- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.221
günaydın tatlım hoşgeldinGunaydiinnn kislarrrrrr :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
günaydın tatlım hoşgeldin
Gunaydiinnn kislarrrrrr :)
aynen dün başladık çalışmaya bakalım yarın da olur öle bir akıntım geliyor ki iç çamaşırımı ıslattı resmen ama kasıklarımda ki ağrılar geçti sende durumlar neHosbulduk tatlimm yumos gununmussss
Günaydın canmmmm
canım geçmiş olsun yani durumun biraz farklı degerlendir eger yumurtlama zamanınsacanım ben düşük yaptım ya bat ne zaman tam kestiremiyorum çünkü sürekli lekelenmelerim vardılekelenme 1 hafta bitmişti 2 kere ilişki oldu sonrası yine lekelenme başladı...bende acaba hamilemiyim dedim ama değil sanırım halende akıntım var hemde iç çamaşırımı ıslattı az önce düşün ped koydum hemen
aynen dün başladık çalışmaya bakalım yarın da olur öle bir akıntım geliyor ki iç çamaşırımı ıslattı resmen ama kasıklarımda ki ağrılar geçti sende durumlar ne
Gunaydinnn mucukkkk napiosunuz bakim bu sabah yok kimseciklerrr
dün hiç halim olmadığı halde değerlendirdim canım bakalım gerisi kısmetcanım geçmiş olsun yani durumun biraz farklı degerlendir eger yumurtlama zamanınsa
aynen dün başladık çalışmaya bakalım yarın da olur öle bir akıntım geliyor ki iç çamaşırımı ıslattı resmen ama kasıklarımda ki ağrılar geçti sende durumlar ne
Benim suan durum haliyle sag taraf agiriyo goguslerde agrii var bide gaz cikarma istegiii :) bilmiyorum bata daha var ama snrm hamis diilim
Yumurta akini gordun mu ?
uyuyolar heralde daha :))
o dediğin şeyler hamilelik belirtisi canım ama bata kaç gün var bu arada o gaz çıkarma isteği kötü birşey yabende yaşadım biliyorum mahvoluyordum işteyken ha bire wc ye gidip duruyordum
Aynen bende ewde oyleyim esimde su cok iciyon sonra wcyle ark oldun dioo ahh ahhh bilse :) 27 mayis kuzum 6 gunnnn :)
görmedim tatlım ya da farketmedim sadece akıntıyı farkediyorum o da su gibi
dün oldu tatlım yarın tekrar yaparız sperm kalitesini etkilemesin diyeee...yaa evet yumurta akını bugün yarın görürüm de o su gibi akıntıya inan anlam veremedim....Daha olmadi o zmn koyulascak yarina catlarda ovulasyondada yazio 24 48 saat icinde sahaya cikar die veee orda hazir sperm bulunmasi lazimm her ihtimale karsi
şafak 6 az kalmış ama dediğin şeyleri ben normalde ben hiç yaşamamıştım sadece o dönemde yaşadım inşallah sende de öledirben en sonunda kocaya dedim aşkım bebek sürekli gaz çıkarmak istiyor o yüzden diye çünkü benimki de hastaneye gidelim idrar yolu enfeksiyonu mu oldun deyip duruyordu aahhh ahhh bir bilseler neler yaşadığımızı
yani sende söyle birşeyler yoksa sorup duruyorlar ne oldu bişey mi var neden sık gidiyorsun??? kuzum sana dua edicem rabbim inşallah bebişini göbişine koymuşturEwett azz kaldi bende sabirsizlaniyorum sonucu ogrenmek icin insallahh bebisim gelmistir insalllahhh kuzummm :) seninkide supermiss bende ole diyim barii elimde diill :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?