- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.241
dün oldu tatlım yarın tekrar yaparız sperm kalitesini etkilemesin diyeee...yaa evet yumurta akını bugün yarın görürüm de o su gibi akıntıya inan anlam veremedim....
gittim geldim kuzum dün işe başladım işte gezdim dolaştım kendimi toparladım geldimBenimde oyle olmustu tatlim sonra koyulasti normal bitanem amann iyi insallah olur bitanem sen izmire gitcektin gittin mi kuzum ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
yani sende söyle birşeyler yoksa sorup duruyorlar ne oldu bişey mi var neden sık gidiyorsun??? kuzum sana dua edicem rabbim inşallah bebişini göbişine koymuştur
inşallah olur tatlım sen nerede yaşıyorsun ailen nerede tatlım sende mi gurbetçisinAminnn insallahhh bitanemde beklemek bayagii zorr sabirsizlaniyorum cookkk :) annemler haftasonu geliyo onlara supriz yapmak istiyorum ama bakalim kismet olucak mi
gittim geldim kuzum dün işe başladım işte gezdim dolaştım kendimi toparladım geldimiyi oldu inşallah bebek olursa da doğumu izmirde yaparım diyoum ama kısmt bakalım
inşallah olur tatlım sen nerede yaşıyorsun ailen nerede tatlım sende mi gurbetçisin
Bir haftadır sürekli kasıklarımda adet sızısı vardı ve midem bulanıyor batım 23-24 mayıs.şuan sızım arttı adet olucam kesin ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallaahhh yeterki bebisin gelsin gobisine saglikli bi sekilde izmirdede catir catir dogurursun kuzum ayy bende haziran 10 23 unde konyya gitcemm ohh rahatliycam bir gusel onuda heycanla bekliorummm :)
Ailem esiminde ailesi rizedeler biz gumushanedeyiz 5 saatlik yol cnm o kadar uzak diil gideriz normalde sik sik ama bu aralar esim yogun olunca gitmedik annemi cagirdim bende gelsin die :)
Test yap cikar artik bence
Dün sabah yaptım canım kocaman negatif gördüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hımmm senin çok uzak değil aslında ben eskişehir ailem izmir kaynanamgil fethiye karmakarışığızkonyaya gezmeye gelcen o zaman ohhh ne güzel bol bol gez kuzum...annen geldiğinde de inşallah çifte mutluluk yaşatır bebeğin sana
hayırlısı uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah kuzum bizlerde sevinelimInsallahh canimm insallah bebisimin oldugunu ogrenirim oda cokk mutlu olurrr hahaha:)
hayırlısı uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah kuzum bizlerde sevinelim
Hadi yaa neyse bekle bakalim kuzum kirmizilar gelmeden umutsuzluk yapma tatlim
Yaaaa neler konusmussnz arkamdannn gebertirim hepiniziiii okuyamadm belli bi yerden sonraaaa demekki burda iyi gunde hep olcam kotu gunde olmicakmym burcuyu cok seviorum ona kizmadim ki ona msjda attim sadece eve geliordm yoldaydm duymadim hepiniz resmen on yargi yapmssiniz hepinizi cok seviorum aksam netim yok sabahtan beri hastanelerdeyimmm yine aglattnz beni kac aydr taniyamadnz mi ask olsum hepinize kimseyle paylasmadklarimi sizle paylastm surekli yalnz hissediorum evet belki haklisinz o kadar insan istio beklio bn bole yapuorm bencilim ama hepinizi yakin gordgm icin icimden geleneri paylasmak istedm ama hata yapmsm ben hepinizi cok seviyorum ama sasirdim bu kadar yoruma acikcasi....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız allah seni napmaya bi dur artık dur ben daha keseyi görmedim boşver kötü şeyleri sen iyi şeylere bakk iki tane bebiş ohh onları uzme annesi
Yaaaa neler konusmussnz arkamdannn gebertirim hepiniziiii okuyamadm belli bi yerden sonraaaa demekki burda iyi gunde hep olcam kotu gunde olmicakmym burcuyu cok seviorum ona kizmadim ki ona msjda attim sadece eve geliordm yoldaydm duymadim hepiniz resmen on yargi yapmssiniz hepinizi cok seviorum aksam netim yok sabahtan beri hastanelerdeyimmm yine aglattnz beni kac aydr taniyamadnz mi ask olsum hepinize kimseyle paylasmadklarimi sizle paylastm surekli yalnz hissediorum evet belki haklisinz o kadar insan istio beklio bn bole yapuorm bencilim ama hepinizi yakin gordgm icin icimden geleneri paylasmak istedm ama hata yapmsm ben hepinizi cok seviyorum ama sasirdim bu kadar yoruma acikcasi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?