Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım geçmiş olsun yani durumun biraz farklı degerlendir eger yumurtlama zamanınsa

aynen dün başladık çalışmaya bakalım yarın da olur öle bir akıntım geliyor ki iç çamaşırımı ıslattı resmen ama kasıklarımda ki ağrılar geçti sende durumlar ne

Benim suan durum haliyle sag taraf agiriyo goguslerde agrii var bide gaz cikarma istegiii :) bilmiyorum bata daha var ama snrm hamis diilim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Benim suan durum haliyle sag taraf agiriyo goguslerde agrii var bide gaz cikarma istegiii :) bilmiyorum bata daha var ama snrm hamis diilim

o dediğin şeyler hamilelik belirtisi canım ama bata kaç gün var bu arada o gaz çıkarma isteği kötü birşey ya bende yaşadım biliyorum mahvoluyordum işteyken ha bire wc ye gidip duruyordum

o dediğin şeyler hamilelik belirtisi canım ama bata kaç gün var bu arada o gaz çıkarma isteği kötü birşey ya bende yaşadım biliyorum mahvoluyordum işteyken ha bire wc ye gidip duruyordum

Aynen bende ewde oyleyim esimde su cok iciyon sonra wcyle ark oldun dioo ahh ahhh bilse :) 27 mayis kuzum 6 gunnnn :)

Aynen bende ewde oyleyim esimde su cok iciyon sonra wcyle ark oldun dioo ahh ahhh bilse :) 27 mayis kuzum 6 gunnnn :)

şafak 6 az kalmış ama dediğin şeyleri ben normalde ben hiç yaşamamıştım sadece o dönemde yaşadım inşallah sende de öledir ben en sonunda kocaya dedim aşkım bebek sürekli gaz çıkarmak istiyor o yüzden diye çünkü benimki de hastaneye gidelim idrar yolu enfeksiyonu mu oldun deyip duruyorduaahhh ahhh bir bilseler neler yaşadığımızı

Daha olmadi o zmn koyulascak yarina catlarda ovulasyondada yazio 24 48 saat icinde sahaya cikar die veee orda hazir sperm bulunmasi lazimm her ihtimale karsi

dün oldu tatlım yarın tekrar yaparız sperm kalitesini etkilemesin diyeee...yaa evet yumurta akını bugün yarın görürüm de o su gibi akıntıya inan anlam veremedim....

Ewett azz kaldi bende sabirsizlaniyorum sonucu ogrenmek icin insallahh bebisim gelmistir insalllahhh kuzummm :) seninkide supermiss bende ole diyim barii elimde diill :)

Ewett azz kaldi bende sabirsizlaniyorum sonucu ogrenmek icin insallahh bebisim gelmistir insalllahhh kuzummm :) seninkide supermiss bende ole diyim barii elimde diill :)

yani sende söyle birşeyler yoksa sorup duruyorlar ne oldu bişey mi var neden sık gidiyorsun??? kuzum sana dua edicem rabbim inşallah bebişini göbişine koymuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…