Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aminnn insallaaahhh ayyy cok sabirsiz bi sekilde bekliyorummm ohhhhh dedikodunu yaptikkk ooo oo neler neler soledikkk hahahah :) kasiklarim gogsum agiriyo ama bilmiyom adet mi olcammm ehu ehu ehuuu :) :) korkuommmm hemide coookkk

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Cokk usuyorum cokk hava buzzz kapiciyi bogucam insan kaloriferi yakar yaff mayis ayinda battaniyeyle oturuyommmmmmmm :)

Evet ya ne dedikodumu yapmissnz hainler siziii korkma kizimmmmm nr korkuonn harika calistin tutcak Allah in izni ilee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim yumurtlama günüm niteli 5 gün oldu ve beyaz akintim devam ediyor bir De gaz var.bu hamilelik belirtisi olabilir mi bi umut iste.başka belirti sorarsanız yok...

Bendede var bendede akinti ara ara koyu kivamli ara ara daha sivi be surekli gaz cikarma istegii :) :)

Evet ya ne dedikodumu yapmissnz hainler siziii korkma kizimmmmm nr korkuonn harika calistin tutcak Allah in izni ilee

Evettt bencede harika bir performans sergiledimmm bakalim kismet olursa ayyy havalara ucucammm ayyy cookkk coook mutlu mesuttt olucam bebisimle

Nasılsın canım benim

Ya kuzum ya hepimiz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.psikolojilerimiz alt üst oldu.batım 23-24 mayıs dün test yaptım negatifti ve iyice umudum gitti.ama bu genelleme yapan konuşman beni üzdü açıkcası.kime kızdıysan keşke direk ona deseydin burdaki herkesi zan altında bırakmışsın bence.lütfen sakin ol tatlım ikizlerini sağlıkla kucağına alıcaksın inş ve tek sıkıntın ikizlere bez yetiştirme ve gazlarını çıkarman olucak :) sakin ol canım hepinizi seviyorum iyi ki varsınız iyi ki burda dertleşebiliyoruz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…