• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yumurta geç çatlıyor bata yakın sonra dölleniyor sonrada bhcg kana geç karışıyor anlaşılmıyor gebelik testinde nie olmasın benim hamile kalmadan önce adet düzenim bozuldu bi ara bende ovü kullandım o zamanlarda bak ovü normal şekilde kızrıyordu sonra silikleşiyordu bende yumurtladığımı sanıyordum haliyle meğer yumurtlamıyormuşum düşün yani amannn allah verirse her şekilde olur çok takma bunları inş vardır bebişin canım

Bilmem bekleyelim hele

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razi olsun tesekkur ederim canim. burada bazi insanlardan tepki aldim ama niyetim kesinlikle kotu değildi. buradaki çoğu kişi hemen hemen ayni şeyleri yasiyor zaten anlarsiniz diye düşündüm. Allah razi olsun ilgilendiğin için. o kadar mutsuzum ki bu aralar bunlari bile gozyaslarima engel olamadan yaziyorum inan. doktor ptesi perşembe birer tane iç dedi 5tanesini o şekilde kullandim sonra yariya dusurdum. doktora sorarak. benim değerime göre dozu biraz yuksek geldi danistim doktora. zaten 2tane kaldi biraktim adetime az kaldi diye. hamilelik varsa düşüğe sebep olabiliyormuş. eğer adet olursam tekrar kontrole gidicem bakalım hayirlisi. çok ümidim yok ama

Canim bak sakin aglayip uzulme lutfen neler var neler halimize binlerce kez sukurler olsun evet yazarkenki duygularina engel olamayip yazdin snirim biraz tuhaf bir mesaj olmus hepinzn gonlune gore versn demssn ya mesela belki iyi.niyetle soledn ama o yazdklarndan sonra igneleyici gelmstr herkese benim kanimca Canim zaten hamileyken kullanmaman lazim normalde o tur ilaclar ben pazartesi persembe yarm.iciordum ilac bitti bir hafta sonra test yapmstm dusuktu degerm senn yumurtlama gunlern gectimi iliski yasadn mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende gördüm çizgiyi tekrarla bencede

Gercekten mi? Bir de ara ara gelip giden 《 gunde 2'3》 kez adet ağrısı var. Yarin tekrarlayacagim canim. Teşekkür cevap icin. Olumlu yazdogin icin degil sadece cevap verdigin icin :D

Allah razi olsun tesekkur ederim canim. burada bazi insanlardan tepki aldim ama niyetim kesinlikle kotu değildi. buradaki çoğu kişi hemen hemen ayni şeyleri yasiyor zaten anlarsiniz diye düşündüm. Allah razi olsun ilgilendiğin için. o kadar mutsuzum ki bu aralar bunlari bile gozyaslarima engel olamadan yaziyorum inan. doktor ptesi perşembe birer tane iç dedi 5tanesini o şekilde kullandim sonra yariya dusurdum. doktora sorarak. benim değerime göre dozu biraz yuksek geldi danistim doktora. zaten 2tane kaldi biraktim adetime az kaldi diye. hamilelik varsa düşüğe sebep olabiliyormuş. eğer adet olursam tekrar kontrole gidicem bakalım hayirlisi. çok ümidim yok ama

Ama ilaci birakma tatlim bitir ic iki ay olunca adetede geldi benm ama birakma tedavin tamamlansin

Canim bak sakin aglayip uzulme lutfen neler var neler halimize binlerce kez sukurler olsun evet yazarkenki duygularina engel olamayip yazdin snirim biraz tuhaf bir mesaj olmus hepinzn gonlune gore versn demssn ya mesela belki iyi.niyetle soledn ama o yazdklarndan sonra igneleyici gelmstr herkese benim kanimca Canim zaten hamileyken kullanmaman lazim normalde o tur ilaclar ben pazartesi persembe yarm.iciordum ilac bitti bir hafta sonra test yapmstm dusuktu degerm senn yumurtlama gunlern gectimi iliski yasadn mi

canim bak iste senin de değerin benden yuksek yarim vermiş doktorun. bana tam iç dedi ilaci. 5tane kullandıktan sonra aklima takilinca tekrar gittim başka doktora. o da adetime 1hafta kala gittiğim için adet öncesi test yaparsak zaten değerin yüksek cikar yaniltici olur dedi. yarima dusurelim. adet olursan gel tekrar olcelim dedi. bir tane de yarim içtim korktum biraktim.cunku cuma günü en geç pazar günü adet günüm. 12. ve 18. günler arasi gunasiri ilişki oldu canim. sonra eşimin işinden dolayı bırakmak zorunda kaldim. ama bu ay diğer aylara gore az akintim oldu. ona anlam veremedim. bi de hicbir belirti yok bata az kalmasina rağmen . gerçi gecen aylarda her turlu belirti yasiyodum da neoluyodu:)

valla silik çizgiyi bende gördüm bence hamilesin kuzum allah tamamına erdirsin inş :)

Gercekten mi? :D tam 6. Dk sonucu bu. Sen tecrubelisin arkadaşım ara ara adet sancim var. Baska hicbir belirtim yok :rolleyes: o yuzden hala inanmiyorum. 12 gundur ara ara adet sancisi yokluyo. Bu sicakta pedle gezmekten biktim. Ha geldi ha gelecek...

Test yaptım kızlar. Bana göre negatif ama esimin israrlariyla yarin başka markayla deneyeceğim.

Vala banada 2. Cizgi var gibi geldi

öncelikle cevabin için teşekkürler. sen beni gormemissin ama ben seni taniyorum okumuştum ikiz bebek beklediğini. maaşallah diyorum Allah tamamına erdirsin arkadaşım. benimki onyargi değil sadece herkes birbirini tanidigi için muhabbeti ilerletmiş. birbirinize yazip alinti yaparak konuştuğunuz için veya telden girdiğiniz için görmemiş olabilirsiniz. doğrudur bir sey diyemem. sadece yalnizliktan çok bunaldim burada da cevap alamayınca üzerine denk geldi sanirim. yoksa onyargi değil bu. kaldı ki kimse de cevap vermek zorunda da değil zaten. sadece dediğim gibi sıkıntılı olduğum bi anda burada hic tanimadigim insanlara sitemli bi yaziydi galiba. gerçek hayatımdakilere yapamadigim... dikkate alip cevap vermissin Allah razi olsun. ben bu ay dostinex kullanmaya basladim. bi tanidigim seninki o kadar yuksek değil hamile kalmana o engel değildir dedi. başka bi sorun vardır demeye getirdi Cok uzuldum. burada var mi dostinex kullanan ve değerleri kaç diye sormak istemiştim. benim değerin 28di

Ne kadardir ugrasiyosun sen evet birbirimizle konusuyoruz 3 aydir neredeyse birlikteyiz ben cevap vermedim cunku ilac kullanmadim hic ve su progestoron olayini hic anlamiyorum acikcasi yanlis yonlendirmek istemedim gerilme stres herseyin dusmani oldugu gibi bebisin gelmesinede engel sen kafanda ne kadar kurarsan o kadar hormon duzenini bozarsin bende cok kizdim ilk yazdiginda ama gerginligine ve bunalmisligina veriyorum agzi olan konusur sen hic takma onlari bizede kimler neler diyo ama tinn demeyi ogrenmeliyiz aklina takilanlari dr sor yuzzsuzluk yap sor ne sormak istiyosan cevaplamak zorundalar bunuda unutma

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kızlarr ya bnm tertemiz akıntım var, üfff olacaksam da adet olayım :(

al benden de okadar:S artık hasta olacam karnım agrımayada basladı hafıfyen:S:S canım yaa hazıran ayında ovulasyon testı kullancakmısın? ben bu ay kullanmıstım yaklasık 18. gun oluyor. acaba dıyorum 2 gunde bır calısma yapsak hazıran ayında tutma sansı yuksek olurmukı. kızlarrrr hamıss olan canlarrr ovulasyon tekrar kullanayımmı sızce yoksa 2 gunde bır ılıskımı ıyı

al benden de okadar:S artık hasta olacam karnım agrımayada basladı hafıfyen:S:S canım yaa hazıran ayında ovulasyon testı kullancakmısın? ben bu ay kullanmıstım yaklasık 18. gun oluyor. acaba dıyorum 2 gunde bır calısma yapsak hazıran ayında tutma sansı yuksek olurmukı. kızlarrrr hamıss olan canlarrr ovulasyon tekrar kullanayımmı sızce yoksa 2 gunde bır ılıskımı ıyı

Bnde kullanmıcam cnm gün aşırı yumurtlama günü 3 gün yapcam cnm , adet olmadn dimi

Bnde kullanmıcam cnm gün aşırı yumurtlama günü 3 gün yapcam cnm , adet olmadn dimi

yok canım olmadım daha ara ara agrı gırıyor yavastan gelıyorum dıyor:S bende 2 gunde bır ılıskı dusundum aklıma takılan sey 1 gun ılıskı 2 gun bosluk ya o 2 gun ıcınde kacırma ıhtımalım olabılırmıkı onda tereddut ettım. yumurtlama gunlerınde 3 gun ard arda ayy ıns hazıranda tutarrr. hazıranın 6 yada 8 hazıran denk gelıyor yumurtlama tarıhım.senınde aynıydı demı. ınsss tutarrr bebeıslerımız gelır artık:(

yok canım olmadım daha ara ara agrı gırıyor yavastan gelıyorum dıyor:S bende 2 gunde bır ılıskı dusundum aklıma takılan sey 1 gun ılıskı 2 gun bosluk ya o 2 gun ıcınde kacırma ıhtımalım olabılırmıkı onda tereddut ettım. yumurtlama gunlerınde 3 gun ard arda ayy ıns hazıranda tutarrr. hazıranın 6 yada 8 hazıran denk gelıyor yumurtlama tarıhım.senınde aynıydı demı. ınsss tutarrr bebeıslerımız gelır artık:(

evt bbğmm aynı günüz adetin 28 ise yumurtlama dönemimiz aynıdır, 2 gün çok bigün yap bi gün yapma

ilk korunmayi birakacagim zaman herşey normaldi. şubat ve mart ayında adetlerinde gecikmeler ve kanamalwrimda değişiklik olunca dr.a tekrar gittim mart ayında. Pco oluşmuş. Nisanda tedaviye basladik. Kesimde de bi sorun cikmadi. Iste 2 aydirda klomen+ catlatma iğnesi oluyorum.

düzelir o zaman kuzum dert etme er ya da geç allaha şükür öle büyük probleminiz yok eşin sperm testi yatırdı mı?

tatlm hayırdır noldu sana ?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya dengem kaydı kuzum anlamadım geçen hamileliğimde olduğu gibi sağ kasığımda ağrı ve aşırı derecede akıntım var karnımda şişlik anlam veremedim yumurtlama mı hamilelik mi ilişki sadece 2 kere oldu o da 3 gün arayla...

Back
X