• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bnde uzanıyorm eşimi de aç gönderdm vallah kalkıp tost falan yapcam sonrada ders bu arada diğer ay yumurtlama tariihim final günüme denk geliyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyide sen tost ve caya khvalti mi diyosun salata domates peynir bir dilim ekmekle guselim kahvlti dururken saglikli beslenmek sart burcummmmm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Iyide sen tost ve caya khvalti mi diyosun salata domates peynir bir dilim ekmekle guselim kahvlti dururken saglikli beslenmek sart burcummmmm

Amaannn üff bn yedm tostumu, :) derse oturcmm elif bu arada bna numaranı at özlden bazen bulamıom seni öptmm hepinzi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar 80 çıktı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canmm cook sevindimm yaa bebis hizli cikti 1günde ikiye katlatmis ;) rabbim saglikli bi gebelik gecirmeni ardindan sagliklica kucagina almayi nasip etsin,insallah :-)

Canmm cook sevindimm yaa bebis hizli cikti 1günde ikiye katlatmis ;) rabbim saglikli bi gebelik gecirmeni ardindan sagliklica kucagina almayi nasip etsin,insallah :-)

insallah canım insallah daısı meslektasımm kader arkadasıma olurr ınsallahh :)

canımmm canımm sevıncıme sevınc oldunn uzuntumu paylastınn allahh senınde yuzunu guldursunn bu ayy ınsallahhh...

Amin insallah bitanem benimde gulerde bilmiyorum ya umudum biraz zedelendi gibi ama ben temmuza kalicam belkide hayirlisi neyse o olsun kocisinede bendenn cooo slm soyle o vazgecerse bebis vazgecmezzz hihhhh :)

Amin insallah bitanem benimde gulerde bilmiyorum ya umudum biraz zedelendi gibi ama ben temmuza kalicam belkide hayirlisi neyse o olsun kocisinede bendenn cooo slm soyle o vazgecerse bebis vazgecmezzz hihhhh :)

şimdi o benden daha çok seviniyor tatlım bi görsen sanki onları diyen bendim ya

şimdi o benden daha çok seviniyor tatlım bi görsen sanki onları diyen bendim ya

Iste boyle kocisi kaynar kazana atmak lazim amann bosver o seni dusunupte ole demis Allahim dahada iyi dahada mutlu etsin gusel bi hamilelik donemi gecirirsin insallah bebegim

Iste boyle kocisi kaynar kazana atmak lazim amann bosver o seni dusunupte ole demis Allahim dahada iyi dahada mutlu etsin gusel bi hamilelik donemi gecirirsin insallah bebegim

inşallah canım bide keseyi gorseydik

Back
X