- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #5.781
kızlar 80 çıktı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak ne gzl :) dahada artacak :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo adete 4 gun kala guzel cikms bence degern canim iki gun sonra sali falan yaptrsaydn.keske o zaman daha artar anlardn simdi az yukselmis olcak
ınsallah senınde artarr kat kat canımm ınsallahh bu ayy umudunu kaybetmısken sana yenıden umut olurr... Rabbım ol derse olmzlar olurrr
Öyle tabi cnm çok şükür inancm tam inşallah diğer ay gelirrr bebeğim
Cok gusel mervemmm cok sevindimmmm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bnde uzanıyorm eşimi de aç gönderdm vallah kalkıp tost falan yapcam sonrada ders bu arada diğer ay yumurtlama tariihim final günüme denk geliyo :)
Iyide sen tost ve caya khvalti mi diyosun salata domates peynir bir dilim ekmekle guselim kahvlti dururken saglikli beslenmek sart burcummmmm
Canmm cook sevindimm yaa bebis hizli cikti 1günde ikiye katlatmisrabbim saglikli bi gebelik gecirmeni ardindan sagliklica kucagina almayi nasip etsin,insallah
Negatif kesin diğer aya kaldık yarn regl günüm
bendende KOCA BIR NEGATIF bata 1 gun kala.:2: artık kesdım umıdı. hazırana kaldık hayırlısı ne yapıyım pufffffff![]()
canımmm canımm sevıncıme sevınc oldunn uzuntumu paylastınn allahh senınde yuzunu guldursunn bu ayy ınsallahhh...
Amaannn üff bn yedm tostumu, :) derse oturcmm elif bu arada bna numaranı at özlden bazen bulamıom seni öptmm hepinzi
Amin insallah bitanem benimde gulerde bilmiyorum ya umudum biraz zedelendi gibi ama ben temmuza kalicam belkide hayirlisi neyse o olsun kocisinede bendenn cooo slm soyle o vazgecerse bebis vazgecmezzz hihhhh :)
şimdi o benden daha çok seviniyor tatlım bi görsen sanki onları diyen bendim ya
Iste boyle kocisi kaynar kazana atmak lazim amann bosver o seni dusunupte ole demis Allahim dahada iyi dahada mutlu etsin gusel bi hamilelik donemi gecirirsin insallah bebegim