mayıs ayında negatif sonuç alanlar haydi burda dertleşelim

gözün aydın canım... aglamamk ve sigara içmemek için tutuyorum kendimi... aman boşver şimdi sıkmayım senide bende dert asla bitmez birkaçı eksilse bari.......

olurmu hiç öyle sıkmayayım falan.aşk olsun canım yaa.bizler ne için varız burada.hem unutma benim sana geçen günden bir depresyon düzeltme borcum varopuyorumnanaktan Şeniz

iyi akşamlar kızlar bende geldim adet olamamamın dışında eh iyi sayılırım sizler nasılsınıssyaw bu sigarayada tekrar başladım ya neyse ben bırakıyom o beni bırakmıyoo:1shok:

iyi akşamlar kızlar bende geldim adet olamamamın dışında eh iyi sayılırım sizler nasılsınıssyaw bu sigarayada tekrar başladım ya neyse ben bırakıyom o beni bırakmıyoo:1shok:

bak birkere bırakmayı başarmışsın ben onuda yapamadım ya transfere girmeden önce bile içtim bir tane hazır bırakmışken keşke hiç başlamasan canım

bak birkere bırakmayı başarmışsın ben onuda yapamadım ya transfere girmeden önce bile içtim bir tane hazır bırakmışken keşke hiç başlamasan canım

çok doğru söylüyosun canım keşke tekrar başlamasaydım tedaviyi çok etkiliyo.ocak ayında bırakmıştım mayısta yine başladım. denemeye başlamadan en az üç ay öncesinden bırakmak gerekiyo çünkü. neyseki hemen bırakabiliyorum en fazla bir hafta sıkıntı çekiyorum.sen de içme canım ya gerçekten çok etkiliyo tedaviyi. umarım kısa sürede bırakırız bu pis bu kaka sigarayıı böööğğama gidip şimdi bi sigara içip gelicem:roflol:

ya bende hep pazar gecesi son sigaramı içeceğim yeni haftaya sigarasız başlayacağım diyorum ama pazartesi kahvaltıdan sonra bir bakıyorum meret sey yine elimde bak şimdi gene hatırlattın yakmamak olmaz şimdi

ya bende hep pazar gecesi son sigaramı içeceğim yeni haftaya sigarasız başlayacağım diyorum ama pazartesi kahvaltıdan sonra bir bakıyorum meret sey yine elimde bak şimdi gene hatırlattın yakmamak olmaz şimdi

kahvaltıdan sonrada pek bi gideyo canum. yoyoo:1no2: ne olursa olsun bırakmak zorundayız.bak şimdi yeni bi aya girdik gel birlikte bırakalım.biz eylül gibi denicez 4.yü e ozamana kadar anca arınır vücudum nikotinden.kucağımıza alıcağımız bebişlerimiz için içmemek zorundayızz a.s

hakkında hayırlı olan neyse öyle olsun tatlım.bebişlerinde olacak bak yakında onlarla oyalanırken yanlızlık manlızlık gelmez aklına

bende eylülde deneyeceğim üçüncüyü canım.iyi diyorsun hoş diyorsun da ben bu kadar gripken bile aklımın bir köşesinde dururken nasıl olacak şu bırakma işi hiç düşünemiyorum valla. ama sen madem bırakabiliyorsun istediğin zaman biran evvel uzaklaşabildiğin kadar uaklaş bu kaka şeyden

neyse canım inşallah sende bian evvel bırakırsın.sen nerde deniyosun

ben yeni katıldım siteye...benim 2.denemem pozitif çıktı fakat 3 haftalıkken duşukle sonuçlandı.bebişim beni yalnız bıraktı.Allah bu yolda yardımcımız olsun arkadaşlarım...

angell nasılsın canım ne zamandır sana bakıyorum goremıyordum ozelden mesaj atıyorum gıtmıyor sanırım mesajınız dolu falan dıyor senı buldum sevındım valla bende basladım 3 tedavıye hayırlısı bakalım ozletme kendını tamammı senın destegıne cok alıstım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…