- Konu Sahibi firstNimbus
-
bende geldim kizlar
bende kocisi bekliyorum isten gelmesini bekliyorum
gözün aydın canım... aglamamk ve sigara içmemek için tutuyorum kendimi... aman boşver şimdi sıkmayım senide bende dert asla bitmez birkaçı eksilse bari.......
fransa dayim
uc yil oldu burdayim
normalde Antalya liyim
olurmu hiç öyle sıkmayayım falan.aşk olsun canım yaa.bizler ne için varız burada.hem unutma benim sana geçen günden bir depresyon düzeltme borcum varopuyorumnanaktan Şeniz
iyi akşamlar kızlar bende geldim adet olamamamın dışında eh iyi sayılırım sizler nasılsınıssyaw bu sigarayada tekrar başladım ya neyse ben bırakıyom o beni bırakmıyoo:1shok:
bak birkere bırakmayı başarmışsın ben onuda yapamadım ya transfere girmeden önce bile içtim bir tane hazır bırakmışken keşke hiç başlamasan canım
çok doğru söylüyosun canım keşke tekrar başlamasaydım tedaviyi çok etkiliyo.ocak ayında bırakmıştım mayısta yine başladım. denemeye başlamadan en az üç ay öncesinden bırakmak gerekiyo çünkü. neyseki hemen bırakabiliyorum en fazla bir hafta sıkıntı çekiyorum.sen de içme canım ya gerçekten çok etkiliyo tedaviyi. umarım kısa sürede bırakırız bu pis bu kaka sigarayıı böööğğama gidip şimdi bi sigara içip gelicem:roflol:
daha uzun süre kalıcı mısınız orda canım?yoksa yakında dönüş varmı ufukta
ya bende hep pazar gecesi son sigaramı içeceğim yeni haftaya sigarasız başlayacağım diyorum ama pazartesi kahvaltıdan sonra bir bakıyorum meret sey yine elimde bak şimdi gene hatırlattın yakmamak olmaz şimdi
kahvaltıdan sonrada pek bi gideyo canum. yoyoo:1no2: ne olursa olsun bırakmak zorundayız.bak şimdi yeni bi aya girdik gel birlikte bırakalım.biz eylül gibi denicez 4.yü e ozamana kadar anca arınır vücudum nikotinden.kucağımıza alıcağımız bebişlerimiz için içmemek zorundayızz a.s
bende eylülde deneyeceğim üçüncüyü canım.iyi diyorsun hoş diyorsun da ben bu kadar gripken bile aklımın bir köşesindedururken nasıl olacak şu bırakma işi hiç düşünemiyorum valla. ama sen madem bırakabiliyorsun istediğin zaman biran evvel uzaklaşabildiğin kadar uaklaş bu kaka şeyden
kahvaltıdan sonrada pek bi gideyo canum. yoyoo:1no2: ne olursa olsun bırakmak zorundayız.bak şimdi yeni bi aya girdik gel birlikte bırakalım.biz eylül gibi denicez 4.yü e ozamana kadar anca arınır vücudum nikotinden.kucağımıza alıcağımız bebişlerimiz için içmemek zorundayızz a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?