym kalp atislarini bile hissediorum dun ust uste geldi hersey yakn gordm herkesi yazdim ahanda bak diom bir dahada yazarsam bolr derdimi.iki olsun gorcen insallah send keseyii kalp atisini duycannn daha col heycann var Rabbim insallah elife burcuya iki ozlemcigime adini sayamadigim tum sekercanlara evlatciklar nasip edecek insallahhh Aminn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh bu hormonlarrr ahhh kuzum sen alindin azcik iyi kotu hersey burada kuzum kotu gundede buradayizzzz sen sikma caninida sonuclar cikti mi?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ben bilmem alincamda aglicamda sizde yanmd olcaniz noktaaaa
Aminnn insallaaahhh ayyy cok sabirsiz bi sekilde bekliyorummm ohhhhh dedikodunu yaptikkk ooo oo neler neler soledikkk hahahah :) kasiklarim gogsum agiriyo ama bilmiyom adet mi olcammm ehu ehu ehuuu :) :) korkuommmm hemide coookkk
Kızlar benim yumurtlama günüm niteli 5 gün oldu ve beyaz akintim devam ediyor bir De gaz var.bu hamilelik belirtisi olabilir mi bi umut iste.başka belirti sorarsanız yok...
Evet ya ne dedikodumu yapmissnz hainler siziii korkma kizimmmmm nr korkuonn harika calistin tutcak Allah in izni ilee
Bendede var bendede akinti ara ara koyu kivamli ara ara daha sivi be surekli gaz cikarma istegii :) :)
Yaaaa neler konusmussnz arkamdannn gebertirim hepiniziiii okuyamadm belli bi yerden sonraaaa demekki burda iyi gunde hep olcam kotu gunde olmicakmym burcuyu cok seviorum ona kizmadim ki ona msjda attim sadece eve geliordm yoldaydm duymadim hepiniz resmen on yargi yapmssiniz hepinizi cok seviorum aksam netim yok sabahtan beri hastanelerdeyimmm yine aglattnz beni kac aydr taniyamadnz mi ask olsum hepinize kimseyle paylasmadklarimi sizle paylastm surekli yalnz hissediorum evet belki haklisinz o kadar insan istio beklio bn bole yapuorm bencilim ama hepinizi yakin gordgm icin icimden geleneri paylasmak istedm ama hata yapmsm ben hepinizi cok seviyorum ama sasirdim bu kadar yoruma acikcasi....
Hadi inşallah diyelim o zaman
Yaaaa neler konusmussnz arkamdannn gebertirim hepiniziiii okuyamadm belli bi yerden sonraaaa demekki burda iyi gunde hep olcam kotu gunde olmicakmym burcuyu cok seviorum ona kizmadim ki ona msjda attim sadece eve geliordm yoldaydm duymadim hepiniz resmen on yargi yapmssiniz hepinizi cok seviorum aksam netim yok sabahtan beri hastanelerdeyimmm yine aglattnz beni kac aydr taniyamadnz mi ask olsum hepinize kimseyle paylasmadklarimi sizle paylastm surekli yalnz hissediorum evet belki haklisinz o kadar insan istio beklio bn bole yapuorm bencilim ama hepinizi yakin gordgm icin icimden geleneri paylasmak istedm ama hata yapmsm ben hepinizi cok seviyorum ama sasirdim bu kadar yoruma acikcasi....
canım seni özledik.. İyi ki yine burdasin..
Ahh bu hormonlarrr ahhh kuzum sen alindin azcik iyi kotu hersey burada kuzum kotu gundede buradayizzzz sen sikma caninida sonuclar cikti mi?
Evettt bencede harika bir performans sergiledimmm bakalim kismet olursa ayyy havalara ucucammm ayyy cookkk coook mutlu mesuttt olucam bebisimle
Bana tas mi attin yoksaaa
Nasılsın canım benim
Bana tas mi attin yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?